134

Анонимен

преди 9 години

Само не разбрах как през 2015г. с тези технологии, методи и стотици милиони за следене да не можеш да проследиш едни 4 млрд от КТБ къде са отишли ? Накараха ни да повярваме, че просто са изчезнали и бързо бързо спряха да обсъждат темата. А се тегли заем за да се компенсират хората, заем който същите тези хора ще връщат. Какво крие това правителство? Къде е прозрачността? За каква модерна демокрация говори Плевньо на деня на Левски? Ако сме модерна демокрация защо питат народа само веднъж на 4г ?

133

Някогашната БАНИ

преди 9 години

е имала имоти, придобити чрез дарения.Днес тези имоти са налице и се оценяват на около 300 милиона евро - напълно достатъчни са,за да функционира една научна организация.Интелигентни хора днес възраждат БАНИ, но мамини синчета и дъщерички, уредени в казионната БАН на непоклатими позиции, искат да се разпореждат с имоти за ПЕТ МИЛИАРДА и докато бюджетните им заплати вървят, те да преподават някъде на хонорар!Бойко, вземи тези ПЕТ МИЛИАРДА и спри бюджетното кранче! Те могат да се издържат сами!

132

бореца

преди 9 години

Като чуя за гръцкият сценарий ме напушва смях!И вместо да оплакваме нещасните гърци с минимална заплата от 751 евра и средна работна заплата 1600 евра нека да погледнем къде сме ние ами 3 пъти по-ниски доходи и тръгнал тоя недоносен министър да ни плаши с гръцки сценарий!Цялата дандания за този заем е една някой е обещал на някого едни тлъсти комисионни за услугата около 10% от обема на заема а оттях само за финансовият министър е около 2 % така че цялата врява е само за едни пари!

131

az

преди 9 години

До Анонимен 156 Ne si prav sabugdame.vinagi sam kazvala ne proveravaite tarpenieto na balgarina kato go pritisnat krai na tarpenieto diga se kato edin.tova za upravnicite ni

130

Анонимен

преди 9 години

Хайде дано станем като Гърция, ама надали...

129

Хм..

преди 9 години

До Трябва да се връщаТакава сума им трябва лично на ГЕРБ аджиите! Повечето млади хора се изнесоха от държавата, по скоро тези ги изгониха, другите гладуват! С 16-млрд и мутренско управлеение няма да върнат младите хора в БГ! Те това и не целят! Та за какво и за кого са им тези средства, м???

128

Край

преди 9 години

Заем може дар се вземе след като видим вкарани в затвора за кражбата на парите от КТБ, като видим намалени наполовина депутатите. като спре партиината сулсидия, като се намали бюрокрацията. Щом ще го караме на верисия - да видим как се политиците стягат колани.

127

Трябва да се връща

преди 9 години

заемът, бе човек?!Затова г-н Горанов, убеди г-н генерала Бойко, да поразрита хрантутниците от БАН и да продаде една значителна част от имотите.Не казвам да се затрива българската наука - доколкото я има, а да се отнемат феодалните владения на последната непоклатима казионна институция, създадена след 9-и септ.Защото БАН НЕ Е правоприемник на възрожденското Бълг.книжовно д-во! Запомнете това!Правоприемникът на БКД е БАН от 1911 г., прераснала в БАНИ и ликвидирана от комунистите през 1947 г.!

126

sdfsf

преди 9 години

Къв гръцки сценарии бря,Гърция има над 300 милиарда външен дълг,нашия все още е около 20млрд.$ и понеже само това ни остана ниският външен дълг Световната банка, МВФ и другите кръвопийци ще ни дадат пари на заем ,че да им ги върнем с разни плащания и покупкина техника остаряла.

125

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ, НАГЛИ МУТРИ - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

124

Анонимен

преди 9 години

Чудя се как може човек с купена диплома да е министър на финансите. Това може да се случи само при ГЕРБ. А пък да има премиер мутра, може да се случи еденствено в БГ.

123

Хм..

преди 9 години

Нека Бойко да ходи там и да им обясни че Българите са най бедните в ЕС, че нямаме икономика и производство, имаме курупция на най високо ниво и че народа му е през х.я за каквото и да е било.-------------Вчера или онзи ден отново бях свидетел как млади хора / момиче на 19 и на 14т год./ бъркат в кофата за храна/хляб!!! Това ме разстройва, а този *** от снимката иска да присвои 16 млрд.!!!пп. съдейки по бившото и настоящото им управление , Бг все повече затъва с от как са ГЕРБ на власт !

122

zews

преди 9 години

Така трябва Горанов,така.Трябва да се поддържа напрежение.малко ни е.Трябва да се стегне примката около шията на народа -полекичка да диша,да не се рззпуска и да плаща.Че то така със заем колкото си ИСКАТЕ и *** от Куртово Конаре ще изкара много мандати.БРАВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. СЛЕДВ ТЕРМИНАЛ 2.

121

anonimen

преди 9 години

E zosto se plasite ne se mnogu 8 milardi evra To idi 1088 evro po gragjanin.

120

Анонимен

преди 9 години

ДА, когато Гъркиня ми стане прислуга, ще се страхувам.

119

!

преди 9 години

Никой в ЕС няма да фалира!Германия и Брюксел няма да го позволят. Това би означавало разпад на ЕС и притока на финанси към Брюксел.Нека Бойко да ходи там и да им обясни че Българите са най бедните в ЕС, че нямаме икономика и производство, имаме курупция на най високо ниво и че народа му е през х.я за каквото и да е било.Страх няма, Вяра също.Бог да ви пази!Бог да пази България!

118

Анонимен

преди 9 години

ББ и всичките членове на неговите две правителства трябва на влезнат незабавно в затворакато непосредсвена опасност за националната сигурност?Да -> +Не -> -

117

Анонимен

преди 9 години

Сакам да сам грък !

116

Анонимен

преди 9 години

Много са ми смешни нашите доморасли измислени политици, като почнат да ни плашат с Гърция. Чудя се защо половината българки се изнесоха да работят в Гърция, пък гъркиня в България досега не съм видял.

115

anonimen

преди 9 години

ДО номер 117 в Гърция минималната заплата е 621 евро а средната 1495 евро ,въобще не си в час !