276

СТРАНДЖАТА за 395

преди 9 години

До АнонименАбстрахирам се от бедния ти речник от гетото и произлезлите от това ниво недомислици. Само едно мога да ти кажа - успеха не се постига с даване, постига се със спечелване. Не бих искал да обсъждам Льо Пен с хора с психика от гетото.

275

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАКакво общо има между тримата ***, които спомена? Единия е със двата крака в ЕС и не мърда. Единственото, което каза е, че докато няма пълна стабилизация ще ползват тяхата си валута. Льо Пен е спонсорирана от и дори тя самата не го крие. И факт - никой не й дава шансове за успех. Ципрас само дето ще ни докара на нас всички гръцки фирми. Уви и гръцки бежанци.

274

Анонимен

преди 9 години

И виденов бе на 40 години като стана премиер.... И той бе най-младият премиер

273

СТРАНДЖАТА за 382

преди 9 години

"СТРАНДЖАТА че си *** е го знае всеки , но вече излизат и филми с осъзнали се *** :)НАПРАВИ нещо добро за страната си : партия например и тогава ще се види може ли в БГ да има хора или не."Баце, ако всички си направим по една партия, кой ще работи? Задавал ли си си този въпрос? Кой ще я движи напред тази държава, кой ще развива нещата.

272

Анонимен

преди 9 години

Зад Сър Пичук се крие изчадие адово, празноглав един от най-най-най- празноглавите соросииди. Скоро ще спрат да му плащат.

271

Анонимен

преди 9 години

Ципрас на мен ми напомня Виденов - мноог млад, честен и наивен.....обаче някак не бе подготвен за бруталната действителност. Ципрас ги тласак към хиперинфлация, и виденов също ни докара хиперинфлация....

270

вицове

преди 9 години

Народът на Гърция показа единствено, че искат те да лапат а друг да плаща. Ами да излизат от Еврозоната и да влизаме ние.

269

Анонимен

преди 9 години

Гърците като излязат От Еврозоната и получават правото да имат собствена валута, т.е. да си печатата драхмата. Друг е въпросът че тази драхма рязко ще сеобзецени, но пък ако има хиперинфлация то и дълъгът се обзеценява.....

268

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТака ли се твърдеше май 2013-а? Така се твърдеше. Социолозите си знаят работата и знаеха, че Доган е хванал Сидер Ага за

267

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Орбан, Льо Пен, Ципрас и ...... евроСъсел. Рапсодия в синьо просто.

266

Анонимен

преди 9 години

сега стана ли ти ясно - това че в ЕВропа е затоварена една бнака не значи че е затворена в Канада или в Австралия. Думичката Часова разлика говори ли ти нещо?

265

Анонимен

преди 9 години

Абе бастуни, защо си мислите, че ако гръчетата излязат от ЕС и автоматично ще им се заличат задълженията от 300 млрд екрани! Вие имате ли на представа, че ако ние се откачим от едрото за 2 месеца курса ще стане 1:10, така ще стане и с драхмата

264

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Франция получава отново Саркози отново през 2017" Може, може и тука миналата година според всички проучвания получавахме БСП и ДПС.

263

Анонимен

преди 9 години

Курсът на еврото е паднал по отношение на по-голямата част от останалите валути на ранните търгове на борсите в Австралия, които вече са отворени.

262

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ех, другаре, другарееее. В Унгария Орбан, във Франция Оланд и Льо Пен, в Гърция вече Ципрас. Само тук случихте на съсел. Съдбата ви такава, какво да правим.

261

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАУнгария се оправлява от Виктор Орбан с партия, член на EPP - същата партия в която е и Меркел. Франция получава отново Саркози отново през 2017 по всички проучвания, гърция става Сирия на балканите и сега ще ни трябва ограда и на гръцката граница.

260

Анонимен

преди 9 години

Новият лидер на Гърция е като Сергей Станишев. НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. Да им е честит.

259

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Сега на ред е Путин - предлага на Ципрас пълноправно членство в Евразийския съюз и отворен 172 милионен пазар за всичката гръцка продукция!"Златна ти уста Иване, както се казва. Коефициента е 50:1 ако стане ще пия едно за тебе.

258

дедо ПИЧ

преди 9 години

Щом ЦИРОЗА е спечелила явно са прекалили с УЗО и СИРТАКИ и ще требе гладна диета за лечение от таз ЦИРОЗА!

257

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До айдеее"Унгария,Гърция,наред е Франция с Лъо Пен...Ние какво още дремем?" Е кво да правим? Да ся дигаме със Сосело ли? По-добре да дремем с Бойко.