112

до 158

преди 9 години

Ей, човече, научи се да пишеш на български, каква е тази "шльоковица" - букви + цифри, такава азбука и македонците нямат. Освен това в една дума правиш по две грешки - ти ли ще даваш мнение??? Първо се научи да пишеш - в първи клас се учи това!!!

111

Boiko Borisov

преди 9 години

Gadna policeiska ***...tupi goveda

110

Анонимен

преди 9 години

Защо ли на Запад разни наркозависими *** не скачат и обиняват така полицейските власти?

109

възмутена

преди 9 години

Много добре знаеш и не се прави, че нищо нередно не си направила. Да понесе дисциплинарното си наказание. Момичето го изкараха по- черно от дявола за да спаси собствената си кожа.

108

Анонимен

преди 9 години

До сега какъв .уи има6е в устата .бани та не се изказа за слу4илото се а 4ак след 2 седмици.Естествено 4е си измислихте тези думи през този период.Познавам те тиси стара .*** пък и полицаика на това одгоре,направете му сметка зна4и каква е тя.И ти си йена трябва да има6 много голям респект към йените а ти си като *** заразена ку.ка.Отиваи си в къ6ти тая работа нее за теб,има достоини йени.Дори и 4овек дае убила ти немойе6 дасе отнася6 така.Тя без ни6то няма да се оплаква толкоз.

107

Непукист

преди 9 години

Тука като гледам пишат доста ушеви за да защитят милиционерката!Тези дето сме по стари знаем как деистваше милицията с техните номера!Първо изчакваше и си оправяше бакиите според ощественото мнение.Върбанова къде е протокола от обиска?

106

Тервел

преди 9 години

Борислава Латинова е един наркомански ***, който на всичкото отгоре има регистрация в МВР за кражба!!! Сега *** трябва да я осъди за клевета! Аман вече от такива случаи. Всеки наркоман, крадец или *** ултрас може да плюе и клевети полицията и това остава безнаказано!!!

105

Werth

преди 9 години

Защо никой не се интересува от бащата - Латинков? Навремето той нашумя заради кражбата на църковни имоти.

104

аман

преди 9 години

Аман с това определение студентка - регистрирана за кражба едва на 20 години??? Друга пък дрогирана се ч*ука в парка с когото й попадне, голяма част са *** в заведения или долбопробни келнерки, даващи се ан всички да ги пипат - това ли са ни студентките????

103

darka.totina

преди 9 години

Аз вярвам на полициятаНе приемам гавра с хората,които си гледат работата!

102

до 145

преди 9 години

Да ама въпросната полицайка е минала полиграф успешно -когато малката крадлива лъжкиня мине също успешно ,което няма как да стане по обясними причини-тогава да има лице да излезе и да приказва !!Сега по добре е да вземе да се покрие в някоя миша дупка -същото направете и вие които вярвате на такива боклучета !!!

101

me

преди 9 години

Значи да обобщим:-минала е на полиграф, но не казва какви въпроси са й задавани (те може да нямат нищо общо със случая)-иска момичето да мине на такъв (въпреки че той не е доказателство в съда, и разпита ще бъде проведен от неин КОЛЕГА)-проверила е само чантата на момичето, но знае какво е имало в якето й-момичето не се противило (???)-обиска е заснет от камери, но не се казва какво точно е заснето?Само на мен ли ми смърди тая работа? Ако има запис, значи лесно може да се разреши случая!

100

Дари

преди 9 години

Да им имам проблемите. Брат ми пак се разкарва по *** и му се виждат тестекулите и не спира да си иска .Изнудва ме дето ме видя ,че си легнах с вуйчо.

99

Анонимен

преди 9 години

Още от самото начало беше ясно че въпросната малка крадла освен това е и нагла лъжкиня ,стана ясно от цялото преиграване което направи с баща си като обикаляше всички медии и фалшиво ревеше ...явно така са я посъветвали нейните приятелчета ,крадци и побойници !!Да но истината рано или късно излиза на яве и сега бих посъветвал полицайката да ги съди до дупка -щом на Кулезич за едно заглавие във вестник и платиха 25 хил лв като осъди Патрашкова то какво остава за такова очерняне по всички медии!!!

98

Най Вероятно

преди 9 години

*** милиционерка днес полицайка е сгащила и унизила ученичката, Тая студенката не е изтърпяла простотиите на милиционерката/полицайката/ и си е казала /шъ та оправа мишка проста ти знаешли коя съм?/ И оттам нататаък ушева /мишкова/ дрънка нещо си и ученичкова дрънка нещо си..

97

Анонимен

преди 9 години

Тая гинеколожка неосъществена да не се оправдава и да хленчи, ами да пита шистака за убийството на бизнесмена. А не да тормозят данъкоплатците които издържат тази мързелива и корумпирана орда фуражки. Всички които са правили опити за възстановяване на изтритите записи, от оня простьо с отвертката, вече са мъртви. А т.нар. полиграф е поредната милиционерска тъпотия, която няма стойност в съда.

96

до 124

преди 9 години

Вземи малко се ограмоти и не ставай смешен.139- ти е написал правилно чл.218б от НК и вземи го прочети, а ако не го разбереш , някой юрист да ти го разясни. Такива безхаберници като теб /не разбиращи от право/ пишат и коментират всякакви глупости.Ти какво искаш полицията никой да не спира и да не проверява ли.Лицата в автомобила са проявени и поради това е постъпено с тях по тоя начин и са проверени.След справката са освободени и не виждам нищо смущаващо.

95

123

преди 9 години

Malkata pikla ot samoto na4alo si li4i 4e laje naglo i ne e 4ista kato 4ovek

94

Циганин

преди 9 години

В САЩ -цивилизована страна -ако кажат ,че ти преставлваш опасност за нац сигурност на САЩ-то с крака могат да ти разбият вратата ,могат и обиск да ти направят .могат и да те застрелят ако му се привидяло че държиш пистолет в ръката си .... .

93

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам на полицайката ... вярвам на момичето !