22

Tina

преди 9 години

Естествено, че руснаците няма да чакат повече "кефа" на сатанинските изчадия...Даже твърде много изчакаха в надеждата си, че украинците могат да се научат на преговори и дипломация...Но тъпият промит мозък си остава *** и промит мозък...

21

по бързо

преди 9 години

Камионите са вече на 40 км.от бедстващия Луганск,хората излизат от мазетата с надежда,цяла нощ Украинската армия е обстрелвала града,това е геноцид пред погледа на Европа.

20

Анонимен

преди 9 години

До хлъц 20Абе 7-ми може и да не е в час, но Джиджи беше наясно.

19

Анонимен

преди 9 години

"Киев обвини Москва в пряко нахлуване"Е хунтата от Киев още малко ще иска и влизането на камионите да не било пряко. Може би хуманитарната помощ трябва първо да отпътува за Хамерикото с фериботи, за да бъде проверена от тамошните военни пък после да се върне с фериботи и да се достави на хората в Украйна. Тия от Киев колко искат да се чака, за да се достави храна на гладуващите? Руснаците вече казаха, че с хуманитарната помощ са чакали около месец заради Червеният Кръст.

18

Фашинктон до 7

преди 9 години

Не, фашинктон не е затворен в петок и събота. Той ВЪОБЩЕ Е ЗАТВОРЕН!!!!!!! Той си има само свое, собствено мнение, прави си каквото си иска, трепе си когото и когато си поиска. АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА! Я ми ПОКАЖИ ЕДИН ПРИЯТЕЛ НА КРАВАРИТЕ! ЕДИН!!!! Всичките им действия са ГЕНОЦИД над другите. Тотален, всеобхващащ, брутален, нагъл и безчовечен!

17

напред

преди 9 години

Браво на Руснаците,дано по бързо помогнат на нуждаещите се хора......

16

sien

преди 9 години

kak ne sa hvarlyali pomostite s helikopteri?v Irak im puskat pomostite s helikoptri i daje snimat filmi za tv live news?

15

хлъц

преди 9 години

Леле,тоя 7-ми не само не знае,че банковата охрана няма почивен ден,но и чака помощ от Вашингтон ! Наистина трябва да смени дилъра !

14

много пъти е било

преди 9 години

За пореден път се убеждавам,че тия *** в Киев са хем ***,хем наглеци.По-долни същества от тях няма................

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен12Сигурен ли си. Книгата колела е писана в САЩ от американец и за американската автомобилна индустрия.

12

Анонимен

преди 9 години

Киев обвини Москва в пряко нахлуванеУкрайна обаче няма да напада руския хуманитарен конвой------------След като 15 дни украинците протакат и с всички възможни средства пречат на движението на конвоя, накрая явно на руснаците им е писнало и са тръгнали без да ги чакат повече.Така и трябва. Украинците до сега търсеха под вола теле...

11

Българин

преди 9 години

До АнонименВашингтон е отворен 24 часа, но от това светът не става по спокоен, а по неспокоен, дори се започва, вътре при тях, което може би навежда на мисълта, че би било по-добре да е затворен събота и неделя.

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСтранно, но и банковите обири обикновенно са в петък, защото охраната на банката почива в събота и неделя. Явно в Москва мислят, че Вашингтон е затворен в края на седмиата.------------------------------Nikoi ne im e kazal che v hamerika nqma den na maistora :)

9

не син

преди 9 години

Изключително гнусни твари са тези "украински власти" възпрепятстващи по всякакъв начин жизненоважна помощ за народа си !

8

Анонимен

преди 9 години

О-о-о-о кака *** -дезинформатора е тука-а-а-а :)))

7

Анонимен

преди 9 години

Daite dokazatelstva (klipcheta v YouTube )

6

Анонимен

преди 9 години

Странно, но и банковите обири обикновенно са в петък, защото охраната на банката почива в събота и неделя. Явно в Москва мислят, че Вашингтон е затворен в края на седмиата.

5

UKR kaput

преди 9 години

Укро армията незабавно да атакува Червения кръст,как си позволяват да носят вода на жадните и храна на гладните,те достатъчно ги бомбардират с демокрация!

4

до 1 -абе отворко ти

преди 9 години

защо не минеш границата с Гърция без да минеш митнически контрол.гърците не си поплюват ще ти отпрат ***.

3

Анонимен

преди 9 години

В Украйна се провежда геноцид...