43

Анонимен

преди 9 години

За добро или лошо системата, която сме възприели е от солидарен тип, т.е. всички плащат някаква месечна сума. Има хора, които не плащат нищо, защото са на принципа "аз не се разболявам" или "ако ми се наложи ще си платя в частна клиника". Проблемът е, че като на такъв човек му се случи тежък инцидент и бърза помощ го закрепи, лечението му след това се поема от всички нас, а той си плаща само 500 лв за въстановяване на правата. Прощавайте, ама в това няма нищо справедливо...

42

anonimen

преди 9 години

zashto da plashtam zdravni, sled kato ne sam im polzval uslugite?tova protivorechi na vsiaka logika.Spored men kato se razboleia,togava shte si platia uslugata Ostanaloto e reket

41

Анонимен

преди 9 години

хаха робите пак са под камшиците

40

Анонимен

преди 9 години

НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА НЯМА ПО 50 стотинки на ден за здравето си!!!!! Няма ! Стига сте защитавали и сте се оправдави ,че не плащате за здраве. Срамно и позорно е! Здравето е на 1во място...

39

Анонимен

преди 9 години

А нещо за лични здравни партиди?! Парите от които да могат да се прехвърлят на близък в случай на нужда, а не да отива всичко в общия кюп, откъдето най-много дърпат питиетата от гетата и безбройната им челяд!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Добре, но искам да кажа, че от тези неосигурените трябва да се извадят хората, които работят в чужбина и са осигурени там! Така ще останат *** всъщност. Но както и да се върти и сучи, проблемът е в частните болници, които имат право да работят с нормалната здравна каса.

37

с.

преди 9 години

Добре де,аз се чудя друго!Ако не се лъжа здравните осигуровки за 3 години са около 600 лева,което за повечето българи без значение безработни или не е непосилна сума!Има някакъв % хора,които имат възможност,но не плащат,но повечето са наистина бедняци на ръба,които не плащат просто защото не могат!Тоя народ е докаран до просто физическо оцеляване и е наистина гадно хората постоянно да се натискат за пари!Освен това ми е страшно интересно как точно ще съберат и 2 кинта от ***!

36

Анонимен

преди 9 години

Дянков открадна няколко милиарда лева от здравното за магистрали и метро в София и няма пари.

35

Циганин

преди 9 години

До 27 Много се съмнявам ,че тези твои приятели не внасят вноските си само заради "цветнокожите" си братя , това е типичен пропоганда от твоя страна към омраза към "цветнокожите" ти братя - 95 % съм уверен ,че тези твои приятели не си плащат вноските не заради "цветнокожите"ти братя ,а щото са типични байганьовци . Аз си плащам електричеството и не мисля дори и да не плащам ,щото комшиите ми "цветнокожи" братя -не плащат . Шефа по волебойл и той не плаща ток -навярно заради цветнокожите !?)

34

Анонимен

преди 9 години

хаха а за римляните важи ли този закон

33

Анонимен

преди 9 години

Който работи, плаща и за неработещите в НОИ. Плевнелиев каза, че не може отделна тръба или жица за всеки.

32

Анонимен

преди 9 години

Причината да го искат сега е, че няма да има достатъчно пари до края на годината и това е вид допълване на фонда. Целта е да се юрнат повече хора да си внесат за трите години. Като цяло подобна мярка е контрапродуктивна, ако някой не е внасял от началото няма да започне да внася сега, като си плати и старите вноски от първия ден. Тук също има давност и стари осигуровки отпадат /не знам колко години е/. Здравната система в сегашното и с-е не работи, не за всички това е причината, но е така.

31

Анонимен

преди 9 години

В интернет клубове интернета е 20 стотинки за 1 час.

30

Анонимен

преди 9 години

А още по-добре да се криминализира неплащането на осигуровки....

29

Анонимен

преди 9 години

тов е едно добор начало. по-добер 6-месеца, отколокото 3 години., а ощепо-добре - 3 месеца.

28

Анонимен

преди 9 години

Браво! Само така! Аз лично познавам няколко паразита на по 25 год., които всеки ден дават по 4лв за цигари ама не си плащат 15лв осигуровки на месец.....нямали пари....такива са повечето които не плащат-за алкохол и цигари има, за друго не.

27

злоооооооооооби

преди 9 години

До 28 човекът може да пиши от някой нет-клуб или сега ще кажеш , като е безработен откъде има 50ст/ 1 лв да ходи по нет -клубове ей за това нямаме оправия - злобата ни е огроооооооооооооооооооооооооооомна

26

Смело напред !

преди 9 години

Пълна подкрепа за Москов, ако искаме да се спасим от десетилетния батак !

25

e2

преди 9 години

До да беИма, има, доста са

24

АНТИ

преди 9 години

Държава няма,има територия за ционистки експерименти!