125

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Обама и други тъпни каза. Че мъжете в Русия живеят до 60 г. - не. Че Русия има отрицателна демография - не. Че никой не имигрира там - не. Че не произвежда нищо - пак не.

124

Анонимен

преди 9 години

Беларусь и Казахстан отказались поддержать санкции РФ против ЕС Ей това е великия евразийски съюз.

123

До 168

преди 9 години

Ами и Тойота, и Кия и т.н. са от държави,подкрепящи санкциите срещу Русия.Защо Русия не ги забранят,нали са много смели.

122

Анонимен

преди 9 години

До 162Ех, соц със "Тойота", "Нисан" и "Кия" не звучи много соц :) Поне по мойте спомени.

121

Одисей 1

преди 9 години

Обама каза че за първите шест месеца от Русия са изтекли ,между 100 и 200 млрд. долара , Марио Драги шефа на ЕЦБ също говри за цифра около 150 млрд долара , като през миналите години са изтичали 30-35 млрд , това малко ли ви се вижда

120

Анонимен

преди 9 години

До 159Ама се сещаш, че това не грее много ЕС, който ще загуби пари за сметка на конкурентите си от Азия.

119

Анонимен

преди 9 години

Рашките да го д.хат!Путин - също!

118

До 161

преди 9 години

Какъв евразийски съюз бе ХАХАХАХА. Беларус и Русия ей това е съюза,величествена простотия. Хахахах

117

До 155

преди 9 години

Ама те и сега си внасят корейски и японски, но това му се казва по-малък избор и връщане към соца.Щом им харесва.

116

всяко зло за добро

преди 9 години

Резултатът ще е укрпеване на Евразийския съюз и разширяване на стокоибмена и търговията вътре в новия съюз както и с Китай, Индия и Бразилия.

115

До 156

преди 9 години

Ами и Япония и Корея,ама те са на страната на западните санкции. Тоест Русия прави компромис със санкциите си само да не се върне в соца.

114

Брaнник

преди 9 години

хa, хa Европa билa " окупирaнa" от СAЩ, ЛУДИ, ОТКAЧЕНИ русофили хa, хa рaзвеселихте ме, кaзвaм го искрено. Зaтовa УкрaIнa искa в " окупирaнa" Европa, a подчовеците " освобождaвaт" Донбaс с терор и убийствa! Сбъркaняци, и вие не си вервaте нa бълнувaнето...

113

До 148

преди 9 години

Целия западен свят подкрепя санкциите срещу Русия насила, с принуда, и заплахи. Целия западен свят е окупиран от САЩ.--------------------------- Къде видя принуда.Да не би Япония да е принудена да подкрепи санкциите. Да не би ЕС да е принуден? Много хубаво е ,че западния свят се ръководи от САЩ. САЩ са първа световна икономика и държава с висок стандарт. Да не искаш да се ръководи от Латвия?

112

Анонимен

преди 9 години

До 154Тъпунгер. Само ЕС и САЩ ли изнася коли на тоя свят бе?

111

Анонимен

преди 9 години

До До 137"Е как ще се занимават като това ще е поредния им автогол."Точно така. Следователно, ако спрат колите от ЕС, ще могат преспокойно да си внасят корейски и японски

110

До 151

преди 9 години

Много хубаво ,че нямат ефект.Затова пък запада ще продължи неефективните санкции,а в Русия ще си карат Волгите и Ладите.

109

Анонимен

преди 9 години

Вярно е - Целият ЕС и САЩ са почти целият западен свят подкрепя санкции против руските престъпници .

108

Анонимен

преди 9 години

Санкциите на ЕС няма да имат голям ефект, защото Русия произвежда и внася същата стока, има и много петрол и газ да не внася, единствено контрабандата ще процъфти.

107

fripp

преди 9 години

Лошото за хората там е, че Мотор сич, Запорожие, Украiна, след няколко месеца ще затвори, защото руснаците ще увеличат собственото си производство на двигатели. Договора им с Русия е до 2017г. и ако руснаците го скъсат, могат да си заврат моторите, нали са сещаш къде.

106

Анонимен

преди 9 години

До До 123Напротив, може да ги удари и вече го прави. Русия до преди няколко месеца беше най-големият европейски авто-пазар. Трябва да си наивник за да мислиш, че няма да има ефект върху ЕС.