14

Наблюдател

преди 9 години

Спокойно, ще се възползват!

13

zeus

преди 9 години

Ех, Бойко, няма да се оправиш. Какво значи мили, германците си имат директна тръба, не плащат на посредници и имат потребление 10 пъти колкото нашето. При такива условия и цената е друга. На руснаците им бяхме мили, дори тръба искаха да ни пуснат, ама нали сме независими, та САЩ ни забраниха. Моля те, стига разказва приказки като за детската градина.

12

анонимен

преди 9 години

събаряйте паметници приемайте чужди бази в българия и след това искайте по нисказена на газта

11

Анонимен

преди 9 години

Чърчил едно време е спасил Англия като е бил готов за битка всеки ден, а не като e бил мил ...Да очакваш милост от врага си значи да си мъртъв !

10

Анонимен

преди 9 години

Борисов, въпреки огромното ти Его и нечовешкото ти желание да се харесаш на всички, няма как да стане едновременно да те харесват и Путин и Кери, нали се сещаш, нищо че си простовато момче.Ти избра да се харесваш на Кери, така че не плачи сега за Путин.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9 руско дупе има в всеки бардак в ЕС ефтинки са

8

Коле

преди 9 години

От края на втората световна до ден днешен Русия винаги е действала целенасочено против интересите на България! По време на комунизма ни продаваха най-скъпо горивата от цяла Европа - половин век по-късно ситуацията е същата!

7

закъснял

преди 9 години

това трябваше да го кажеш в преговорите за Южен поток, сега може само паток....

6

Анонимен

преди 9 години

Еееей, голям спец този Боко бре?! От всичко "разбира", а ние си мислехме, че е само майстор на дребния рекет, разтриването на ушенца и мачлета в работно време! Що да видиш - Той бил цял енциклопедист, ненадминат полиглот и виден ЕнжЕнерин по сгъване и изправяне на маркучи в планински условия! И да не забравяма - те такъв НАГЛЕЦ няма!.

5

Анонимен

преди 9 години

Борисов, не може ти и марионетката ти Плевела да плювате Русия при всеки възможен случай, дори когато господарите ви не го искат, а пък в същото време да искаш да ти продават евтин газ. Руснаците да не са правени у дупе ?

4

Анонимен

преди 9 години

'това е въпрос, който чака отговор от нашите европейски и американски партньори" - каза Борисов. Докато ние чакаме Боко, другите си строят потоци, централи, хъбове и какво ли още не. Почакай още няколко години докато АЕЦ Козлодий излезе от експлоатация и тогава ела да видиш какво ни чака заради нашето глупаво послушание пред ЕС и САЩ.

3

Анонимен

преди 9 години

Най накрая някой да се намери да го каже в прав текст......

2

Анонимен

преди 9 години

"Ако сме мили на Русия"........в Русия по всички държавни канали България се споменава само в негативен план и като враждебна страна ... Бойко иска да е мил на Русия ...

1

Анонимен

преди 9 години

Пък някои разправяли, че бил тиква, кукла на конци на сащ. Като гледам поставя много и на място въпроси все в интерес на България. Дали матряла най-после случи на премиер?