65

Анонимен

преди 9 години

Алабама алиас Обонго Бонго да запали свещи на 21 декември, затова че Сталин не остана да навърши 100 години. Втори живот живее САЩ и "свободният" свят - демек шмекерите капиталисти. Бащицата на народите отдавна да ги е вкарал в пътя. В трудовите лагери демек, дето наште демокради сънуват в кошмарите си. Но никога не е късно. Путин похвали Сталин преди време, ясно какво следва след това.

64

ШубиРиби

преди 9 години

Какви ракети?... Да пускат от небето пияни рускини с парашути, ще настъпи вечен мир на планетата

63

Анонимен

преди 9 години

Толкова прозрачно блъфират, че няма накъде. Първо се беше правил на ненормален пред Меркел. После почнаха да изпробват ракети. После беше пратил някакъв уж беглец да обяснява как Путин нищо не планира, има на бюрото бял лист и молив и цял ден гледа телевизия.... И е обзет от мании да възкресява империята. Пълни постановки.

62

Кирето

преди 9 години

До Леле че народ--64;Простотията е ваш патент.Та нали вие произхождате от най низшата прослойка на обществото.След ДЕВЕТИ руснаците сложиха селянията да ни управлява.На фабриките които откраднахте сложихте хеграмотни но верни директори.

61

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не могат да ги надиграят нито по качество, нито по количество, нито стратегически. САмо могат да лаят по медиите!

60

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 72 Не пишат,защото искат да си мислим,че Путин ненавижда Австралия и затова е напуснал И наистина се ръкува с обикновените патрулки на мотори,преди да напусне Сигурно са останали шашнали ченгетата,как така лошия Путин се ръкостиска с тях ,а добрите им ръководители не ги мислят за хора даже А не пишат и че на срещата в Пекин преди това,Китайския президент и Путин са били един до друг на фотото а Обама ,е в края до женитеГолям бъзик направиха с Обонго в Китай,сигурно го боли

59

Чибурашка с прашка

преди 9 години

на руския народ ще му писне накрая да тъне в мизерия и ще изпрати Другаря Путин с един кораб Съюз да зареди батериите на Розета и робота на кометата

58

мое

преди 9 години

Путин беше използувал всички дипломатични думи. А САЩ все пак не щяха да ги разбера, пък щяха да насадя своята "демократия" на Русия. Затова Путин беше напомнил о ядрено оръжието. Но той, разбира се, не ще го използува.

57

Анонимен

преди 9 години

Само дето не Русия, а САЩ са единствената държава позволила си да използва ядрено оръжие!!!!!

56

Анонимен

преди 9 години

"Русия напомня за ядрения си арсенал".............Имаше едно изследване напоследък, че Путин е откачил ..., дано да грешат, но се опасявам че са прави.

55

Анонимен

преди 9 години

Много е интересно как западния свят и САЩ са агресорите, а вие се опитвате ден след ден да ни втълпите колко са лоши руснаците.Целия свят е пълен с американски бази, и подпалиха чергата на поне 5 страни само в близките 2 години, а вие все още коментирате потенциална заплаха от Русия?! Това е тенденциозно налагане на мнението на някой, който хич, ама хич, не е прав. Същото пишете и за Северна Кореа и Венецуела.Мине се не мине ден и хоп: Тези или онези са лошите!!! Срамота!!!

54

Чибурашка

преди 9 години

болен мозък, Путин за да запази властта си е готов да потопи света в кръв

53

Анонимен

преди 9 години

По всяка вероятност Путин се е усетил, че се е насрал в Австралия, защото преди малко ненадейно е поканил за разговор външният министър на Германия.

52

АГЕНТ ФАСУЛЕВ АНТИДУ

преди 9 години

Ае тов Василев пак агенти цитира! Аве мой вземи пиши романи поне. Стига си са правил на интересен. *** такъв!

51

Анонимен

преди 9 години

Що не пишете,че Путин се изказа,че САЩ искат да решат проблемите си на гърба на Русия и че никой досега не е заповядвал на Русия,няма да го направи и в бъдеще!? Що не пишете,че в Австралия,Путин успя да спечели общественото мнение с един жест,като горещо се ръкува с всеки един от полицаите,които са го охранявали.Снимките са свалени от медиите,тъй като общественото мнение е било,че никой от тези ръководители, които се ръкуват помежду си,не е правил това,тъй като ни мислят за роботи и роби.

50

Анонимен

преди 9 години

до 63Ето още един пример за некомпетентност и липса на знания. Известно ли ти е, че Путин има черен колан по джудо и е с най-висок ранг в таекуондото? Всички западняци полумъже, полужени треперят само като го видят. Само за пред камерите се правят на велики.

49

Анонимен

преди 9 години

Омръзна ми да пишат по цял ден за Путин.Путин това,Путин онова,Путин тук,Путин там,Путин обвинява,Путин напомня за ядрения си арсенал,......Не правете от един милитарист медийна звезда.Комплициран и недолюбван.В Бризбейн показа истинския си лик.Оставиха го да си прави каквото поиска и той помисли Запада за слаб.Видя се кой е слабака-руския ВБП-0,2 процента ръст за тази година,рублата ??????Какво още трябва да се случи,че руснаците да изтрезнеят.Или да изпият горчивото питие да край.

48

до 68

преди 9 години

добре бе заблуден Путинист - а кой даде Ядреното оръжие на Русия - не беше ли именно Опенхаймер(ръкодовителя на ядрената програма на Америка). Нали именно хората в Америка са искали да спасят света от ядрен апокалипсис. Обратното обаче, ако само СТалин имаше ядрено оръжие означаваше, със сигурност гибел за ЧОВЕЧЕСТВОТО!

47

Анонимен

преди 9 години

Оооооо "Леле че народ" пак се е заел с тежката задача да чете лекций на умствено изостаналите...

46

до65

преди 9 години

Путин не разсъжадава нормално! Той разсъждава така - като не мога аз да грабя Украйна или Балканите ще ги унищожа, да да не могат да живеят свободно и независимо. Просто за назидание на грузинци, абхазци, молдовци, прибалтийци, чеченци, дегестанци, волжки българи и тн до 100 поробени народности!