60

Анонимен

преди 9 години

Хитър ход на учиндолеца. Впрегна Българските турци по европата да гласувата за Крисия. Иначе на кой българин по европа му пука за детска евровизия, освен ако не се е побъркал от мизерия и миене на чинии по 12 часа на ден и да го е удаила носталгията.

59

Анонимен

преди 9 години

Крисия, Хасан и Ибрахим, вие сте първи. Винченцо бе единственото момче, а оценяващите са основно девойки - ясно.Срам и укор към предходни коментари - не делете децата на етноси.Браво деца, заслужени овации!

58

до малкият Иванчо

преди 9 години

Ванка, те освиркваха и нас, ама какво ти пука за злобните европейчета?

57

Анонимен

преди 9 години

Съвсем обективно - нашите си бяха най-добри и заслужаваха първото място :) Въпреки това чест и почитания за второто място. Но моля някой ако може да ми обясни за това гласуване накрая с точките понеже не разбрах какво стана - това гласуване на журито ли беше или гласуването на хора от отеделните страни? Понеже нали условието доколкото знам беше 50 процента да се формира резултата от журито и 50 процента от хората гласували в отделните страни. Тези точки от къде бяха?

56

Анонимен

преди 9 години

БРАВО! :)

55

Малкият Иванчо

преди 9 години

Защо всички започваха да освиркват щом че чуеше русия?

54

Анонимен

преди 9 години

Стига сте прецаквали всичко с политика, гласува се според това колко добра е песента, това е музикален, а не геополитически конкурс.

53

тиква

преди 9 години

единственото което не ми хареса беше сценичното поведение и облекло .Не беше детско и естествено, а за възрастни.Иначе децата бяха прекрасни

52

Анонимен

преди 9 години

до 54А твоят идол сигурно е Боко Мутрата

51

7

преди 9 години

Ай ся, Русия е пълна с Арменци, Беларус са им братя. Тука чехлю и зализания външен всеки ден ги плюят - за какво да гласуват за нас? А все пак ни дадоха цели 7 точки, което ме учуди

50

софиянец

преди 9 години

Много ми хареса представянето на момичето от Малта. Но нашата Крисия си беше звезда 1!

49

Анонимен

преди 9 години

Италианчето е далеееч от певческите възможности на Крисия. Оставаше и Крисия да победи в италиянският остров Малта!Крисия ги разби!Невероятно дете с положителен заряд!

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКОБРАТА ПОБЕДА С НОКАУ 100%, А ДЕЦАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА ПЪРВИ.

47

Х

преди 9 години

Браво сладки дечица, прекрасни и великолепни бяхте. А вие драги политици престанете да унищожавате бъдещето на децата. Работете за тях, не за джобовете си.

46

Анонимен

преди 9 години

Ми те българските турци в чужбина винажи са действали задружно и гласуват масово. Ако не бяха Мехмед и Хасан нашето дете никога нямаше да влезе дори и в десятката, ама не че италианчето пее по добре.

45

ДА

преди 9 години

Браво на децата ни!!!А за "рамото" от Русия-изобщо не го заслужаваме-с плюнките по тях!Казано е-каквото повикало-такова се обадило!!Не го забравяйте!Видяхте Малта,Италия,Сан Марино-как се подкрепяха,като не се плюят ...

44

Анонимен

преди 9 години

Вечерта е феноменална браво на децата ни, остана Кубрат да сложи черешката на тортата!

43

Анонимен

преди 9 години

Според мен единствено България и Малта заслужаваха да бъдат първи. Съжалявам че не бях извън България за да гласувам за Крисия, но отсърце гласувах за Малта.Учуден съм че най-върлият наш съсед Сърбия - гласува за нас с 12т, и съм потресен че Русия ни от***а тотално.И въпреки всичко този конкурс е уникален-това ново поколение изпълнители са нашите несбъднати мечти. Дано това ново младо поколение никога не се разболява от болестите на нас възрастните - безидейност, бездуховност, посредственост.

42

Браво деца!

преди 9 години

Прекрасни сте! Такава емоция ни доставихте! Научете тъпанарите,които ни управляват как се става втори в Европа!!! Със сигурност е нужен талант, но труда и усилията са на първо място! Браво деца, вие сте освен таланти, но и истински българи!

41

Анонимен

преди 9 години

Момичето пя фалшиво. На кой ми пука за някакъв си конкурс детска евровизия. Участниците не се оценяват от професионално жури като на музикален конкурс а от зрители. В случая от българите чистачи и миячи по европа за които идол е гологлавия ***. И да не забравяме как гласуват българите в чужбина и да не забравяме какви са имената на дригите двама български участници.