47

Иванов

преди 9 години

Не искам НАТО в България и България в НАТО. Тодор Живков не направи руски военни бази в България, но сегашния слугинаж ще направи натовски.

46

BG

преди 9 години

На такива като 27 все някой друг им е виновен. Българите вече станахме за смях че повтаряме вече толкоз време това "500 години турско робство". Ами Япония като преживява две ядрени бомбардироки и земетресение 9 - какво да кажат ?! Как един японец не чух да хленчи като нас !Друг пример - Волжка България. Завладяна зверски то пълчищата на Чингис хан веднъж, втори път "братушките" на Иван Грозни ги колят, трети път Ленин ги докарва до масов глад, ама сега Татарстан е икономическото сърце на Русия

45

777

преди 9 години

Нещо не ни вярват, ще ни държат под стража.

44

Анонимен

преди 9 години

За нас е ЧЕСТ командният център на НАТО да е в БГ!Тази новина е хубава за България.Подзаглавието" Алиансът оправдава стратегията с поведението на Русия"е много тъпо!От къде на къде НАТО ще се "оправдава"?Днес. БГ , пак се изложихте!

43

Говорителката наНАТО

преди 9 години

Какво казва Говорителката на НАТО : , положението в Украйна може да се влоши , но твърденията че това се дължи на пакта са пълни ГЛУПОСТИ ? Вярно ли ?? И продължава : ние имаме доказателства че Русия .. и т.н.Вода ненапита е това НАТО !Ще въвлече България , Румъния, Полша , Прибалтийските ...Първа линия - разгърни се до 2 дни. Ще се тренира , никакво стоене в парковете и кафета , бързо в строя !

42

Слави

преди 9 години

Да пукнат по пътя дано!

41

до 39

преди 9 години

България не можа да стане съветска република, но сегашните тиквеници ни направиха 51-я щат. Даже и губернатора идва онзи ден, да набие канчето на нашите калъфи.

40

до ОСТАВКА

преди 9 години

Абе ти *** ли си?След окупацията на България в страната ни целият ръководен състав на армията е рускии и българската армия служи по заповедите на руснаците!До 1955 г за обслужване на руските окупационни войски България изразходва ЕДНА ТРЕТА ОТ БВП НА СТРАНАТА!!!!Ако си ***, вземи се образовай,не пиши глупости.

39

Анонимен

преди 9 години

А защо не е в Турция , примерно в Истамбул ?

38

ТЮДР

преди 9 години

Който не храни своя армия,ще храни чужда.................стара истина-жалко че вече сме поробени........

37

Анонимен

преди 9 години

Плана е ясен на Руснаците, още преди да са го обявили. Още преди ракетите прехващачи в Полша.

36

Анонимен

преди 9 години

Реални русофили в България почти няма.Едните са привърженци на комунизма и го олицетворяват с Русия, но това не са реални русофили, а същото се отнася и за русофобите, повечето мразят комунизма и прехвърлят тази си омраза към Русия. Все пак комунизма не е руска измишльотина.

35

Анонимен

преди 9 години

Нормални действия срещу агресията и тероризма, който води Русия в Украйна!

34

BG

преди 9 години

До 27 - да ама ясно си спомням как навремето другаря Тодор Живков искаше да ни направи руска република !!!! Разбира се той не беше "национален предател"Помня наскоро как един руски политик каза че българите трябва да лежим в краката на руснаците !!!!А твоите приказки са на пълен неудачник - пиянде на който целия свят му е виновен че няма пари и работа !!! Типично за комунисти и атакисти !А цвета на нацията го ликвидираха комунистите с Народния Съд, не Брюксел и САЩ !!!

33

Анонимен

преди 9 години

Превръщат ни в потенциална мишена, нали се сещате, че НАТО не са единствената военна сила на тази планета...

32

Манолски

преди 9 години

тези тиквеници зорлем ще ни вкарат в опустошителна война с наши дългогодишни приятели

31

Анонимен

преди 9 години

Ха,ха! Май Велико Търново, ще е новата столица на България! Защото просто София ще престане да съществува, заедно с цялото Софийско поле!На столичани, честито!Хубаво чувство, да знаеш че някой руснак те е сложил на прицела на ракетата си.

30

Анонимен

преди 9 години

Някои постове приличат на комунистически лозунги.

29

МРАВКА

преди 9 години

НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО! НАС НИКОИ НЕ НИ ЗАПЛАШВА.ПИТА ЛИ НЯКОИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЕ ЛИ ТОЗИ ЦЕНТЪР? С НЕГО СТАВАМЕ МИШЕНА НА РУСИЯ. С.А.Щ. СА ПОЛУДЯЛИ ДА ВОДЯТ ВОИНА С РУСИЯ КАТО ВОЕННИТЕ ДЕИСТВИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ Е.С. .А С.А.Щ. САМО ЩЕ КОМАНДВАТ. В ТОВА НИ ВЪВЛИЧАТ ПРОДАЖНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ. АКО СИДЕРОВ БЕ НАЧЕВЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.

28

Анонимен

преди 9 години

Абе всеки бега от "рая" в комунистическите държави и отива при "гнилият капитализъм" на Запад.