68

neo

преди 9 години

слава на русия и на товарищ путин. Един истински мъж и борец за правата на гласувалите за него. Борец за смисъла на същаствуването на русия и християнството. Западните мишоци не могат да понасят хора със собствено мислене и собствен път. Ако не си привърженик на тяхната гейполитика и лъжедемокрация значи си враг. Обаче ИЗтока ще надвие Запада по простата причина че всичко е започнало от там!! Там е мъдростта и силата и опита. Запада изкриви всичко и го пусна в канала на пошлостта и Кончита Вюрст

67

кью

преди 9 години

Нека Би Би СИ взема уроци от РТ. Може би ще узнаят нещо.

66

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Идеята за руски канал е гениална. Едно време идеологическата война я спечели запада, точно защото имаше канал за про-западна пропаганда.Днес пропагандата тече с пълна сила по про-западните медии.Затова се налага Русия да си пусне собствена пропаганда.Китай също си има китайски канал на английски.

65

момчета,

преди 9 години

а бе някога русия да е печелила срещу англия? просто споменете от историята има ли такъв случай?

64

тцЪ

преди 9 години

"Гардиън": Има бум на прокремълската пропаганда в Европа...Не, просто про натовската пропаганда започва все повече да издиша...

63

бимбам

преди 9 години

До Анонимен 92Много правилно приятел.Ида те допълня ако толкова беше хубавокакто описва г-Найденов.Днес нямаше младите да са избягали а щеше от Холандия,Германия да емигрират към България.Който е живял през социализма много добре помни каква мизерия беше и ние какви задръстеняци бяхме

62

Шано

преди 9 години

Русия ви води и ще ви води във всяка една война, било то информационна, ядрена, биологична или междуконтинентална... Не симпатизирам на никой, ние пак ще ядем курката, само почакайте, а как ми се иска всички пътуващи за празниците извън граници да не се върнат, толкова много пиявици ще паднат от гърбовете на обикновения човек, ама хайде ще чакаме войната да ги трепем, така както *** думкат прасетата в САЩ - с истинска омраза

61

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Едно време другаря Тодор Живков се чудеше как да спира радио "свободна европа", "дойче веле". А сега демократична Англия се чуди как да спре Раша Тодай.Ало демократи - по какво се различавате от др. Тодор Живков?Мен ме блокираха в една "демократична" американска медия - не, аз не използвам цинични думи, но ме блокираха.Това ли е демокрация, това ли е свобода на словото? Хахаха Бутафорна демокрация е това, свободата на словото е изрязана от картон в 3D

60

Идиот

преди 9 години

Значи истината може да е само една- западната. Всичко останало автоматично се причислява към пропагандата... Ей тва е демокрация по европейски. Неслучайно повече от 60% от западноевропейците не вярват на СМИ-тата си.

59

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Бибисенцето значи си признава, че води пропагандни войни.Не че не знаеме - по абсолютно всички ББС-та, СиЕнЕн-чета и по германските медии няма шанс да се чуе "другата" гледна точка, а само правилната.В конфликта в Сирия така и не чух Асад, а само т.нар "бунтовници".В конфликта в Украйна така и не чух позиция на опълченците, само на Украйна."Режима в Русия", "Режима в Сирия" и "Управляващите в Саудитска Арабия".

58

Анонимен

преди 9 години

Отдавна никой не ви слуша би би си, защото сте лъжци и манипулатори, но човечеството се пробуди !

57

ole

преди 9 години

До МанделаНамери си още по-малка цигулка да свириш на нея. Каквото е построила западната цивилизация, с всичките си кривици, от Изток никога няма да дойде. Пък Залива на прасетата, на ЦРУ други издънки, са разкрити, заклеймени, и са в учебниците по история. Бай Руснак обаче си знае Третия Рим, богоносните руснаци, и това е. И ми е много интересно как всичкото атакист тръгна да защитава правата на малцинствата?

56

Найденов

преди 9 години

До АнонименУлиците са пълни с коли- от преди 30 години, кръчмите постоянно пълни- с новоизпечени богаташи, бизнесмени и далавераджии, десетки хиляди студенти учат извън България- с мечта никога повече да не се върнат в България. От 9 милионна комунистическа България, днес Демократична България е с 6 милиона, като българският етнос намалява прогресивно .

55

Аноним

преди 9 години

Щом проблема на руснаците е, че не приемат хомотата - значи нямат проблем. Просто Европа сама се съсипва. За справка - как е съсипана Римската имеприя (след поголовното разпространение на хомосексулаизма).

54

Мандела

преди 9 години

от написаното разбирам, че Русия няма право да изложи собствените си виждания, а всеки който оспорва американската пропаганда, т.е. гледната точка на наднационалната Мафия е руски пропагандатор. Свобода на словото? Глупости! Демокрация ли? О, не либерален трансатлантически фашизъм, това е новият строй, в който живеем вече над десетилетие, но не го осъзнаваме. За съмнение в расизъм наказват Сашо Тонев, а за убит чернокож в САЩ никого!?

53

Анонимен

преди 9 години

russia today е много обективен канал...за ушанките

52

рим

преди 9 години

Е смешно да гледа, новини за Русия предизвика по-голям интерес, отколкото за България.

51

BBC=CNN=RT

преди 9 години

Част от украинците са хазари приели юдеизма. затова сега има толкова много руско говорящи евреи, които не са евреи. Украинците са същите прости хорица като нас, но те имат много природни богатства за които спорят, а много близо дойдоха американските ракети.

50

ДО 68

преди 9 години

Май, някой много бърза да оприличи Путин със Сталин :) Тресе ви адски страх, че всеки руски лидер е следващиет Сталин.Споко, този просто си гледа народа и то добре, а не като някакви умрели от 60 години които ти възкресяваш в страховете си.А и по зле, натрапваш собствените си страхове на други. То не че някой ти вярва.

49

врев

преди 9 години

До Анонимен>защо не станем като Мюнхен за 2 седмициЗащото, пиле шарено, се иска рабоотаа, не мрънкане и чакане на *** велики да дойде да ни оправи.