41

Анонимен

преди 9 години

Според мен полицията взима превантивни мерки ,но не са правилни защото за бокс,нож не сеиска разрешително за носене !!!Ако е така като ходя за риба трябва всеки път да *** вкарват в ареста !!!Ае стига с ПОЛИЦЕЩИНАТА в БГ !!!ТЪРСЕТЕ МУТРИТЕ ДЕТО ВА УПРАВЛЯВАТ !!!

40

Анонимен

преди 9 години

Според мен участниците в така наречения "луков марш" са платени и организирани от някой както бяха организирани и "ранобудните" преди време. Не вярвам българин ей така защото отстоява някакава идея да излезе на улицата. Само за пари българин може да шества за нещо или да върши нещо няма значение какво важното е да не работи. Аз не съм българин Слава Богу!

39

Анонимен

преди 9 години

Колата е частна собственост и в нея може да си носи и КОБРИ ако иска !!!Ае сега полицейски глупости пак !!!

38

Анонимен

преди 9 години

Къде в закона пише че в колата не може да се носи нож,шпрей,бокс ????????????Не са ги ползвали НАЛИ !!!

37

Анонимен

преди 9 години

Какви нацисти, какви 5 лева бе господа чуждо поклонници! Генерал Луков е Български национален герой. Ако не си знаете героите, за какъв *** плямпате идиотщини?

36

Клецал Варга

преди 9 години

Варгче, дечко клечав, навремето пънкарите като ги набарахме, и кът им шлевнем на тия *** сюртуци по единшамар, сами сваляха гащите и гребенът им ставаше по-бетер от таралежите. Като ни набарали пънкарите, хахахахахахахааа, от тия по-големи *** и ***, нема.

35

ER_Dr

преди 9 години

Измърмориха им от щатското посолство и нашите юнаци се постараха да им угодят. Кола с боксове, ужас. И фашагите трябва да имат право да си изказват мнението. Те плюс това са такива изтръпнали ***, че сами си правят антиреклама.

34

Анонимен

преди 9 години

Аз бих се радвал да вида маршируващи ако ще и ВОЕНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ С РАКЕТИ ДА ИМАТ !!!

33

под масата

преди 9 години

Абе дека е воленчо?А еле от фашист стана анти-фашист!Тия рублички какви чудеса правят.

32

Анонимен

преди 9 години

Погледнете какви лхххна направи белоглавия ненормалник в Крим. За него няма съд,болница или пандела! Говори нелепости от името на българското Народно събрание! Колко от пишещите в този сайт знаят историята и героите ни?

31

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 30Стрелбата е била на форум обсъждащ радикалния ислям. Нали знаеш на КОЙ е сайта. "КОЙ" няма да се обяви против исляма.По темата. Генерал Луков е откровен нацист и не е редно да се разрешава честване на такава личност. Аз като демократ, ненавиждащ всякаква проява на терор и диктатура, не съм съгласен с провеждането на Луков марш.

30

Анонимен

преди 9 години

Само гей паради може в тая държава !!!Ако бяха геове или лезбийки може ...

29

Анонимен

преди 9 години

Кукув марш !

28

диагноза

преди 9 години

И марша като акъла на маршируващите кръгла нула

27

А бре, Георги!

преди 9 години

Ти хал хабер си нямаш какво представляват неонацистките изяви в онези държави, които изброяваш!Но тъй като явно нямаш представа за много неща в Западна Европа, аз ти предлагам да погледнеш какво се случва в Русия - държава, която е воювала с Третия райх.Напиши в Гугъл само една дума - КОЛОВРАТ. Прочети за тази организация, виж как изглеждат нейните активисти и как хиляди граждани спонтанно тръгват след техните шествия посред бял ден в градовете.Нашият Луковмарш е Па де дьо в сравнение с тях!

26

ha ha

преди 9 години

По закон в колата може да имаш и брадва и нож, дори и бухалка или винкел, но да са в багажника, а не под седалката или в кората на вратата, тоест на удобно място за бързо реагиране. Аз лично си имам малка брадва, защото ходя по язовири за риба и по горите и ми се налага да е ползвам.

25

Анонимен

преди 9 години

Левите и десните в България няма какво да делят и за какво да се карат! Трябва да се обединят. Не говоря за партиите, а за всеки млад човек , въобще за всеки човек!

24

Висарианович

преди 9 години

Ходят с нацистки униформи а чертите им еврейски.

23

Анонимен

преди 9 години

До Говедаринверно е, такъв газ излиза, че чак тепа

22

Бан Янука

преди 9 години

До 8 Георги : фашизмът е бил в Италия само да знаеш, в Германия е било националсоциализъм. Колкото до маршовете и шествията - във всички страни, които изброявяш ги има ежегодно има ги дори и в антифашистката Русия, има ги и в сериозно пострадалата от ВСВ Сърбия и там хората ясно показаха какво им е мнението за содомитите, докато ние тук ги издигаме в култ -с тяхния марш няма проблем, може да се включиш на следващия никой нама да те бие с хмм...палка.