35

в Русия

преди 9 години

Бензин-95--36 руб.--0.60 евро.....Газ-15 руб.---0.19 евро....Електричество-1 киловат--4.20руб--е 6 стотинки!!!!!!!!!!!! Е чакайте ги да фалират...балъци....

34

Анонимен

преди 9 години

Тишината в спалнята на *** поражда безумията в статиите й!

33

до всички тук

преди 9 години

Ето някои от цените-Пиле охладено104руб-1.55евро,Свински бут охладен-322рубли-4.87евро,Пепси1.75л.-33 руб-0.56 евро,Хляб 0,8кг-19 руб--0,30 евро,Телешки шол охладен-342 руб--4.92 евро,Телешко бон-филе-400 руб-6 евро.Шпек салам-185 руб-2.80 евро,Бира "Бочонка"2.5 л.-135 руб--2 евро---това е малка част от цените в руските магазини....Без никакви промени от моя страна-просто,това е истината--Като добавим,че тока,парното,бензина,водата,газта са им в пъти по-евтини от нашите--тогава за какво говорим?

32

до 26

преди 9 години

Разбира се, че това с "фалита на една държава" са неолиберални и либертариански глупости. Една държава не може да фалира. При 100% дълг от БВП, САЩ фалираха ли? Япония при 250% дълг от БВП, фалираха ли? Това с фалита са неолиберални глупости, за да се източват парите на обикновените хора, в страните с икономически трудности. Русия няма никакъв дълг. В една пазарна икономика, страни, които не могат да погасяват дълг, спират да погасяват и кредиторите губят парите си. Както тези в КТ.

31

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Не можеш да изгубиш нещо, което никога не си притежавал...

30

РУХВАНЕТО НА ИМПЕРИЯ

преди 9 години

като САЩ е бавно и мъчително, но върви с ускорени темпове. Китай ги настига с фантастична скорост и единствения изход за тях е ВОЙНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Да ама тоя път ще стигне и американска земя. Рухването на 2 кули бе само знамение. Лошото тепърва предстои

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Евгений Алексеевич Фдоров. Беседа 09.12.2014" на ytube

28

Анонимен

преди 9 години

Поскъпването е резултат от действията на организирани и координирани международни форекс трейдъри съгласувани с тяхната централна банка, която не се подчинява на държавата. Целта е да се нагнети обстановката, с цел да се мотивират хората за руски майдан. Догодина се решава съдбата на Русия и на целия западен свят.Потърсете "Евгений Алексеевич Фдоров. Беседа 09.12.2014" на Дългичко е но струва си да се чуе! Накрая разкава какви ще са последствията в случаи на победа на едната или другата страна.

27

Божо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !другарю, планирам да отида по празниците до Италия със семейството си и с приятели да покараме ски. От соросоидната маневра с цените на петрола ще спестя около 100 Евро и ще пия една грапа за здравето на *** !!!

26

Анонимен

преди 9 години

джуджи настъпа мотиката

25

Анонимен

преди 9 години

края на русия ще е както на ссср

24

Анонимен

преди 9 години

Началото на края на ***!

23

Тролчо мамин 30

преди 9 години

че то в РУСИЯ половината медии са пак УСА "спонсорирани". А у нас 100 % . Така, че трай

22

до 27

преди 9 години

Всеизвестно е, че Делян Добрев, Бойко Борисов, Мартин Димитров и много други лобират за шистов газ. (Част от) Печалбите за тях - негативните последствия за нас и бъдещите поколения.

21

Анонимен

преди 9 години

***, въпреки че са цитирани руски медии, пак казвате на черното бяло. Пак *** ви се привиждат.

20

поради...

преди 9 години

... изкуствено поддържана скъпа рублата, руският пазар беше наводнен последните 16 години с евтини западни стоки, довели до затриването на цели отрасли в руската икономика. По тази причина, поскъпването е нормално. Добрата новина е, че хранителновкусовата промишленост расте - 3.4% през изминалите 12 месеца. Ако Русия иска да е конкуретно способна, трябва да намали вноса.

19

до 24

преди 9 години

демократизаторите и приватизаторите се оказаха червените руски възпитаници, има ги по всички партии. в русия също червената върхушка е сегашната олигархия

18

Анонимен

преди 9 години

Странна е загрижеността на *** за Русия , няма ли да коментира открития лобизъм на Делян Добрев "време е да се захванем и с шистовия газ"БЛИЦ 07:43м. или някак си не е удобно.

17

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА СМЕ ЗАГУБИЛИ ЧУВСТВОТО СИ ЗА СИГУРНОСТ. НЕКА НЕ ГЛЕДАМЕ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ И ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЖИВИ УМРЕЛИ. РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НО НИЕ НЕ. ТЕ ИМАТ НАЧИН КАК ДА ГО НАПРАВЯТ А НИЕ??????

16

БЪЛГАРИТЕ

преди 9 години

загубиха това чувство преди 25 години. 2 млн от нас вече нищо не чувстват. Останалите изпитват само гняв и жажда за мъст към ДИМократизатори и Приватизатори - все борци за ЕВРО... незнам каква си солидарност