73

софиянец

преди 9 години

Мисля си и друго- в България има около 300 000 руснака. Ако изведнъж те решат да обявяват Варна напр. за "народна руска република", не с танкове и самолети- българите с голи ръце ще ги удушим ! И тогава няма да ме интересуват НИКАКВИ човешки права, защото в моите очи всяко руско бебе ще е бъдещ агресор, всяка рускиня- майка/жена/сестра на агресор..Не може да се разсъждава едностранчиво, както виждате...

72

софиянец

преди 9 години

До Бру 70- Нашият професор казваше, че едно историческо събитие може да се оцени реално след около 70 години от момента на случване на събитието.

71

софиянец

преди 9 години

До Скъпа 76- Законът на Украйна за борба с тероризма, чиито текстове съществуват ПРЕДИ започван на събитията в Украйна, ясно посочва какво е тероризъм, терорист, ЗАЛОЖНИК и т.н. "...И нищо на света не оправдава убийството на цивилни, нищо..." Тогава какво е правил онзи- с военната униформа от статията? Убивал е САМО украински военни,м? Вие СИГУРЕН ЛИ СТЕ В ТОВА или просто Ви се иска да вярвате в невиността му?

70

Анонимен

преди 9 години

Че вземете си ги, бре. Пръъъц.

69

Анонимен

преди 9 години

До демократ 72Ей *** я гледай клипове в ютуб Луганск 18+ Тези хора бягат от блекуотър , "десен сектор" и бандеровците ! Путин скоро ще ги изтреби заедно с професионалните русофоби така ,че си мирете приказките !

68

Бру

преди 9 години

До УфаХахах Че дай да си вземе Крим и половината Украйна, че и Киев .нали и той е бил български хаха. кво се ровите толкова назад бе хора

67

Анонимен

преди 9 години

72 ей фасул, който владее Севастопол той владее Черно море.

66

Скъпа

преди 9 години

До софиянецнаписаното от теб е относно размяна на заложници между сепаратистите и Киев (05.06.2014). Друго в нет-а не намерих. Сепаратистите не са се взривявали в Киев. Превзеха правителствени сгради в района, но държавните служители там се присъединиха към тях. Така също и първите войници изпратени срещу тях. Не са терористи. И нищо на света не оправдава убийството на цивилни, нищо.А държавата вместо да ги избива, може да преговаря с тях. Така правят цивилизованите хора. Лека и спокойна нощ.

65

Уфа

преди 9 години

Уфа е Башкирия. Стара Велика България. Как си позволяват тези гадове да заселват Българските земи с Руснаци. Марш! Никой не ви иска!

64

Бру

преди 9 години

До софиянец 67 Колкото намериха това дето го търсиха в Ирак. Либия и не знам си още къде. Доказаха ли нещо америкосите или само разбуниха арабите. А Югославия?!! Аз не търся доказателства. Ти също не ми представяш и не искам. Това са различни гледни точки и те са много. Стефан караджа и той е терорист, нали?

63

Анонимен

преди 9 години

че ако тя не спре ато над май беше луганск, ще ЕКЗЕКУТИРАТ ПО 1 ПЛЕННИК ИЛИ ЗАЛОЖНИК. Това Е ТЕРОРИЗЪМ==========Това вече са лъжливи твърдения и те трябва да се докажат.

62

демократ

преди 9 години

Глупави изменници на Украйна.Така им се пада без тенджери и самовари.*** е виновен със своите комплекси от липса на мъжественост.Ама сега ще гледа Черно море през крив макарон.

61

Анонимен

преди 9 години

От 23 години съм в чужбина и винаги с чувство за малоценост, натрапено от моите ком. възпитатели. Дори и децата ми страдат. Всеки напуснал Родината знае.

60

Бру

преди 9 години

До софиянецА какво относно събитията около 9 септ.'44 ? Ето това имам предвид, като написах трябва да мине врме , не една1,2 или 5 години , а много повече. Иначе ще вярваме на това което ни представя CNN Россия24 или просто TVто

59

Анонимен

преди 9 години

До прорускаВоенният съд трябва да се състои в Славянск.

58

до 59

преди 9 години

До софиянецЗаконодателната и президентската власт са законни, изпълнителната не.Президентът като главнокомандващ води АТО(войната) с помощта на правителството. Не всичко е легитимно.

57

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 65 "...мнозинство не е плод на легитимно проведени демократични избори.." А- това вече са сериозни твърдения, които трябва ДА СЕ ДОКАЖАТ!

56

софиянец

преди 9 години

До Скъпа 47- "...Когато те нападат с танкове и артилерия и трябва да се защитаваш..." Хм- че защо ЗАКОННАТА ВЛАСТ ЕЙ ТАКА- БЕЗ НИЩО ще те напада с танкове и артилерия? Ако ти си живееш нормално В КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА И СПАЗВАШ ЗАКОНИТЕ Й, защо ще ти се случва това? Проруските терористи бяха заплашили украинската армия, че ако тя не спре ато над май беше луганск, ще ЕКЗЕКУТИРАТ ПО 1 ПЛЕННИК ИЛИ ЗАЛОЖНИК. Това Е ТЕРОРИЗЪМ И ЗА НЕГО НЯМА ОПРАВДАНИЕ! ТОВА НЕ Е ЗАЩИТА НА РОДИНАТА ОТ ВЪНШЕН АГРЕСОР!

55

Анонимен

преди 9 години

До софиянецмнозинство не е плод на легитимно проведени демократични избори, а точно обратно то е плод на безредиците, пожарите, незаконно окупираните сгради в центъра на Киев, на кървавите сблъсъци и десетките, загубили живота си. Това мнозинство започна да взима поредица от решения, които нямат допирни точки с решенията, одобрени в споразумението, под което сложиха подписите си и представляващите ЕС - просто гледна точка. Има и обратни

54

проруска

преди 9 години

Военен съд за Порошенко, Турчинов, Яйценюк!!!