111

GMC

преди 9 години

Голем смехпреди 2 часаДо GMC 68--------------Голям лаф каза, Великобритания дърпала напред. Те са една голяма офшорка, издържаща се от финансови далавери, в която работят емигрантите, а местните седят из банките или са на доживотни помощи и идват в Слънчев бряг на курорт.======================Явно информацията ти за Великобритания идва от Първи Канал на руската телевизия.Съветвам те да отидеш до Англия, да разгледаш, и тогава пак да говориме.

110

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа,ама войниците не са немци.Нашия цар също е немец.А Николай родата в Англия не е искала да го спаси след воср.

109

Анонимен

преди 9 години

Комунизма си отива. Не по начина по който трябваше, но...Младите не гласуват за БКП.А старите са предимно гласуващи за комунистите.

108

Анонимен

преди 9 години

Съвременна Русия също не е добре.Реалността е такава, че Русия най-много пострада от болшевизма. Там белезите са най-много.

107

анонимен

преди 9 години

И България след 2013г губи една трета от територията си,но за това никой не пише.Не че имам нещо против поляците-техният Владислав първи се е сражавал срещу турците през 1444г.Бил е на 20.

106

Анонимен

преди 9 години

До х 139139 а ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ Е НЕМЕЦ да благодарим на ГЕРМАНИЯ тогава що на расия за освобождението като сталин е грузинец

105

Анонимен

преди 9 години

Ами в Катин убиват чекисти. чекистите са от всякакви националности. А "революцията" в Русия е дело на евреи, ама вие си се кланяте и до ден днешен на евреина Ленин нали?Бланк (Ленин), Мордохей (Маркс), Юдашвили (Сталин), Каганович, Дзерджинскио, Троцки и т.н., комунистите са 5-а колона на евреите във всички държави.

104

Варна

преди 9 години

Супер, дано си вземат и военните от тука и да се махат!

103

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо за Катин има толкова много минуси. Все пак пактът ***-Рибетнтроп е факт.Германия и СССР си поделят Полша. Това беше крито от болшевиките в България 45 г., но това не значи че не е истина.С минуси фактите не се трият.

102

Анонимен

преди 9 години

сащ не са любимци на младите но и КГБ мечока го мразят Хората са на мнение КАТО СА *** ДА СЕ ИЗБИВАТ таман ще се отървем и от едните и другите пък ти пей партизански песни

101

Анонимен

преди 9 години

до GMCпреди 1 часБи ли обяснил, как по-тясно сътрудничество с Нато дава просперитет! Чакам отговор!========Веднага ти отговарям - военната машина на една страна (в случая САЩ) служи основно за защита на икономическите и интереси. Когато една страна е съюзник на САЩ (но на дела, не само на думи), то тогава бизнеса се чувства защитен и инвестира в тази държава. Полша и Румъния са най-пресните примери. Най-големия приток на чуждестранни инвестиции в БГ започна веднага след приемането ни в НАТО.

100

абе

преди 9 години

До Анонимен 134Само в Източна Тракия през 2013 г са избите 450000 българи.Рязане на глави,късане на женски уши заради обеци,изнасилване на всички момиченца над 10 годишна възраст....

99

127

преди 9 години

Точно заради историята и ние сме свързани с руснаците,защото 5 века не сме могли да се справим с турците и техния геноцид.За по ново време има и снимков матрял.Напиши "Тракийски геноцид" и виж снимките.Особено поучителна е третата надолу в първи ред.

98

Анонимен

преди 9 години

Има един филм "Катин", там много добре се разказва как болшевиките и национал-социалистите си поделят Полша и как болшевиките избиват около 12000 офицери и войници от полската армия.

97

Анонимен

преди 9 години

Самият съм русофил, но моето русофилство е странно в очите на повечето русофили в България, защото обиам само Руската Империя, а мразя до дъното на душата си СССР.Но сега работя с млади хора и няма нито един русофил сред тях, защото те свързват Русия с СССР.За жалост всички те са подведени от съвременните "русофили" в България, за които Русия е СССР.И така самите "русофили" гонят от себе си младите.За жалост.А и младите не са комунисти.Всички те мразят комунизма.Което е добре за България.

96

гошо тъпото

преди 9 години

защо не ни изоставиха когато се решаваше въпроса откъде ще мине южен поток а за 24 часа дойде онзи гном от америка да покаже правата линия / априлска /

95

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен130 глупости за украйна се биха и от БГ ако се разреши от САЩ да се пукат комита за два дни нема остане нито един тлъст БСП -Юрош любител

94

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Баф мауму,хептен се увълчих.Ейй,токоз разбиращи от армия и военна музика скоро не е имало във форума.Един иска да ходи в шумата ,друг на Канарските,трети на майната си.А бре хора, не разбрахте ли ,че там където има войски ,учения и и други такива,има напрежение.Има пушек и дим.Аз си искам да си пия ракията по-дълго и с по-квалитетно мезе.Който иска да си е корназ да ходи в Украйна.Има 2 опции.Едната е источната а другата западната и страна.

93

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 117117 с какво с хапчета и *** аиде стига се прави на бабаит ***

92

Анонимен

преди 9 години

В Източна Европа са добре тези държави които могат да бъдат използвани от САЩ при война с Русия.. На Полша и се опростиха всичките дългове 90-те години .. А ние си платихме всичко на МВФ , и ни натресоха валутен борд..