222

,

преди 9 години

Конфликтът на ционистки инфилтрирания запад срещу Русияе точното определение,тайните общества както винаги отсъстват от статиите,което показва кой направлява световните събития.От Русия се искаше само да подкрепи изтриване на Иран и Сирия от картата или поне да си стои настрана както при "западното"бомбардиране на суверенна Сирия,Ирак,Сърбия.Вместо това-сътрудничество,с което Путин знае какво прави.Руската икономика е под гнева на мамона,но Русия не може да бъде изолирана защото няма причина никой да иска това от обикновените хора,които виждат манипулациите и лъжите срещу Русия.

221

Анонимен

преди 9 години

Добре де, аз да питам нещо путинистите, като е толкова хубав живота при Путин, що руските емигранти в най-бедната страна от ЕС, България са се увеличили 3 пъти за последните 5-6 години, пък още не съм чул за някой българин емигрирал в Расията, освен ако не е направил кардиналната грешка да се ожени за рускиня

220

Анонимен

преди 9 години

До Одисей!Одисейчо мамин,не гледай некакви цифри!Русия превъзхожда САЩ по ядрено оръжие,ядрения им арсенал се обновява всекидневно,ди като последната американска ядрена ракета е пройзведена през 1991г!и това си го признава и Обама!Плюс това колегата долу ти каза,че ценово руското оръжие е по-евтино,и в същото време в много отношения по ефективно от американското!

219

Анонимен

преди 9 години

Какво предстселявс САЩ?От зората на своето създаване тази държава е агресивна:половин континент избито местно население;хиляди чернокожи насилствено превърнати в роби и все по-нови амбициозни емигранти заслепени от едничката цел-успех на всяка цена.Ами естествено ,че са агресивни САЩ.Дори генетично е проведен естествен отбор да оцелеят най-агресивните и без съвест.

218

Анонимен

преди 9 години

До Одисей:Сравняването на бюджетите между двете страни е доста неправилно-първо никой точно не знае колко точно е руския военен бюджет,данните са че е доста по-висок от официалните числа!И второ еквивалента ценово на руско оръжие е много по-евтин от американското,в същото време са с доста по добри показатели!@За пример американският истребител пето поколение и руския!Руския е пет пъти по евтин,но всъщото време с по-добри тактико технически данни!

217

Анонимен

преди 9 години

Само да кажа на тия многознайковци дето ми противопоставят Русия и Китай във война,че първо това са съюзници,в прекрасни отношения,правещи бизнес за стотици милиарди по между си!Плюс това Китай има около 300 ядрени ракети,до като Русия само окло 5 000 ядрени бойни глави,плюс окло 10 000 тактическо ядрени заряди!Ама русофобчета ни лаят в агония,без да си направят труда да почетът!

216

Анонимен

преди 9 години

До ahaПрасето ако се е наложило да продаде житото за военна техника, това е по вина на Путлето. А Китай има интерес и Русия и САЩ да се изтощават.

215

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 283:точно така приятелю,и не само,но и две трети от Китайските оръжия са руски,изработени по руски лицензи!Дори в момента Русия дава луди пари за разработването на качествено нови оръжия,нано технологии,антиматерии и прочие,който според тях корено ще променят воденето на войни,за това си признава и самия Рогозин!Така че който подценява Русия във военното дело значи е ***!САЩ и Русия в момента това са двете военни супер сили!

214

Анонимен

преди 9 години

И като санираме сградите,какво?Огромна част от постройките не отговарят на противоземетръсните изисквания.Необходима е оценка и реконструкция на тези сгради,само с тунинг не става.Огромна част от водоемите да за рехабилитация,коритата на реките-за почистване.Sorry,но ръководството на тази страна няма идея за какво е начело на държавата.

213

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

До Анонимен 281Превърнаха го такива като тебе-алчни несебърски эетьове и снахи!

212

Анонимен

преди 9 години

До Луцифер." Москва няма нито финансови нито военни ( Китай е с атомен потенциал и е 1,3 милиардно население!!!) възможности да се противопостави ефективно но една латентна китайска инвазия ."Е ти изби рибата с тъпотията си!Вземи малко почети военна литература за руските военни възможности,оръжия,ракети,истребители,ПРО комлекси и прочие и тогава ми говори може ли Русия да се противопоставя военно!Ще ти отговоря-НЯМА СТРАНА В СВЕТА КОЯТО В МОМЕНТА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ВОЕННО НА РУСИЯ!

211

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

И сега на Сънито има руски пенсионери които живеят в собствените жилища живот без ограничения като БГ пенсионерите!

210

Шоп

преди 9 години

В България да не би да няма пенсионери с по 350 евро пенсия? Знаеш ли, че тавана е 450 евро? И маса хора получават такива пари. И масата от тази маса са бивши комунисти и руски ***. А такива с по 300-350 евро са стотици хиляди. Баща ми е с 650 кинта пенсия, безплатна винетка за колата, безплатна карта да се мотае по трамваите, данък на жилището му е наполовина, една торба лекарства взима от държавата безплатно и още една торба му е с намаление. Бедни били.

209

Анонимен

преди 9 години

Поведението на САЩ и ЕС към суверенна страна като Русия е недопустимо.Това,че влязаха руски войници в Крим е голям гаф,но първопричината беше пресата,която Западът оказва на Русия заради БРИКС.Да,Крим е гаф,събитията в Източна Украйна са последица на агресивната политика на Киев.Агресивно по презимпция се държат САЩ и това не е здравословно за човечеството.САЩ е болезнен феномен в човешката история.Без САЩ може би днес щяхме да живеем в един по-добър свят.

208

тото

преди 9 години

*** статия.За наивници .

207

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 272:Брат,да спориш с тия дървени философи там-одисей,шопове .е все едно да спориш с радиоточката,ти им вадиш факти,обясняваш им,а те като счупени грамофони си повтарят едно и също!Като коне с капаци са!

206

Анонимен

преди 9 години

писах че *** са съвременни еничари и не бива да им се сърдим и ми изтриха коментара

205

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 242:Шопе ,бих те посъветвал малко да почетеш преди да задаваш *** въпроси,но да ти отговоря малко с какво Русия е допринесла за развитието на света и науката-еми най малкото всички космонафти се извозват със "Съюз"в космоса,потдържане на МКС,даже и САЩ си истрелват спътниците с руски двигатели!Да не казвам че в Русия има доста високи технологии изобретени,ама иска четене ,а не *** въпроси!

204

Луцифер

преди 9 години

Вече не зависи от Русия дали ще попадне в китайския капан и ли не. С тъпата политика на *** да се конфронтира със западния свят за да демонстрира величие в подкрепа на рейтинга си, той вкара страната си в политически "цунг - цванг" Вече само от Китай зависи кога ще започне "федерализирането" на западен Сибир. Москва няма нито финансови нито военни ( Китай е с атомен потенциал и е 1,3 милиардно население!!!) възможности да се противопостави ефективно но една латентна китайска инвазия .

203

Москва

преди 9 години

На поклонниците на Путин ще дам само един пример, понеже гледам редовно българските телевизии, та в България като се случи линейка да закъснее с повече от 30 минути всички медии гръмват "как е възможно това", лично съм бил свидетел на катастродфа в Ростов на която линейките пристигнаха след 1час и 10 минути и на никой не му направи впечатление, за всички това беше нормално, даже не го отбелязаха и по регионалната телевизия, а хората бяха живи и починаха докато чакат линейката