18

фен

преди 9 години

Като е толкова велик що опищя европа за селскостопанската си продукция.Като великан на тъпата мисъл сега да почва да си я яде сам А НЕ ДА НИ Я НАБУТВА НА Блгарския ПАЗАР НЕЩАСТЕН ДЕМОКРАТ.

17

Наблюдател

преди 9 години

Хехех, както се и очакваше, сега полския *** ще *** тотално нещата, стойте та гледайте :))) Най върлия потдръжник на хунтата в Украйна ( подлизурко на САЩ също така ) става Председател на ЕС . Като цяло осен да ореве света с лъжливи обвинения , и да нагнетява обстановката реално нищо друго няма да може да направи, но с войнствена риторика може да докара доста проблеми , главно на ЕС ....Ще поживее и ще видим, както казат руснаците :))

16

Да им се чудиш

преди 9 години

Е, при такава биография, някои наистина ли си мислеха, че криСталинка може да му бъде конкурент?

15

Анонимен

преди 9 години

Ето видеото на полския посланик в америка, който се моли на американците да им купят ябълките понеже руснаците им сложили ембарго: https://youtube/watch?v=H4dlXh0IfA0Ако си мислят, че полските *** са много умни - лъжат се.

14

Анонимен

преди 9 години

Поредното куче-пазач на американските интереси

13

Батко

преди 9 години

"той не е успял да се справи със специалните привилегии, на които се радват такива групи, като миньорите, фермерите и учителите". Ние сме се справили блестящо - при нас нямат привилегии....

12

Анонимен

преди 9 години

13.Ти ще кажеш че и Борисов е добър политик ? Или който слуша Америка е добър !

11

Анонимен

преди 9 години

Туск е пример, как от един предприемач може да стане добър политик, а Путин е пример, че от ченге може да стане само един диктатор и нищо друго.

10

Нужен

преди 9 години

През Туск , ще преминава Американското оръжие за Украйна !

9

Анонимен

преди 9 години

От Туск се нуждае САЩ

8

Анонимен

преди 9 години

Всичко е ясно.Пак са нагласили Полша за подялба

7

Чиборатор

преди 9 години

Не може да го преведе, Туск освен, че е известен с това, че е американска изтривалка и *** е известен и с това, че не знае и 2 английски думи ... вижте му само простата муцуна ! Туск е назначение на Вашингтон, а не на измекярите от Брюксел.

6

Мони

преди 9 години

Ако можеше нашите продажни политици да са поне наполовина като полските лидери...ехеее! Е сега вече с Доналс ще напляскаме руснаците, че много започнаха да си разиграват кончето.

5

Опасна игра !

преди 9 години

Ватикана се " нуждаеше " ( за политическа пропаганда ) от Папата ПОЛЯК също !

4

Анонимен

преди 9 години

Папа Йоан-Павел II, поляк, беляза края на СССР и съветския блок. Остава този да помогне да се преодолее руския нео-империализъм

3

Поп Грую

преди 9 години

Доналд, я преведи на английски: "Аз се усъвършенствам в излъскването на полски ябълки!"

2

Анонимен

преди 9 години

Не беше ли този, зa който кaзaхa че обикновено е коленичил пред обaмa и го обслужвa орaлно. Aмa то товa вaжи зa всички евролидери, тaкa че едвa ли имa знaчение кой ще постaвят нa този пост.

1

emil.popov.35

преди 9 години

Е поне по грозота определено го уцелиха. Това, че е поляк и мрази Русия до мозъка на костите си само може да навреди на ЕС и то в огромна степен. Почне ли веднага да си показва рогцата определено няма да изкара пълен мандат.