62

циника

преди 9 години

А пък Лудогорец като искат да играят в шампионската лига да си го правят в Разград. Да си сторят стадиона там и да не тормозят цяла България със себе си, защото на нас нормалните фенове на футбол в България ни дойде до гуша от медийната кампания на тема "национална кауза" а.к.а. Лудогорец.Целият стадион беше пълен с някакви лаици, които не знаеха как да реагират на ситуациите по време на мача-някакви хора,които за първи път стъпват на стадион.

61

Анонимен

преди 9 години

Аз благодря на Лудогорец,че ми върнаха вярата във футбола.Момчета прекланям се пред вашата решимост да се борите до край,въпреки решението на съдията!Продължавайте има Господ и той вижда всичко!

60

Анонимен

преди 9 години

Срамно е, че говорите за Роналдо в случая. Футболист и ЛЕГЕНДА с името на Роналдо има точно един, и той със сигурност не е гелюсан португалски п*ндел. Спрете да говорите за РОНАЛДО ФЕНОМЕНА.Говорете за П*НДЕЛА.

59

Анонимен

преди 9 години

Отменения гол на Роналдо го пропускате пак! Нямаше никаква засада.

58

Анонимен

преди 9 години

Нали 5-6 на 0 щели да бият Реал.. Баси смешниците ;)

57

ХХХ

преди 9 години

Няма Левски няма ЦСКА ! Най-накрая доживяхме да има БГ отбор който да се противопостави достойно на най-силните отбори в света ! Това че не са на равнището на големите и няма как да получат нормално съдийство ....е друг въпрос ..........и в двата мача съдиите ги биха !

56

Анонимен

преди 9 години

Сокачев се гърчи в слюнка и лиги след поредната загуба на селското съдийско отборче

55

циника

преди 9 години

67, само абсолютен варварин може да се впечатлява от национални "репутации"! Спри се, огледай се и виж в кой век живееш!

54

Анонимен

преди 9 години

Лудогорец се отърваха с 2 гола а Реал ги размазаха и само пропуските спасиха Лудогорец от погром.

53

Анонимен

преди 9 години

А за феновете на гелосания милиардер, видяхте ли какъв завършен *** е на терена?

52

0:10

преди 9 години

Реал не се напънаха. Хрупайте кренвирши!

51

до циника

преди 9 години

всъщност, братле, относно репликата ти 'селяните напълниха стадиона', ще ти кажа само 2 неща: 1. стадионът е на България, не на въшлясалата ти майка. 2. английският коментатор каза в прав текст, че разград е на 170 мили и че феновете му са пътували през деня, защото 'местните фенове мразели останалите и че на Балканите това било нормално'. за съжаление, 'чудесната' ни репутация в чужбина е благодарение на хора като теб.

50

Анонимен

преди 9 години

Действително Левски смачка и преби Лудогорец и само несериозното отношение на нападателите спаси зелената *** от тотална катастрофа.

49

циника

преди 9 години

61, Илиев, недей да проектираш върху мен собствените си сексуални девиации! Ясно?!

48

Анонимен

преди 9 години

Представям си ако реал тичаха какъв разгром щеше да има , но и така е добре. Повече да се пеняват ***.

47

циника

преди 9 години

53, ами те и говедата са много по-евтин отбор от Лудогорец, но паднаха в събота от тях, нали. При това бяха буквално смачкани. И Хасково, чиито играчи играят за 500 лв. ги би през август

46

До анонимен 31

преди 9 години

И кво....да не би да искате да кажете, че втората дузпа бе дузпа!? Лудогорец бяха супер!

45

>>>

преди 9 години

Хора!!!Трябва да спрем да се подценяваме!!!Преди мача слушам как Реал щели да ни разбият...Е мама му стара...Що за приказка е това?!!!Дали бразилските коментатори са коментирали как немците щели да им разбият отбора с 6-7 гола преди мача...?Стига вече!!!ЛУДОГОРЕЦ показва много и единственото което му липсва е САМОЧУВСТВИЕ!Съдията...?!!!Има една много точна песен за него(заради непоказните картони за Реал)..."Съдията,съдията,съдията...*****РАСТ"

44

Анонимен

преди 9 години

Как може някой да вини Лудогорец?Какви хора сте вие бе?Изобщо хора ли сте бе ***?!Лудогорец игра перфектно!!!!!Ама перфектно!!!!!!!!!!!!!*** такива!БРАВО МОМЦИ!НАПЪЛНИХТЕ ДУШАТА НА НАРОДА!УСПЕХ!

43

slayter

преди 9 години

А сега си сложете ръка на сърцето и кажете, че не ви е хубаво че всички ние сме българи. Няма такава тръпка да сме ЕДНО ЦЯЛО !!!