185

Анонимен

преди 9 години

Ако Европа свие производството, Китай и Индия ще го увеличат. Ресурси и производство винаги са нужни. На това се градят всички икономики. Ако нямаш производство, нямаш и стока. Ако нямаш стока, нямаш какво да продаваш. Ако нямаш какво да продаваш, нямаш търговия. Ако няма търговия, няма данъци. Ако няма данъци, няма държава. Все някой трябва да пеоизвежда. Все някой ще ползва ресурси. А те са в Сибир.

184

Анонимен

преди 9 години

До onzЧернобил е в Украйна умнико! Погледни картата! Би трябвало да правиш вече разлика между руснаци и украинци!

183

Анонимен

преди 9 години

до 206 искаш ли да ти кажа две Швабе и глонас.

182

SPb

преди 9 години

До Анонимен""Ето защо русофилите са *** в България" НА ТЕБ ЩЕ КАЖА ЧЕ И "Ето защо русофобите са *** в България"

181

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 209:Нормално е в България да има симпатия към Русия поради простата причина че ако не беше Русия и освободителната война,и България нямаше да я има!Да Русия ни освободи от турско робство!Да преследвали са си и целите руснаците,но факт е че ни освобождават,факт е че си проливат кръвта за нас!харесва ви не харесва ви,ама това е истината,за това и 90 процента от българите обичат Русия!

180

huk

преди 9 години

Rusiya si ima klienti za petrola i gaza si! Evropa e zamirashta...Kitay ..Indiya..Indoneziya ..Braziliya ! Putin nyama nujda ot Evropa...no Evropa e zavisima ot Rusiya!

179

аз

преди 9 години

До Анонимен 200Защо да е луд,наистина има прогрес по отношение на новите технологии в Русия,има и много заделени пари за това,малко по малко набират скорост и се развиват има какво да наваксват и то не е малко,ама капацитета им е голям.Според много агенции руските хакери са най добрите в света в момента,а това малко или много означава,че има кадърни хора с умения в новите технологии.

178

Анонимен

преди 9 години

Криза за ресурси,ето това е актуално днес-петрол,газ,вода,храна.На ЕС наистина му е необходима Украйна като гостоприемник на ***.

177

аптекар

преди 9 години

До SPb 197Аналгина е забранен в повечето западни страни ,защото е много вреден.А ти какво със аналгин ли се лекуваш,това е допотопно обезболяващо баце,не лекува.

176

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 190:Най-вероятно съм обикалял малко повече от тебе,бил съм в Русия над 20 пъти,бил съм и в редица Европейски държави!Руските градове и инфраструктора се развиват светкавични,красиви,чисти и модернизирани са,не отстъпват по нищо на западните градове в Европа!А пък за *** и *** в Париж и Лондон няма да коментирам,лично мнение!Така че обикалял съм и съм много наясно,за това и се ядосвам като пишете че Русия е изостанала страна,по нищо не е изостанала вече,ама по-нищо!

175

SPb

преди 9 години

До АнонименДо Анонимен 174: Приятел,нали и аз това казвам че тези русофоби са абсолютни ***,пишещи абсолютни глупости,нямащи връзка с реалността!Аз вече се забавлявам с коментарите им!И АЗ СЕ ЗАБАВЛЯВАМ

174

SPb

преди 9 години

До Анонимен22ОтговориАнонимен преди 7 минутиРусия не изнася жито и никога не е изнасяла" ХАХА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ РУСИЯ Е СРЕД НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ПШЕНИЦА Стига сте писали глупостиkak може да сте толкова прости при положение че може да се провере и да се разбере истината да твърдите това ц цц

173

Анонимен

преди 9 години

Бегай се скрий некъде бе ***. Русия не произвежда никакви високи технологии защото няма познанията , учените и средата да ги развива. Те са държава *** ( комунистически *** ). Я ми кажи една висока технология която е измислена там и е световно известна в момента. Нещо което да се търси в целия свят и никой друг не може да го произведе. Бива ви само в празните приказки без никакво покритие белким лековерните ви повярват. Руснаците вече и водка не могат да правят.

172

ни съ знай

преди 9 години

Някакви фоби непрекъснато бълнуват несвързани думи за Русия.Те пишеха същото и за Китай, но някакси престанаха да пишат.Така ще бъде и за Русия.Очаквам същото и за Албания.

171

до 190

преди 9 години

Мърляво самочувствие,вижте ме кой съм аз модерния,ходилия навсякъде,всичко знаещия а вие *** /това сте вие които не мислите като мене/ сте прости и глупави.Скотоумци,не разбрахте ли че вече преигравате с тази ваша умност,изпортихте протестите си,с извинение осрахте се през лятото,сега продължавате да се оливате и пак не мирясвате,излагате се мили ми "интелигентчета" със селски произход.

170

Анонимен

преди 9 години

До Dea Atargatis,преди дас екахъриш къде ще си пласират руснаците газа, помъчи се да си отговориш какво ще стане с европейските управляващи, ако свият производството си.

169

аз

преди 9 години

До Анонимен 190Да така е и децата го знаят,бай Тошо много пъти е бил скастрян,че при нас всичко се е развивало много бързо и имало красиви курорти,паркове,градове(за времето си де) и ,че всеки е имал апартамент а в Русия процента е бил около 30% тук сме били 98% собственици,бедни са били и сега са,ама аз не искам да живея там или да ставаме част от федерацията им,искам само да търгуваме с тях толкова ли е много,Германия има 4800 фирми там близо 500 милиарда оборот на година,а защо на нас НЕ.

168

НЕ на ЕС ДА на Русия

преди 9 години

До Анонимен 182Върху *** ще осъществим това което предлагаш.

167

ясновидец

преди 9 години

както му се кефите на ***, така ще Ви оправи всички без да му мигне окото

166

Анонимен

преди 9 години

Мацко,прощавай,ти си си естествена блондинка,нали знаеш-рецесивни гени,генетика.