283

Киро

преди 9 години

Най-добре е Бойко да върне мандата, ако изобщо го получи. Така ще лъсне алчността му постоянно да иска нещо или всички са му виновни за всичко.

282

адв. Менко

преди 9 години

На този *** не трябва да му позволяване отново да се гаври с нас !

281

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да върнеш тикво, БОСТАНА ще управлява, да му мислят хората!

280

Анонимен

преди 9 години

ако ми обещае да оздрави КТБ и да ни върне парите - гласувам за него, аз и родата! за БСП никога вече, щото окрадоха държавата за 1 година и са очевидни ***! друг не виждам... ако Бойко няма да оздравява КТБ - пускам за бареков или атака или ДПС поне да ви сецкат с разни рекети и да се сецкате всичките скапаняци! И искам да си вземе държавните пари от Цеко Минев и ***, щото и там имам малко парички, но не е редно да ме цакат в едната банка КТБ, а в другата да наливат държавни пари! ай чао!

279

до Спас

преди 9 години

Сто процентната истина,очи в очи.Доста се замислих върху думите ви.За да правиш кариера в България като антикомунист,трябва да си платиш.Това е голямата завера.

278

gost36

преди 9 години

Психично болния *** бойко медотиев борисов го е хванал склерозата и е много ***.И простия му мозък не може да схване в тъпата глава ще много българи са разочаровани от всички политици независимо дали се казват бойко тиквеника на снимката и затова не гласуват на изборите

277

ak47

преди 9 години

Деформаторите умряха вече, Кунева и Костов скоро ще си прегризат гърлата взаимно, а за Раданчо само родата ще гласува. Тиквата сега е решил да се гаври с трупа, той така много обича...

276

аз

преди 9 години

БОРИСОВ - най-добрия политик в България! Мисли държавнически, а другите п*тарани мислят само за джоба си!

275

Кретен

преди 9 години

Обществото го интерисува, здравеопазване, сигурност, работа и тн. Все неща за които тази мутра, не иска и не желае да приказва.

274

реалист

преди 9 години

Ама Борисов да плаши гаргите с тези изявления.И без тях е ясно ,че няма да има 121 депутати и пак горкия може да се окаже в опозиция,тъй че ако някой е в затруднено положение,то това е самият той.БЪЛГАРИ, нека да му направим положението още по-трудно,такова,че винаги да си е в опозиция.И без него може да се състави правителство и ще бъде по-добро.И продължава нагло да хвали *** Дянков,вместо да се засрами.За съжаление неговите поддържници едва ли влизат в нета и той се прави на велик..

273

джо

преди 9 години

Тиквата може да уплаши само бабичките пред блока. Гледа като носорог със запек и ръси глупост след глупост. Срам за България е, че тази мутра е бил премиер.

272

Колев

преди 9 години

Кой? Кой?Кой? Кой предложи Боко? Кой го вкара в политиката? Крадлив дедо Симон Две, Илия Павлов и Доган, това е истината! Същите стоят и зад Пеевски! Е, Илийката по-скоро лежи...

271

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен327Имаше около и над 40 процента безработица- виж историята.

270

Спас

преди 9 години

Само Боко е истински антикомунист! Даже си пази партийната книжка, понякога я вади и я гледа с омраза! Носи се слух, че докато мачкал уши, успял да обърне самия бай Тошо в антикомунист! Много са ми смешни другите самозванци, мислят, че антикомунист така се става, гратис! Боко си е платил кеш за да е антикомунист бе, къде ще му стъпите на него! Бедняци!

269

Анонимен

преди 9 години

НА оръжие братя !

268

gost36

преди 9 години

Прогноза след изборите на 5 октомври 2014.Психично болния *** бойко медотиев борисов и гъзоблизците му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получили мнозинство от българския народ.Поне 1 месец или една година ще се отървем от *** изказвания на тиквунии на снимката

267

??????

преди 9 години

ООООООООООООО не,не,не!Това е изказване на ***,безотговорен живеещ в някакъв свой измислен свят.Няма ли медицинско име състоянието му?

266

Анонимен

преди 9 години

ДА живее новата ДОБРУДЖАНСКА РЕПУБЛИКА - ДРжълто и синьо

265

Анонимен

преди 9 години

Тиква, марш в затвора е мутро недна! Вземи и Цвъкела си с тебе, да не се услушва като гърмян заек!

264

Дядо Петър

преди 9 години

Скрий се бе, *** сплескан!Оди си ритай футболчето на малки вратички и ни остави на мира.В тая жега само ти ни липсваш с безкрайните си извъртания, идиотщини и изцепки.Аре стига!