50

Анонимен

преди 9 години

"....му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит..." Всъщност това е *** във руския дирник...

49

sofeto

преди 9 години

Това изказване на руският ***-дупетат е като от магазин "всичко за един лев" и ширпотреба!

48

До ха ха ха

преди 9 години

Наивността граничи с глупостта,така че освен да будиш съжаление у хората,за друго не ставаш.Опорните точки които са ти спуснати да защитаваш, вече не струват.Може би си чул реакцията на Европа и Америка ,и те питам, в полза на нашите национални интереси ли са? Ако и сега кажеш ,че те същите работят за просперитета на България,значи наистина си за съжаление.

47

Анонимен

преди 9 години

дреме ми на х-я какво е казал поредния руски алкохолик

46

Анонимен

преди 9 години

Явно всички са доволни че са прецакали България. Но и ние сме си виновни защото не си знаем интересите - дупедавци .

45

Анонимен

преди 9 години

скоро русия ще е във фалит и ще моли някой да й купува суровините защото те друго нямат

44

Анонимен

преди 9 години

Радвам се че това безумие ЮП вече приключи! По-безмислен проект може би е само Белене. И все руски тез проекти бре, как един безмислен американски или немски проект не видях. А за Алексей Пушков просто нямам думи. Тоя е по-зле и от нашите политиците откъм начин на разсъждение и интелект. Язък че руснаците се управляват от такива хора.

43

Анонимен

преди 9 години

колкото по далече от русия,толкова по добре

42

Божо

преди 9 години

Аз в момента се пукам от яд единствено, защото Лукойл не смъква цената на дизела до ниво, което да съответства на международните цени на горивата !!! За южен поток се пукат от яд кремълските мафиоти и комисионерите тук в България !!!

41

Енергиен шлем

преди 9 години

Това е следващата национална катастрофа, гответе се да плащате неустойки по нереализираните договори за векове. Тази група от страни през който се очакваше да мине Южен поток ще се обединят и жална ни майка.Всичко предадоха и Българя остава една бананова република с изчезващо население.Българио за тебе те умряха и внуците им я предадоха.

40

М

преди 9 години

Сами сме си виновни, Първо избираме негодници,а после ги търпим!

39

Анонимен

преди 9 години

Нашите приятели в Европа! Какъв приятел ми е тоя ***? Всички на запад от границата ни са ***!

38

Анонимен

преди 9 години

2020-годината мечта.и американците ни пързалят като комунистите навремето-на петилетки.А Путин си продава газ,а ния с пръст в г.....з

37

Анонимен

преди 9 години

В 11:00 ч., днес ще гледам ежегодното послание на Владимир Путин към ФС на РФ. Очаквам нови моменти във външната и вътрешната политика, нова военна доктрина на Русия. Ще видя и чуя и ще избегна бъдещите преразкази и манипулации.

36

Анонимен

преди 9 години

До werМного точно но путята иска Буте да плаща и за тръбата и за водата и наем че тръбата се амортизира!

35

be_free

преди 9 години

Чакай значи не заради ЕС, а заради Маккейн спряхме Южен поток?!

34

ГЕРБ

преди 9 години

Проекта се спря от Орешарски след посещението на Макейн в София!!!! Правителството на Орешарски беше правителство на БСП, ДПС и АТАКА. Бойко Борисов завари това положение.

33

срещу България

преди 9 години

Брюксел вече използва Джон Маккейн като оръжие срещу България!

32

Циганин

преди 9 години

Взапалки ли ще доставят американците газ на България и по каква цена -едва ли ще е по-евтина от природния газ от Русия . Те строиха и Набутко и сега къде е този проект !?Макейн идва в България и на другият ден Орешарски и Плевнелиев спират ЮП , НА 3 МАРТ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ идва Хитлери Клинтън У НАС и на другият ден Борисов спира АЕЦ-бБелене .Да живее независима и суверенна Бълагия !

31

непукист

преди 9 години

До 22 Анонимен .Статията не е *** ЗАГЛАВИЕТО е подвеждащо и точно в това е слугинажа на медийните ***.