122

Анонимен

преди 9 години

Призив към тези, които са решили да НЕ гласуват. Хора, отидете до урните на 5 октомври и гласувайте за някоя малка партия. Може и да не ви се вярва, но има малки партии с наистина доста кадърни хора. Но тези партии нямат милиони за скъпи кампании и затова винаги остават с по-малко от 1% подкрепа. Така че разгледайте какви опции имате, изберете си някоя малка партия и гласувайте за нея. И нали знаете - колкото повече партии в парламента, толкова по-трудно ще се правят задкулисни договорки.

121

Монархист

преди 9 години

Тоя от ляво що още не е в затвора? Абсурдистане, Абсурдистане...

120

Анонимен

преди 9 години

До GaribaldiЛек път чужденецо , поздрави на *** и направи снимки от еднопочното си патуване до твоя дом Русия ! И никога не се връщай в тази държава!

119

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Странджа чуй на мен лично Герб са ми предлагали пари 100лева 50 за мен и да намеря още 2ма човека да им дам по 25 е това е истината и е истина"...Знам бе човек, знам ги опорните точки на позитанци... - и ти какво, отказа ли ги тия пари...

118

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен Анонимчо ти си сбъркал професията си.Тури си име и напиши роман за БОКО ТИКВУНИН, ще ти се зарадва много.Аре. Наслука.

117

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 117Що не вземеш да си се прибереш в Карлуково?!

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 122като е най отявлената комунистическа партия ГЕРБ , защо вие доказани комунисти , гордо изправени не я подкрепяте? :) Малко не се чувате какво говорите и не гледате какво пишете , толков сте жалки и прости ..но какво да се учаква от платени *** и деца на доказани предатели ! :)

115

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБА е изграден от хардлайнерите отцепили се от БСП. По области всеки си ги знае. Пишете конкретно да се посмеем. :-)Перник - Евгени Петров - директор на Червена могила, бизнесмен, крупен, доскорошен спонсор на БСП, и тн и тн и тн

114

rumen72

преди 9 години

Пожвлавам на Б.Б. и Ц.Ц. на 05.10.2014. на пресконференцията в НДК да гледат като Иван Костов през 2001г. и да бъдат обидени на българския народ и по -късно едно незабравимо преживяване в ЦСЗатвор.

113

Анонимен

преди 9 години

Води ни Бойко! Ти си нашата светлина в живота. Пожелавам ти да вземеш изборите с пълно мнозинство и да доведеш България до европейските стандарти в идния ти мандат. С ГЕРБ напред!

112

Дядката

преди 9 години

А , не така братя по хайдуклук , не може с лошо!Който желае зло на другия , зло го постига!Ама то май природата Ви е такава - вълча и мръснишка!

111

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НелиНели, дълги коментари ражда малката ти главичка... - и има опастност да загориш манджата... - ей това е най-лошото в тая държава... - всеки върши несвойствени за него неща...

110

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ е автентичната партия на комунистите, изповядващи култа към личността на вожд. Кратко и ясно. Най-тоталитарната от псевдопартиите в България.

109

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 118 на мен лично БКП и СДС са ми предлагали , е?

108

До 103

преди 9 години

"Тоя народ не иска да е свободен"Ами прави са хората да не искат да са свободни. Сводобата означава повече ангажименти, по-голяма активност, решителност и борбеност. С други думи - главно негативи. Много по-гот си е да си роб - казват ти какво да правиш и ти го правиш, без да си напрагяш мозъка и без да са ти необходими качества като изобретателност и креативност. Въобще, свободата е за *** - ние си искаме господар, който да ни дава заповеди. Иначе ще умрем от скука.

107

Анонимен

преди 9 години

Странджа чуй на мен лично Герб са ми предлагали пари 100лева 50 за мен и да намеря още 2ма човека да им дам по 25 е това е истината и е истина

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 116колко невинни хора е избил бащати и колко невини хора е предала *** на ДС? Кажи си , дете на масови убийци , доказани!

105

Анонимен

преди 9 години

До ВладимирХА-ХА-ХА! ИЗПИЙ СИ ЛЕКАРСТВАТА И СИ ЛЕГНИ. И СТОЙ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕРАСАТА. И ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ХРАНИШ С РЪЦЕ И НЕ ПИПАЙ НОЖ И ВИЛИЦА. АБЕ Я НАЙ-ДОБРЕ СИ ОБЛЕЧИ РИЗАТА С ДЪЛГИТЕ РЪКАВИ.

104

Вунд

преди 9 години

До АРХАНГЕЛ до 70Няма комунисти ли? ДемокраДчетата какви са бе, нали са техните синове, лиснали им по една американска боя. Бокйо Борисов е един от примерите - мръсен комунист и слуга на ДС, но издигнал се с американско-еврейски пари.

103

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До до Странджата"Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш"...Може би не ти е направило впечатление, че мандатът на Борисов беше осеян с провокации, диверсии и саботажи от страна на ***... - и агент Гоцю беше част от играта - сега да не