108

Анонимен

преди 9 години

До Киевска държаваИ най малка представа за православие нямаш. Православието по тези земи тръгва от Грузия. И стига глупости.

107

Анонимен

преди 9 години

Яценюк в шок:youtu.be/BHfd_OleTYQ

106

АТАКИСТ

преди 9 години

до 121А, нИ деЙ вЪ Брачед, на руснака във Варна му пука кой ще е начело на държавата, колкото на Хитлер му е трябвало одобрението на Чърчил за да нападне Полша!

105

OMG_Lucker

преди 9 години

Не ми се коментира нищо друго, освен:"Руският президент отчете, че в страната се наблюдава тенденция повишаването на доходите да изпреварва ръста на производителността на труда. "Това е път в нищото" за националната икономика, предупреди Путин. Това обаче не означава, че няма да продължим да повишаваме заплатите, увери той."ЕТО за какво говорим! А у нас заплатите не отговарят на производителността на труда. Всъщност заплатите не отговарят на нищо, включително на логиката и нуждите на хората.

104

Анонимен

преди 9 години

До Анонименbg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0Чети, чети,чети. Стига само празни приказки. То бива, бива, ама не знам. Е затова сме на това положение в България.

103

асд

преди 9 години

Който се е сбил с руснак добро не е видял. Питайте Наполеон**************Наполеон влезна в Москва , подпали я , опече си пържолките на огъня и си замина.

102

ии

преди 9 години

1) Във Варна има в момента 70 000 постояно живеещи руснаци. ФАКТ2) Ние сменихме това и предното правителството както в Украйна с 1+ година протести! ФАКТ3) Русия ще изпрати ли армия за да спаси Варна (като в Крим) от служебното "незаконно" правителство на България?4) Още нямаме избори, ако не признават Президента ни за законен то имат всички основания да го направят ... вече го направиха.

101

АТАКИСТ

преди 9 години

до 115Бах маа му...Вашингтон не знае къде се намира. Уж цяла Украйна трябваше да влиза в ЕС а той Путин си лепна Крим , а източна Украйна е във сражения. Леле майкоууууу, наистина!

100

Tina

преди 9 години

И ние така трябва да защитим Тракия.Опа... Забравих, че ние нямаме армия, нямаме президент и нямаме Национална доктрина...Имаме си генерал в ДПС, имаме си *** и си имаме Визия 2020: България в НАТО...

99

ддр

преди 9 години

Абе как така за толкова години не ви увре главата, че македонска нация няма.***********айде бе , къде са македонците та да ти обяснят за най-древната цивилизация на света ? че как са дали на българите азбука ? хехехе

98

АТАКИСТ

преди 9 години

Не, Украйна си е Украйна...да си вземат изтока, да се колят- там е тяхна работа! Номера е че Путин си взе което му принадлежи- КРИМ!Питам всички *** на запада и хамериканеца: Путин взе ли си Крим заради простотията на вашите идоли? Питам!!!!Ха-ха! ...(както се смееше Ал Пачино в 'Усещане за жена" в ролята на сляп полковник!)

97

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТ Бах леле маа му.... Сега ще изкараш че Вашингтон са играли за Русия (не че не са достатъчно ку*ви да го направят срещу "нещо" (което ще разберем по късно)...

96

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 107А може би Китай ще граничи с Украйна, драги.

95

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 9 години

Много се пънат НАТО ама в директен бой срещу руснаци не им стиска да излязаят. Нали са много велики?! Нали само военния бюджет на САЩ е в пъти по-голям от руския. Нали имат модерни оръжия, логистика, дронове и други простотии. Ама знаят, че с руската мечка който се е заял хаир не е видял. Че руснака и на водка и да е пак ще издържи. Да си гледат гейовете и да си опичат акъла западните ГМО ***. Украйна е в руското гео-политическо влияние и такава ще остане.

94

Учителя

преди 9 години

До Киевска държаваКиевската държава (русь) е с европейска култура. Московието е с монголска култура - там са и корените в Златната орда...

93

Андрейчо

преди 9 години

Не съм много наясно с историята,ама кой беше нападнал Крим,г-н Путин,та вие се вдигнахте да го защитавате ?! Защо световните информационни агенции "премълчаха " този факт,а сега всички вкупом тръбят,че сте анексирали Крим ?! Или не е анексиран и като се върнат там откъдето са дошли тия с униформите и оръжията си без опознавателни знаци Крим ще бъде върнат със салюти на Украйна ?! Щом сте братски народи би било добре така именно да се постъпи!

92

Анонимен

преди 9 години

Аз съм турчин и твърдя,че с българите сме един народ.

91

Анонимен

преди 9 години

Хитлер е най-честния човек в сравнение с тоя лицемер Путин.Путин вече няма полезен ход. Украйна е готова на всичко, защото се бори за свобода. Украинците са 45 млн. и само болен мозък може да вярва, че прехвалената алкохолизирана руска армия може да ги държи в подчинение. Ще стане много по-зле от Афганистан, защото Западът ще подкрепя Украйна с всичките си ресурси. А те са в пъти по-големи от тези на Русия. Само Италия има икономика като Русия.

90

Даниел

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАбе как така за толкова години не ви увре главата, че македонска нация няма. Няма и да има, защото нямат собствен език, няма и да имат. Скоро и държава няма да имат, ако шиптърите ги понапънат лекичко.

89

Анонимен

преди 9 години

"Украинците и руснаците са един народ" - казано на кратко скоро Русия ще граничи с Румъния :-)