84

Анонимен

преди 9 години

Коалиция Атака-НФСБ-Дудук можеше да изпревари ДПС, но те се изпокараха.

83

Зев

преди 9 години

До Христо Бареков Без Цецо...

82

Директно Варна

преди 9 години

Хората в България мизерстват. Според проучване 46 % от тях не могат да си платят тока, лекарствата и дори храната. Това бе най-коментираната тема на днешния протест срещу увеличаване на цените на тока, който се проведе пред сградата на Енерго Про във Варна. Хиляди от града и региона дойдоха да кажат своето не на решението на служебното правителство да вдигне с 10 % цената на тока от 1 октомври. Формален организатор на протеста, който продължи повече от час, бе Атака, като нейният лидер Волен Сидеров изрази мнението си за проблемите на народа в 40-минутна реч.

81

Анонимен

преди 9 години

Задава се рекорд парламент с 8 партии, сочи проучванеМААААЛКО САААААААААААААА!

80

сидероглу паша

преди 9 години

Юруш е твърдо в парламента, лично Местан Бей ни потвърди, че продължаваме да бъдем тяхно главно ***! Барек Ага също ще ни прави компания, да се свети името на мохамеда!

79

Tanq

преди 9 години

САМО ББЦ!

78

catenaccio

преди 9 години

защо сумата от процентите дава 128?

77

Анонимен

преди 9 години

Стига писали глупости ве ейййййййййййййййййй!!!!! То няма никой да гласува, тея вече почнаха да обясняват кой колко процента щял да вземе. Това от онази агенцийката на Кънчовците ли е ? Дето ги съдят в момента ? :) Хахаха ... класика е да си си в България, правиш си каквото си искаш, кръщава се както си искаш, служиш на който си искаш, и обслужваш интересите му ... кой на Дудук, кой на Ибрик :)) .. *** и смотаната ти държава, *** .. ега изчезне скоро.

76

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

"Атака" започна протестите през февруари 2013 г. След 3 години колониално управление на ГЕРБ, в което се доказа, че те работят изцяло за поробването на българския народ, хората се вдигнаха. Всичко започна тук от Варна. Кой беше и тогава в центъра на протестите? Само "Атака"! Този път главатаря на тежката организирана престъпност Бойко Методиев Борисов няма да мине само с оставка а ще бъде линчуван и разчленен на площада", допълни Сидеров

75

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

Сидеров отново поведе хиляди на протест във Варна срещу поскъпването на тока! "Атака" проведе поредния протест във Варна пред сградата на Енерго-про срещу вдигането на цената на тока. Хиляди членове и симпатизанти на партията на националистите се събраха, за да кажат не на повишаването на цената на тока и вън енергийните колонизатори от България.

74

Анонимен

преди 9 години

С 4 партии едва оцеля 1 година, с 8 партии може би и 6 месеца до пролетта ще са много.

73

Гладен Пеню

преди 9 години

Ръфаме черва. Човешки. Посбутваме муцуни и ръмжим в захлас

72

Христо

преди 9 години

Ще гласувам за ББЦ! ДА спрем статуквото!

71

Иван

преди 9 години

До ИСТИНАТА.............................Миналата неделя на митинга на АТАКА в Плевен имаше десетки хиляди! Местната телевизия каза че града не помни в историята си толкова грандиозен митинг! Хора,не вярвайте че АТАКА е с 5 %. Да,то е ясно че влиза в парламента,но действително в момента АТАКА е 1-ва политическа сила. Единствено тази партия остана Българска и казва не на колониалното робство и увеличаване на ел. енергията. Бюлетина номер 11Преди "Атака" никой не посочваше коя е основната причина българинът да живее зле колонизацията, разпродажбата на индустрията, разрушването на икономик

70

Анонимен

преди 9 години

До до 35 от славянинИ с какво от Атака са национални предатели!? С това че ни отварят очите ли!?________________________________________________________С това, че разкараха Тиквата от властта, а те гербавите слагат знак на равенство между нацията и Тиквата.

69

Дръндьо

преди 9 години

До Анонимен 78Както и тези които гласуват за Бойко, БСП ДПС и Първанов! Ми то май не останаха много а? Дясна коалиция без ГЕРБ ще спаси България, ама за момента такава няма!

68

ФАШИСТ

преди 9 години

имат грешка , ще влязат 240 партии все войводи , подире им и народа

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 74Те вече ни спасяваха, айде няма нужда пак!

66

Анонимен

преди 9 години

Само дясна коалиция ще ни спаси от турско-комунистическото робство и ограбването на европарите.А пък тезимкоито гласуват за Болен и Дудуков са пълни неграмотници и родоотстъпници

65

ИСТИНАТА

преди 9 години

Варненци: Волен - премиер!Само "Атака" може да възроди България Над 5000 членове и симпатизанти на "Атака" във Варна посрещнаха на крака и със скандирания Атака! Победа! и "Волен премиер" лидера на партията Волен Сидеров. Пред препълнената зала на Фестивалния и конгресен център той попита къде са сега социолозите, за да видят непобедимата "Атака".Една крепост остана в България, която ако падне, пада България. Коя е тя? "Атака"!