155

промяната...

преди 9 години

Време е да възстановяваме руския и да учим и китайски!

154

Сорос

преди 9 години

Зададох въпрос преди няколко дена, от къде мога да купя два камаза с рубли, чувам че много ще дръпнат.

153

Вива Елада!

преди 9 години

Гърция води хорото защото Гърция е велика държава, достатъчно е да предскочиш гръцката граница за да ти стане леко на душата и сърцето, чисто, подредено, бяло, всичко грее като слънце!

152

соросоид

преди 9 години

треперим та сън не ни остана с тоя евразийски съюз и и 70 рубли за $1

151

Анонимен

преди 9 години

Ако евреиските банкери са давали кредити с много рушвети вземани по веригата от гръцките политици и са създали една паразитна неконкурентна икономика,накупили са с кредити с добра лихва и печалба за евреите въоръжение, техника и всякакви безмислени неща и са задлъжняли с милиардивъпросът ми е какво е виновен обикновения грък?Ако Борисов и Плевнелиев изтеглят 20-30 милиарда и превъоръжат армията по натовски,за да се подмажат на господарите сиВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЛИ ТЕХНИТЕ ВЗЕТИ КРЕДИТИ?

150

Събуди се България!

преди 9 години

Бай *** спи зимен сън!

149

Допълнение към 214

преди 9 години

Така също, министърът на здравеопазването Панайотис Коруплис обяви днес, че предишното Министерство е наело под наем сграда, в която са работили само 15 служители, за която народът е плащал 4 милиона евро наем на година.

148

Путин, от пут!

преди 9 години

Треперете ***! Европейския Съюз и Руската Федерация ще се обединят съвсем скоро! Това е пътя! Путин ще покаже пътя! Ще имат нова, силна валута, и мнооого газ и петрол! Тогава какво ще правите!?

147

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли мой сънародници защо Европа ДЪЛБОКО УВАЖАВА И ПОЧИТА ГЪРЦИЯ?......РАЗВЯБАХА ГРЪЦКИ ЗНАМЕНА...ВИВА ГЪРЦИЯ!НАЦИОНАЛЕН ВОЕННОИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ: Световни битки, военни походиДаниел Иванов: Храбрите 300. Битката при Термопилите през 480 г. пр. н. е.Стрелите ни ще засенчат Слънцето. Толкова по-добре. Ще се бием на сянка! "Персите преминали Термопилите. Там обаче свободолюбивият дух на гърците и любовта им към родината написали най-величавата епопея на Гърция."

146

анонимен

преди 9 години

Когато съзнането на човека се пробуди и разбере,че не е свободен,когато види че една шепа бандити в света са го впрегнали като животно и на техен гръб правят милиарди и унищожават човешки души,природа и Земята за 150г.технически прогрес се е превърнала в бунище от отровени води,храни тогава желанието за живот несъзнателно ще се разбунтува за оцеляването на човечеството и горко на тези шепа бандюги .Да издържат не повече от 10г да се съпротивляват и ще се сгромолясат защото живота е по-мил

145

Анонимен

преди 9 години

Владолф е твърде глуповат, да не кажем и детски за да се справи. Естествено като поставено лице не му трябва много да мисли...

144

Анонимен

преди 9 години

Взимайте го , ама няма да е за дълго. Както казах, Америка винаги печели. Това е като в казината.

143

Велика Гърция!

преди 9 години

На днешната демонстрацията, след победата на партия СИРИЗА в Гърция, привържениците на "Подемос" изразиха волята си за нова политика в Испания в година на избори. Участниците в митинга развяваха гръцки знамена и знамена на испанската левица..

142

Анонимен

преди 9 години

"Мариано Рахой заяви, че не приема безрадостния образ на Испания, който разпространяват от "Подемос"..."Мариано Рахой преди изборите в Гърция беше на официално посещение,за да подкрепи тогава управляващия Андонис Самарас-Нова демокрация.Не знам,но в Гърция новото правителство ще разпродава луксозните автомобили на министрите,както и BMW-то,струващо на гръцкия народ 750хил.евро,в което до преди няколко дни удобно се возеше Венизелос-лидера на партия ПАСОК.SIRIZA, PODEMOS - VENSEREMOS!!!!!!

141

Гено

преди 9 години

Ще го вземем както през 1917 г.

140

До 204

преди 9 години

До американецо И как ще действаш със балон от 20 трлн дълг? Европа и остналия свят няма вечно да издържат хамбургерите

139

Анонимен

преди 9 години

Зад атлантика сме много доволни от развитието на нещата. Двама се карат , Америка печели...

138

с теб сме Волене

преди 9 години

АТАКАААА

137

До 199

преди 9 години

До жекоТози път кокала ще си го вземем ние, защото сме много и много недоволни

136

Анонимен

преди 9 години

Никой никакъв кокал няма да пуска, забавно е да гледаш безсилието на участниците в нета