30

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

До енергетикПо времето на Живков построихме АЕЦ Козлодуй - една съвременна и модерна атомна централа с каквито малко европейски държави можеха да се похвалят по онова време.Щяхме да построим и АЕЦ Белене, ако Тато беше останал на власт !Както всъщност построихме пътища, проходи, тунели, ж.п инфраструктура, мостове и др, каквито България не може да построи сега и за 1 000 години !Защото социалистическа България беше на 37-мо място в света за разлика от членката на ЕС - България ! Факти !

29

без комуняги

преди 9 години

Ясно е,че си само един с няколко ника.Които и да останем в България ще бъдем българи,а не проруски *** като теб.Схващаш ли голяма разлика?Не мисля,че някога ще я схванеш.Картинката е доста по-голяма от мизерното ти червено и гладко мозъче с три функции-ядене,пиене и сране.

28

Анонимен

преди 9 години

ревльо, па нема един политик дето да се държи като мъж бе, като не искат не искат, какво толкова рИвеш, орева целия свет

27

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

***, няма ли да кажета нещо за нас "рубладжиите" ?Сега след като рублата е срината защо продължаваме да подкрепяме братска Русия ?!Защото не сме платени за разлика от вас !Защото знаем, че правото е на страната на братския руски народ.Защото БЕЗ РУСИЯ - НЯМА БЪЛГАРИЯ !

26

енергетик

преди 9 години

Добре бе другари след като не харесвате ГЕРБ и Б.Борисов защо не си седяхте на власт . Дадохте си оставката , а сега ревете като карпатска мечка против правителството . Всички ви са криви , а благодарение на тъпата политика на БКП-БСП-ДС вече 70 години сме в блатото . Като толкова сте велики защо още при Т.Живков не построихте Белене , а сега търсите под вола теле.

25

колибри

преди 9 години

Има една народна приказка :"*** да ми домилееш".Изведнъж захаресвахме Южен поток, заискахме да не сме ние виновни за спирането ни, установихме, че сме имали големи проблеми в енергетиката.......

24

Русофил

преди 9 години

Цииииииииц бате цииииииицц Нема Аец"Козлодуй" Нема Аец"Белене" *** бе ***... Е сега Руснаците ни го... А вие Русофилите сте лоши гадове мразите България щом толкова обичате Русия марш за Сибирь.. А ние писахме че така ще стане с България но нали сме лоши ***... Айде дерзайте!

23

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

А ГЕРБ гласува заедно с ДПС вече !Утре се канят да прокарат закона за пенсионните фондове без съгласието на коалиционните си партньори РБ и АБВ.ДПС им стига ! :)

22

без комуняги

преди 9 години

Ясно е,че рано проруските *** са се излюпили и бързат да драскат платените си мъдри мисли.Аз няма да бягам от България,защото работя тук и обичам както работата си,така хи родината си.Но вие проруски *** сте за изстъргване от България.Вземете си руските парички,руските господари и отивайте при вашия вожд ***.Тук ще останем българите,които работим за България.А вие,вие сте предатели!

21

Анонимен

преди 9 години

абе и тоя е един дЪрт московски комунист

20

Бръчков

преди 9 години

Рано или късно се стига до истината колко е важно икономическото и политическото сътрудничество и приятелски отношения с Москва ! Единствената евтина и достъпна енергия може да дойте само от там , а не от Америка или от Марс ! Ама крадливите и лижещи американски *** политици ще ни докарат то просешка тояга ....

19

колибри

преди 9 години

Има нещо много важно в тази статия - това е разбирането вече на всички нива , че е дошло време да берем плодовете от реколтата. А такава няма.Лозунгите са в миналото, а тези , които ни накараха да сме солидарни с тях си имат Северен поток.

18

Цветанка

преди 9 години

Откакто дойдоха на власт крадци,пияници,сексуално извратени и простаци.....съсипаха народ и държава!!!.....

17

До без комуняги

преди 9 години

Абе тъ.ак с какво са те вкарали руснаците ? С това,че благодарение на руската атомна централа такива новоизлюпени демократчета като тебе 25 години крадете и ограбвате България . Нали махнахте всички руски заводи в БГ , ето и ЮП не го искаме , да затворим и Козлодуй и такива крадци като тебе ще си плюят на петите и бегом в чужбина с краденото, но на народа и на БГ дупе да му е яко!

16

#$&

преди 9 години

Добро утро! Както винаги ще излезем най-губещите. Иначе лаехте и дрънкахте колко сте велики..

15

Фалшив герой в измис

преди 9 години

Оставка и съд за българоубийците !

14

без комуняги

преди 9 години

Другарю "25 г. стигат",ти си едно жалко създание,на което е платено да драска простотии.Гнус ме е от теб и подобните на теб проруски мутанГи.Ясно е,че ядеш и пиеш с платени руски парички за да се изказваш важно и тъпоумно тук,а и по други места.От статията става ясно,че проруските правителства и президент на БСП са вкарали България в голяма беля и твоите руски господари искат да откраднат още от нашата България.Смърт за такива като теб!

13

Шаран -БГ

преди 9 години

И само за България ли ? Но така диктува "големия брат", наречен още" икономическият убиец" и няма мърдане! Ще ровим в кофите за смет, докато и там все още някой нещо изхвърля!!" Няма начин, Хамлете!" /такова книжле имаше от Р.Ралин с илюстрации на Б.Димовски/. Главната цел са несметните богатства на Русия!!

12

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

И какво като е богат Западът ?Като вече 25 години сме със Запада ние станахме ли по-богати от това ?НЕ ! НЕ ! НЕ !Разрушихме си икономиката по заповед именно на Запада.Мъдрият български народ е казал: "*** у бедния да се наядеш и у богатия да се нагледаш"В случая за нас остава само гледането на западните богатства. Изправили сме се като босоногите деца пред лъскавите западни витрини и сме протегнали просешка шепа ...Докато бяхме с бедните руснаци поне ядохме !

11

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

до ГерберАйде стига с това богатство бе !Всички знаем, че Западът векове наред ограбва целия свят. Всички знаем, че Западът печата пари без покритие и задължава целия свят да търгува с тях.Който не иска следва съдбата на Кадафи, Садам, Уго Чавес ..Стига сте ни давали за пример богатството на Запада, защото то е за сметка на нашата бедност !РУСИЯ никого и никога не е ограбвала !Русия винаги е помагала на сателитите си.Русия никога не е имала колонии !Факт !