21

Анонимен

преди 9 години

Западът обеща още по време на договорките за обединяването на двете Германии, че НАТО няма да се разширява на изток, а в момента НАТО е на руската граница. Факт.

20

До Трейдър

преди 9 години

аз чакам *** да почнат да си продават апартаментите по морето, да си купя някое мезонетче за 10 хил $...Няма какво да чакаш, ей вече стана опашка пред кофите за ***, побързай!

19

Тервел

преди 9 години

високотехнологични изделиякои са тези изделия?

18

дим дири дам

преди 9 години

До Анонимен 7Хайде да не слагаме квалификации етикетите са комунистическа приумица за да избиваме комплекси. Жалко е че в БГ и младите са обременени.А сега По темата. Да така е федерацията може да има единна политика.Понеже аз съм задръстен а ти си отдръстен явно са те отдръствали братушките.Да то Обясня Украина беше и сега федерация защото Крим имаше автономиа господин отворен и отдръстен.РФ -Руската федерация защо не е единна политическа единица?Май Казахстан Азербайджан и други политики

17

Анонимен

преди 9 години

Западните банкери са съвсем изперкали. Като свалят Путин, какво си мислят ще стане? В Либия след Кадафи дойдоха такива юнаци, че днес освен НАТО и Египет и Судан ги бомбардират, Алжир затвори границите си, а Средиземно море бъка от ***, на които на времето Кадафи даваше работа.

16

Анонимен

преди 9 години

китайците ще им вземат Сибир, всъщност ще си го върнат защото половин Сибир е бил китайски

15

до 13

преди 9 години

Еми те вече опитаха по тоя начин - резултатът се видя 1989г. :D

14

Анонимен

преди 9 години

Който гледа псевдоконференцията, защо не пишете за въпросите на Роман Цимбалюк по повод количествово руски войски в Украйна, на които Путин не отговори и въпросите на Ксения Собчак, на чийто баща Путин беше личен бодигард.

13

Вова Диктатора

преди 9 години

Запада трябва да продължи да строи нова берлинска стена.Трябва тряяяббвааа!!!!Русия може да живее без запада може може не вярвате ли?Питайте нашите русофили може може и още може.

12

Анонимен

преди 9 години

джуджи настъпа мотиката и е бита карта

11

Анонимен

преди 9 години

Москва трябва да спре вноса от САЩ и ЕС - основно луксозни стоки, безумни милиарди за футболни отбари като "Челси" и "Монако" , здраво печатане на рубли и повишаване пенсии и заплати, развитие на собствената икономика - а не финансиране на западните търтеи с неколкостотин $ млрд резерв в САЩ. Със спекулантите - по метода на ЧК. Мобилизация на икономиката - държавни предприятия с държавни поръчки и строго планиране.

10

Щерев

преди 9 години

Ако Украйна беше в НАТО нямаше *** да краде територии от сверена държава.

9

ТАСС

преди 9 години

Standard & Poor's е променил кредитния рейтинг на Русия от ААА на АХАХА...

8

lol до 2

преди 9 години

ахахахаха знаел е той. Той и за Белене и Южен Поток знаеше, нали? Те миналта година като са правили бюджета не са си и помисляли, че петролът ще падне под 90 долара, а какво остава през 2010-та да е знаел за краха на руската "икономика".

7

81612

преди 9 години

Аз не искам моята страна да бъде част от новата Берлинска тена-искам да съм с Путин. Да станем като Крим и да ни защитава от краварите!

6

Чебурашка

преди 9 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРВ Крим вече дойдоха... както е видно по курса на рублата. Апропо, при 50-100 рубли за лев в края на годината май следващото лято нито руснаците ще могат да си позволят вашите цени, нито вие ще се зарадвате на рублите им.

5

Анонимен

преди 9 години

До дим дири дам---Доста си ограничен...щом незнаеш че федерация може да е единна политическа еденица........

4

Путлер

преди 9 години

Ще ви оправя за 800 дни, вЕрвайте ми ;-)

3

дим дири дам

преди 9 години

Украйна трябва да остане единна политическа единица, заяви още Путин.Абе о скоро не бяха ли той и хората около него тези които съветваха Украйна да стане федерация???Май май някой взе да го стяга колана.Абе той и Пулевговореше като президента на Русия срещу един украинец Кличко и омете душемето сега май новата версия излъчват.Как до скоро даваха съвети как да се раздели Украйна сега оп да са единни.Снакциитемай действат по силно от колкото ние мислехме

2

Хохо

преди 9 години

До брейНе, просто е принуден да признае, че след две години на пързалката Расия ще е в тотална икономическа катастрофа за пореден път.