189

Austin Powers

преди 9 години

Днес, Болен Варадеров или още известен като Бялата Златка, хипофизно джудже със фес и други, се опита да поведе мащабен протест против НАТО. За негово съжаление поради финансовата и икономическа криза в Русия и намалените субсидии успяха да съберат само около два файтона хора.

188

,

преди 9 години

Щатите са пред фалит заради огромния си дълг и като нищо ще направят война.Това е долна сбирщина от човеци.Между другото: някой да се сеща за по-голям *** от нашия президент?

187

Анонимен

преди 9 години

Шефа на ОПЕК препика мечтите за трайно ниски цени на петрола.

186

#$&

преди 9 години

Изобщо не сме длъжни. Това, че сме член на НАТО, не означава, че трябва да се вкараме в конфликт, който не е наш. Освен това, ако стане нещо познайте кой е на първа линия? Тоя нашия президент е истинска минджа!

185

До тъпака 251

преди 9 години

И като има звено на НАТО какво?Не случайно ти дадох за пример 1939г.! И тогава е имало звена на хитлеристка Германия, а видяхме до къде ни доведоха...

184

Дълес

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !232;През ПСВ се бихме с Русия и я победихме.Ген. КОЛЕВ кла руските казаци като ЗЕЛКИ.Тогава Иван Вазов стана РУСОФОБ и написа, 1916 г, едно стихотворение срещу Русия дълго 0,5 метра. Ако трябва пак ще и хвърлим 1 ДАЯК. Колко му е. С ракия ще ги победим.

183

Анонимен

преди 9 години

Натовците ще ни съсипят туризма,а икономиката и така едвам мърда. Чака ни масова миграция...

182

до болен

преди 9 години

И как хора които не са ходили в казарма се изказват по военни въпроси?

181

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--206;Кой си ти че да те питат бре? Навремето питаха ли ни за СВИФ И ВАРШ. ДОГОВОР.1997 г.67% от населението гласува за програмата на СДС--ВЛИЗАНЕ В НАТО И ЕС.Интелигентната част от населението поиска това.При референдум ще се въведе ЦЕНЗ бе. *** няма да гласуват. Ние сме повече от вас.

180

деловодител в БСП

преди 9 години

Днес има обява на Позитано 20 . Другари , ясно е , че отиваме на въоражена борба в землянките на Витоша при шумако . Всички желаещи да идват и да се записват от 9 часа до 16 часа всеки ден . Носете си храна , защото там няма мандри . Венсеремос... ура...а...а

179

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Малко късно, напролет цената на петрола тръгва нагоре, Украйна се демократизира с ново правителство и само си оставам командния център. Като бонус Реформаторите отиват при НДСВ

178

Оле

преди 9 години

Влезте в YouTube и вижте за какво става на въпрос. Украинските войници масово дезертират или отказват да се бият срещу Русия. Отказват да изпълняват заповеди на чужденци(половината от новото правителство на Украйна са чужденци)

177

Анонимен

преди 9 години

Все едно сме 1939г.!И пак от грешната страна...

176

инженер-пенсионер

преди 9 години

Ами другари вместо да се правите на велики по форумите хващайте гората и правете партизански отряди . Щом толкова мразите НАТО и ЕС нормално е да леете кръв както пишете тука . Само да не стане като вашите родители , които вместо кръв преди 9.09.1944 г. са леяли сирене и кашкавал . Толкова сте страхливи , че ме е срам , че сте уж българи .

175

Анонимен

преди 9 години

Господа управници АКО СТЕ ОТ НАРОДА ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАТО иначе ще бъдите съдени от народен съд за военно престъпление....хората загиват от глад а ние ще даваме пари за ПРЕСТЪПНИЦИ....

174

Austin Powers

преди 9 години

Записваме IP-то на всички русофилски продажници. Когато дойде мобилизацията да не си мислите че ще ви дадем оръжие? Не, там в обоза ще белите картофи и сервирате на героите от НАТО.

173

Анонимен

преди 9 години

Кога точно България и Румъния станаха прибалтийски държави?! И докога тия ще трябва да търпим да ни унижават и подмятат като ***? Аз не искам да има такъв команден пункт в България!

172

Анонимен

преди 9 години

РАздавам оръжие за революция срещу НАТО! потърсете weaponst trading с чичо гугъл склада е пълен с калашници и патрони и гранати

171

Иван Българанов

преди 9 години

В този сайт няма свобода на словото и не се допускат различни мнения. Трият се коментари, неугодни на руската пета колона в България, а се оставят всякакви мръснословия срещу съюзниците на България, срещу Европейския съюз и НАТО.

170

Анонимен

преди 9 години

ДО КОЛКОТО ЗНАМ В ОПЪЛЧЕНИЕТО НА НОВОРУСИЯ ИМА БЪЛГАРИ ДОБРОВОЛЦИ ВОЮВАЩИ СРЕЩУ ЦИОНИСТКИЯТ РЕЖИМ В КИЕВ