50

Анонимен

преди 9 години

Пенсиите в България са на базата на работните заплати по кОмУнИсТиЧеСкО,когато плащаха на шофьорите повече от на лекарите,диктатура на пролитариата/шофьорозидачокофражисти.

49

Анонимен

преди 9 години

Така е.Великите хора,какъвто безспорно е Путин,непрекъснато са в устата и на приятели,и на врагове.Когато се пусне публикация за него,коментарите са стотици.А когато се пусне нещо за черната маймунка от белия дом,най-много десетина.Нищожествата винаги са били в краката на хората.

48

Hahaha

преди 9 години

Kalashnika dragi, be dorabotka na nemskiq avtomat, dorabotka vurhu kopieto mu! Taka kakto moskvicha e s motor na BMW, a Volgata s okachvane na mercedes.

47

ани

преди 9 години

до 31 Трагедията в Париж няма нищо общо с изобретателят Калашник . Последният е бил достоен човек, помогнал на родината си в труден момент !Това , че гадове са го използували срещу журналисти не го прави виновен !!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

много интересно по форумите българите станаха наи големи противници на Путин и Русия в Турция ,Германия и Австрия на обратно подръжници явно времето сменя хората

45

Путкин Президент

преди 9 години

Толкова му беше успешен плана за 2014г. че сега на всяко чейдж бюро в България пише - "РУБЛА - купува - 0.000000"

44

Анонимен

преди 9 години

Успешен ли ще е икономическият план на Путин?Суровини има,народ който го обича има-защо да не е успешен плана...А и имат примера на унищожена България изчезваща от картата на света-знаят и какво не трябва да се прави....Русия има светло бъдеще...а ние ще изчезнем...

43

до 52

преди 9 години

Че то,и внуците на същите управляват.Какъв хляб и сол...Оди у Западу да ти видят зеркалите как работят и как живеят ората,То с рублета пътуване-нет.

42

АН

преди 9 години

До АнонименТУК ВСИЧК И Е БОГАТИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ПЕНСИЯ СТО ДВЕСТА ЛВ БРАВО НА БГ

41

АН

преди 9 години

НА ПУТИН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАКВО ПИШЕ НЕКА ГЛЕДАТ КАКВО СТАВА В ЕС

40

Hahaha

преди 9 години

Vishisti :D Eeii komunizma e strashna sekta! Oneq vishisti li kato ot zabraneniq edno vreme film - "Kit"? Istinskite vishisti gi izbi komunisticheskata paplach, zashtoto shvashtaha kak balami ktadat usmihnatiq selqnin!Vaashta li ...

39

мръсен циганин

преди 9 години

до 47Уважаеми по времето за което вие говорите нямаше вишисти които които да мият тоалетни беше срамно,а сега даже се хвалят че ги чистят,но в чужди държави!!!

38

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен 48Путин няма едно официално изявление по отношение на ИД.Това е така ,защото го е страх. Защото такива *** си ги има в Русия и те са над 23 милиона.И на фона на задаващата се икономическа криза в Русия, само това му липсва , муслитата да навдигнат глава.

37

До До 35

преди 9 години

Очевидно през тия години,за които бръщолевиш,си обилалял свободно и безгрижно в бащините си торби.Защото аз не помня тогава някой да е бил на хляб и сол.Но сега,когато сме под краварския чехъл доста хорица дори и на хляб и сол не могат да седнат.

36

Hahaha

преди 9 години

Komunqgite - mnoo labavo dnes be, da ne ste na operativka sa oporni tochki, hahahaha

35

Анонимен

преди 9 години

Другари, имаме напредък ... вижда се че под въздействие на съветската пропаганда успешно сте извървели пътя от стари комунисти - до ентусиазирани фашисти ! Поздравления !

34

Тест

преди 9 години

Къде ще емигрира Путин ? а. в Беларус + б. в Севенна Корея -

33

Анонимен

преди 9 години

Този е пътник, а руснаците си осигуриха поредните 50 години живот като крепостни селяни. Някои тикви никога не узряват. Мен лично ме интересува икономическата ситуация в България, както и проблема с разни фанатици в Европа. Какво става в Азия не ме интересува, осбенно събития провокирани от комплексирани и алчни малки човеченца.

32

vesko02

преди 9 години

Не!

31

Анонимен

преди 9 години

е какво друго да напише Ройтерс?!то и те са шарли