76

реалист

преди 9 години

Брей какво русофилство блика тук...

75

Да САЩ

преди 9 години

Never Forget Never Forgive Beograd 1999 !Братя славяни !

74

много ясно

преди 9 години

"Гнездото на най-крадливата птица в природата е най-защитено"Ами това е Русия! % на БВП за отбрана е пъти по-голям от на всяка нормална държава!Добра аналогия, бай дъ уей, поздравлния.

73

Byzantine до Одисей1

преди 9 години

Не , кулите ги бутнаха неграмотните талибани без основно образование , със скъсаните чехли и ръждясълите калашници , И НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА МЕ БАННВАШ КОГАТО ТЕ ЗАТАПВАМ !

72

Чвор

преди 9 години

Стига глупости бе събудилия, лягай да спиш. Никой не иска да мре за олигарсите, нашите и техните, да го ду.ат всичките.

71

Мълния

преди 9 години

Руснаците са братя на българите и винаги ще останат такива за нас. С тях ще се бия заедно против американците докато е нужно, докато наяве излезе цялата истина за американското лицемерие в геополитически мащаб! Никога ръката ми няма да се вдигне срещу братята освободители НИКОГА!

70

Събудих се

преди 9 години

Дайте другари да дадем. Всички на фронта да подпомогнем мироопазителната мисия на Путин по изтрепване на Украинците. Призовавам всички милеещи за Путин , За КГБ, за КПСС да се съберат пред пилоните на НДК. От там другари тругва нашата яростна супротива срещу фашизъма и капитализъма.

69

:-)

преди 9 години

Джон Кери бил излъган. Съчувствие, ли търси? Точно той, ли?

68

много ясно

преди 9 години

Че Путин е лъжец е ясно на всички. Въпросът е, че меките европейски китки са го пуснали да си разкарва коня из Европа и да ни обяснява кое било справедливо, кое било реваншизъм, колко-полюсен да бъдел света и кой кога ще бъде заграбен от Русия по негова лична вишецарска воля.А САЩ казаха, че няма да ни спасяват задниците и тоя път. Това е проблемът.

67

Анонимен

преди 9 години

До много ясноЧе си *** е ясно.Но по внимателно , токото виш си вдигнал кръвното и си се поминал.Кой , кой тогава ще защитава интересите на САЩ. По кротко.

66

Тупан

преди 9 години

На това се казва буда-ла, има още един такъв *** дето ни е примиер.

65

Анонимен

преди 9 години

До Одисей Не се прави че не знаеш става въпрос за разширяването на НАТО до Руски Граници Все едно в Мексико и Канада да има Руски Военни Бази Ти на това Мир и Любов ли му казваш

64

Анонимен

преди 9 години

Друго си е сам да си бутнеш небостъргачите и да завладееш няколко държави на лов за вещици. То не бяха химическите оръжия на Саддам, дето накрая си признаха, че ги няма, то не беше съчинението за погребението на бин Ладен... Жалки сте, нямате моралното право да си отваряте устите и да размахвате обвинения.

63

до 79

преди 9 години

Никой нищо не е обещавал на Русия за НАТО. Това са путински гадни лъжи за да оправдае кретенската си агресия в Украйна. Ако имаше такива обещания бъди сигурен, че щяха да са записани в документ черно на бяло и сега простака Путин щеше да го размахва този документ наляво и надясно, но няма такъв документ и единственото което може да направи нацисткия кремълски *** е да насъсква с лъжи путинските *** като теб.

62

проС човек всеки

преди 9 години

проС човек всеки може да го излъже.Това да не са му *** да им се перчи и да ги командва

61

Анонимен

преди 9 години

Най- ми е кеф, 'гад кравар *** от безсилие.

60

ДАН

преди 9 години

До Анонимен-------------ТАКА Е-------------МАЙКА СИ ЛИ ТЪРСЯТ

59

Анонимен

преди 9 години

BALGARITE SA GOTOVI DA SE BIAT ZA UKRAINA PROTIV RUSIA

58

До Одисей

преди 9 години

Гледай Loose Change ! Ще ти обърне представите за 9/11 .

57

Разни мисли

преди 9 години

Ах, как грозно са Ви излъгали г-н Кери. Чак предизвиквате съжаление в мен. Сълзите ми текат ли текат. Точно така както кръвта по ръцете Ви. Виетнам,Ливан,Сърбия,Ирак,Афганистан,Либия,Сирия,Украйна...!? НИЕ ПОМНИМ, НИЕ НЯМА ДА ПРОСТИМ! Запишете си го г-н Кери. Запишете си го, с черни и дебели букви! Защото има една изконна максима, че насилието поражда насилие. За поколение напред. Убеден съм г-н Кери, че когато Америка падне на земята и поеме ритниците, тя няма да чуе думата "Стига"!