14

Еврогейщина

преди 9 години

"Възможни са фалити на наши фирми заради санкциите на Москва"Европейците няма да престанат да ни санкционират или да спрат да санкционират Русия и да чакат ответните санкции докато не ни фалират държавата, за да си купуват евтино от нас и да продължат да гледат на нас все едно сме им роби.

13

набюдател

преди 9 години

''глупости ние сме партньори на америка и европа която мисли за нас и ще печелим в долари и евро ''супер а нека ви като искахте нато и европа

12

Анонимен

преди 9 години

"Кои е виновен !?Москва за това ,че си отстоява интересите а не се дупи като нас на запада"За какво отстояване на интереси говорим??!?!?!За внасяне на оръжие и диверсанти в чужда държава? На това му се казва агресия! Когато подхранваш терористи, значи си съучастник терорист! Ако не им харесва на някви *** в Украйна, нека си ходят в Русия! Русия няма право насила и с извиване на ръце години наред да принуждава една държава да седи в обрача на руските упадъци!

11

Анонимен

преди 9 години

Аве стига сте ривали бе!Нали сме про-западно общество? Нали уж се плюем Русия и тя ни е виновна за всичко...Като се наводним с вносни стоки и фалират нашите земеделци - ми да фалират, голяма работа.Важното е, че подкрепяме ЕС и САЩ, нищо че ще ходим гладни, боси и голи след това.Ама и тогава пак Русия ще ние виновна, че са фалирали нашите фирми, щото не сме могли да изнасяме за там.Щом сме се хванали на ЕС хорото, ще го играем докато ни вземат всичко по един или друг начин.

10

info.

преди 9 години

А къде бяхте всички медии когато наще *** политици се подписаха за тези санкции срещу Москва,А?България трябваше да е в НЕУТРАЛИТЕТ в цялата тази работа!И защо не се работи в насока добри отношения както с американците,така и със руснаците!Защо не се гледат БГ интересите,а се гледат чуждите такива

9

Анонимен

преди 9 години

Абе хора,та тя държавата е окрадена и фалирала,а вие за някакви си домати и чушки ревете !

8

Анонимен

преди 9 години

"Ако трябва да избирам между френско синьо сирене за 5 лв и Българско краве за 10 е няма как да избера Българското!"Щото явно никога не си ял сини сирена. Чул си, че хората го ядат и много говорят за него и сега се правиш на отворен по форумите.Българското сирене е 100 пъти по-хубаво от френските сирена. А сините сирена са ***, леш. Направи си мухлясал кашкавалм яж си го и не го сравнявай с това на което в България му се казва сирене.

7

Анонимен

преди 9 години

"Пак Москва е виновна !Санкциите ги измисли западаМосква само им отвърна"Когато си виновен не трябва да отвръщаш!

6

Анонимен

преди 9 години

да бе да... ей сега тръгнах да внасям "евтино" масло от западна Европа, при положение, че тук си имам прекрасно масло.Дрън дрън!Тия работи с които ви плашат, няма да се случат никога!

5

Анонимен

преди 9 години

Ще си купувам каквото си искам!Българина трябва да се научи да мисли! Много малко хора осъзнават как всъщност от всичко това повече печелят прекупвачите и търговците на едро, отколкото производителя. Във Франция примерно това са го осъзнали много отдавна. Има малки семейни винарски изби, чието вино се продава за хиляди евро бутилката. И е хубаво. И печели конкурси. Не е нужно да е голям производител.Явно просто не сме узрели достатъчно за съвременен начин на живот. И после все някой друг крив.

4

Анонимен

преди 9 години

И ПОСЛЕ КОЙ РИВЕ В ЕС, ЧЕ СМЕ ИЗОСТАВАЛИ?!? КОЙ СУБСИДИРА НЕРАВНОПОСТАВЕНО, НИЕ ИЛИ ЕС?!? КОЙ ТОЛЕРИРА НАГЛЯРИ И КРАДЦИ С ЕВРО ПОСТОВЕ/ПЕС И ПР. НИМА НЯМАШЕ НУЖДА ДА СЕ ПОДРЕДИ НАШАТА КЪЩИЧКА?!? АЛА МАЙ СМЕ УДОБНАТА ИЗТРИВАЛКА НА ЕВРОПА?!?!?!?

3

Вирджиния

преди 9 години

Плевела ще каже, че не са важни парите и благосъстоянието на народа, не е важен бизнесът, важни са общоевропейските ценности, много ще ми е интересно, когато укрите спрат и преносът на газ през своята територия. Тогава Плевела как ще подкрепи "този стремеж към демокрация и свобода на укрите"!

2

ЕС

преди 9 години

Честоито на всички "братя" европийци!Малко дъмпинг за още по слаба икономика на бг, а всички реват колко ще им е зле на Руснаците че са спрели вноса, ама ние май ще сме по потърпевши, незанисимо от факта че този конфликт с украинците няма нищо общо с нас.Най добрата политика е неутралната, с добри взаимоотношения със големите сили.

1

Анонимен

преди 9 години

В эти дни переходит на территорию той же Ростовской области бойцы из Украины. Мы их отмываем, лечим, кормим и возвращаем в Украину.