40

потребитили

преди 9 години

Лооошо,лошо Ви се пише!Помислете за кармата си,Помислете за кармилчните си дъгове!Помислете за духовния си растеж!Така закопавате тези,от които скубете,а закопавайки нас закопавате себеси.Това е лоша перспектива,лоша кармична обвързаност.Не ни давате възможност да заработим това,което искате да ни вземете,така че бръкнете се вие вече.

39

Иван

преди 9 години

Ще ползваме от безплатния, няма само *ите да го ползват.

38

анонимен

преди 9 години

долни *** ***,повишението на тока ще изкара всички ни на улиците и ще има помитане на бандитите,този път няма да се самозапалваме.

37

Анонимен

преди 9 години

Така е, става въпрос за спасение, тоест не знам как ще се спасите, след като хората получат зимните си сметки.

36

Анонимен

преди 9 години

Забравихте Варна,нали?!Обаче ние не сме ви забравили!Този път ще се чупят кратуни!

35

с.

преди 9 години

Тия *** ЧЕЗ и подобни ги докара правителството на НДСВ и понеже напапкаха сладки комисионички са подписали такива договори,които гарантират на тия лешояди комфорта,от който страдаме всички!Освен това ако не знаете плащате тока на *ите и какви ли не изгъзици включително и въпросното Бентли на чешкото шефче!А *ите пък гласуват правилно по изборите и гарантират папкането на едни други лешояди!И да ви кажа вината е в тези,които са подписали договорите и в българите,че търпят!А не в ЕС!

34

елате ни вижте

преди 9 години

Има спасение за цената на тока.Пълна национализация на всички икономически активи на стойност от 1 млн. лв. и нагоре

33

Е60

преди 9 години

За какво спасение говорите, това е наглост! Кой ще спасява хората, които не могат с мизерните си доходи да отглеждат децата си. Нормално ли е в края на краищата сметката за ток да се равнява на половината ни работна заплата? Докога ? Крайно време е да се помисли за спасението на народа, за повишаване на доходите, за работещите бедни, за пенсионерите.

32

чинтулов

преди 9 години

боя настана

31

Анонимен

преди 9 години

Тази рискува да и спукат цайсите някъде!

30

бенковски

преди 9 години

на революция братя

29

reklama

преди 9 години

Hem e debela,hem e so4na._koy stoyka li be?- ne be nadenicata.- are stiga s taq nadenica be - palen ***. Cenata na toka e debela,a pak komisionnata e so4naEy za tezi dvete vi utepah.

28

Анонимен

преди 9 години

А мен какво ме интересува, че тия са харчили повече отколкото могат да си позволят? Все едно аз да ида при шефа и да поискам увеличение с аргумента, че харча много и за това трябва да ми направи заплата 2000 лева. Същата кретения! Мен какво ме интересува, че пращате служителите си на семинари по целия свят или че заплатите ви са космически? Ми намалете си разходите, бе!

27

с.

преди 9 години

До вазовАбе,това рубладжиите сте страшно продажна ***!Това мога да ти кажа!Я да те питам понеже сме на тема енергетика защо руснаците като са ни такива приятели и братя ни продават природния газ на цени 2 пъти по-високи от тези на германците,с които воюваха!?И защо натискат с лобитата си и толкова години нито едно правителство не направи нищо за да намали поне малко енергийната ни зависимост от тях!?А тя ни излиза през носа!Колко хорица не могат да си платят парното,бе!?***!*** сте!

26

СВЕЩИ

преди 9 години

Абе *** вие в някакъв паралелен свят ли живеете ???? Какво спасение е за един пенсионер със 120 -180 лева пенсия или тричленно семейство в което евентуално работи единия и взема 400 да 500 лева заплата ?????Вие може да не усетите по джоба си но много хора ще го усетят и тогава ще усетите народната любов , доста болезнено при това.

25

Иван

преди 9 години

ТЕзи от служебното правителство са, няма такива безродственици и некадърници!... "Терминът поскъпване на тока не е съвсем правилен", ...фусто, гледай след два месеца, като дойдат сметки от 300 лева, какво ще стане в държавата, а да не говорим за повече! УУУУУ, безмозъчни калинки

24

Анонимен

преди 9 години

Кой ще спаси българите от чуждестранните дружества и предателите?Неволята с камъните май.

23

гейборисов

преди 9 години

само гроб ще ви спаси

22

с.

преди 9 години

Че какво точно са ви виновни за ЕС за свинщините на българските политици,които са за бесене до един!?Така като гледам и цялата вече супер смешна история с КТБ,която за пореден път показва каква жалка държавица е Бантустана и колко може да се вярва на институциите пак ще бъде приключена след натиск от Брюксел!Иначе хората ще имат достъп до парите си след кой знае колко време!А историите в енергетиката пак са кални схеми с политическа окраска!ЕС ли ви е крив за Р.Овч. и подобни!Ае стига тъпни!

21

Анонимен

преди 9 години

калашников