82

atanas yanev

преди 9 години

Добре че аз съм надежден партньор на жена си!

81

койчо

преди 9 години

Колкото по малко проекти на Русия в България, толкова по малък натиск върху политическата ни система! Това е по добро за националните ни интереси! Твърде сме малки за да сме равностойни икономически партньори и всичко ще е с цената на заробващи заеми!

80

Sasho

преди 9 години

Южен поток засега няма никаква аргументация. Няма нищо написано. За какво говорим тогава? Как ще се плати? Те няма да могат да докарат този газ и съответно няма да има приходи от транзитна такса, но 4-те милиарда заем ще стоят. Това е Русия. Това й е битът, това й е генът на Русия окупаторство, анексия, враждуване, интриги. Това й е историята

79

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

94.Е това ако всички българи могат да го разберат ?

78

Анонимен

преди 9 години

Пореден жалък ход на отчаяние от страна на окупатора путин да всява разделение в Европа. И да отклони вниманието на руснаците от пропадащата им икономика и все по-голяма бедност

77

Анонимен

преди 9 години

Кой натискаше Турция да нападне БЪЛГАРИЯ при обявяване на Съединението?КОЙ?И като турците не пожелаха КОЙ подкокороса сърбите.Нали ,,братушки''?

76

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Русия е натискала правителството на Орешарски да лобира пред парламента и да променя закони в техен интерес... - договорът им е строго секретен и дори Премиерът на държавата не го е виждал... - сори "братушки"- прасшчайте, дасвиданя и сбогом...

75

адъ

преди 9 години

То щеше да е добре, ако Европа прилагаше собствените си правила спрямо всички: Има трети либерализационен енергиен пакет - нека да важи за всички. И за германци, и за норвежци, и за руснаци. Що тъй важат само и специално само ЮП? За да може ЕС и САЩ да имат инструмент за натиск по Русия, за да могат да си правят каквото си искат в Украйна. Най-лошото е, че ние, най-бедните го отнасяме..

74

Анонимен

преди 9 години

Провала на един самовлюбен е напълно заслужен.БЪЛГАРИЯ,по неговите думи,е препъни камък на фалиралия проект Патките.И в Северна Добруджа сме им го доказали.

73

Sasho

преди 9 години

RUSOFILITE PRAVIHA I REFERENDUM ZA BELENE..I KAKVO STANA?? DOIDOHA NA VLAST I NISHTO.. AKO BESHE TOLKOVA HUBAVO DOSEGA DA SA PODPISALI ZA BELENE. AMA CHE MALOUMEN NAROD

72

Анонимен

преди 9 години

България не е суверенна държава в рамките на ЕС и е ненадежден партньор, тъй като е толкова надупена пред господарите си, че сама си вижда ***. Истината боли, хайде лайте.

71

Sasho do 82

преди 9 години

NYAMA DOGOVOR GLUPAKO!!!!! NIKOI NE GO E VIJDAL A OSHTE PO MALKO PODPISVAL!!! NIKOI NE ZNAE ISTINSKITE PARAMETRI NA RAZHODITE I PECHALBITE........MALOUMNI RUSOFILI

70

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Не ни требет газови...тръби.ще окипазят хубавата плодородна българска земица.Без туй,Плевнята обеща да кара втечнен газ от Катар с...камили,а Боко ще носи тоже...течен газз от Америка с...кофи.

69

Анонимен

преди 9 години

До РусскийТы опять очень поверхностно смотришь. В БГ ***, большая. Многие болгары работают в ЕС. Ну допустим выйдем из ЕС и что тогда? В стране и так безработица. Весь поток вернется в страну и дальше? Я думаю тюрьм переполним раза в 3-4. К сожалению слишком далеко зашли. Выход из ЕС - это не выход.

68

до 59

преди 9 години

Дали си ***,не знам,но освен да кръстосват океана руските подводници и освен да се чекнат рускините по света друго няма.А до Нова година 100 руски рубли-1 доларова единица.И за тоалетна не стават.

67

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

58.Ха ха предложете нещо ??Бе ти си отдавна продаден бе , нямаш думата ( коментирай си свободно)Ще ти доставят от Юг и ще ти доставят и мюсолмани от ЮГ.Всичко е начертано , отдавна !!И Българските правителства са не случайно поставени - да се съгласяват !!

66

Анонимен

преди 9 години

Как да сме надежден партньор, подписваме договор, работим по проекта и изведнъж на ЕС му хрумва да си промени закона, от едната страна Брюксел ни заплашва със санкции, от другата страна висши представители на американската власт идват у нас и спират проекта.

65

Sasho

преди 9 години

Защото с лекота се говори за милиарди, нашата държава ще бъде въвлечена и след няма да може да ги възстанови. Защо да инвестира? Газпром искал да заобиколи Украйна. Да я заобиколи. Да дойде, да построи в България газопроводи и да си плаща за това, че ще ангажира, да речем, 60-70-80 кв. км сервитутно отстояние за прокарване на газопровод. Ние трябвало да инвестираме, да им правим газопровод, който няма да може да се изплаща. Разбирате ли, тук *** в нашето правителство колкото искате

64

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Проектът не ни е чужд таварисшч Чижов... - вие сте ни чужди и не надеждни...

63

Анонимен

преди 9 години

До 59И кои са тия руски стоки бре ? че те вече и "Столичная" я внасят