217

Анонимен

преди 9 години

проекта ес е пред закриване! следва шистов газ от щатите с камили за 200000000$ за бутилка:)) време целия ес да почне да приема кални бани та да привиква към земята, лошото е че ние сме първите кандидати на среща със свети Петър.

216

Порошенко

преди 9 години

Ще пусна течен шоколад по тръбите.

215

Анонимен

преди 9 години

До софиянецКаква война води в РФ с Грузия? как може да си толкова т*** п****

214

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе някой знае ли,дали американския долар има златно покритие или е обикновена зелена хартия?----------------------------obiknovena hartiq e no se priema navsiakyde

213

софиянец

преди 9 години

До Нако 290 РФ ЗАПОЧНА ЛИ И ВОДИ ЛИ ВОЙНА С ГРУЗИЯ? А ЗАЩО? Руснаците са АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ военолюбци, както сащ!

212

софиянец

преди 9 години

До сова 287- И като сме "първи на тръбата" това гарантира ли ни, че руските коментатори в бг. форуми няма да ни обработват по форумите така" Няма да пискате срещу престъпленията на путин и рф, щото иначе няма да запълним целият обем на тръбата и няма да получавате транзитни такси"? Вие с изнудвачи някога имали ли сте си работа? Познавате ли начина им на разсъждение? Веднъж да се огънете и край- вече сте им в кърпа вързан...

211

Нако

преди 9 години

До софиянецнямаш грам акъл ако го мислиш това което пишеш

210

Нако

преди 9 години

абе смешници .. и този яценук нали ще си стои на топло и светло, а голем праз че ще страда народа

209

софиянец

преди 9 години

285- Това е руска пропаганда! Много ми е интересно- като потреблението на руски газ в ес е 34%, как това автоматично ще повлече неконкурентноспособност! Путин най- вероятно ще предизвика подписване на споразумението за свободен пазар между сащ и ес. ТОГАВА срещу каква КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ И КАКЪВ ПАЗАР ще се изправи рф? Истината е, че самото съществуване на ес е трън в очите на путин, просто щото не е руска територия. Дано се задави и пукне тоя ****т путин! Пожелавам му най- болезнената смърт!

208

сова

преди 9 години

Е за това е нужен" ЮЖЕН ПОТОК" ние ще сме първи на тръбата.

207

Иван Спамов

преди 9 години

До Анонимен 285То пък сега колко сме конкурентноспособни..Зада построиш нещо ново се изисква да се събори старото,тъкмо сега е момента да се оттървем от източната монополна енергийна зависимост.

206

Анонимен

преди 9 години

Без руския газ Европа става неконкурентноспособна!

205

софиянец

преди 9 години

284- И какво ни грее нас, българите, дали америка, патагония, марс са пред фалит? Как това ще спомогне за премахване на енергийната ни зависимост от рф? Ка ще увеличи БВП на България, как ще произведе повече трудова заетост в икономиката ни и повече работни места?

204

софиянец

преди 9 години

281 - Това, че политиците нищо не правят, не означава, че именно това не е решението- диверсификацията! И вместо да отричаш това, що не потърсиш сметка на нашите политици що са я вписали в закон, а пък не я изпълняват?

203

Анонимен

преди 9 години

Тоя Яценюк питал ли е дали може...

202

анонимен

преди 9 години

277,ами пич,не ти ли стигнаха повече от три години,любимият лаф на МУРТАТА-ДИВЕРСИФИКАЦИЯ?А да си чул да се е похвалил , че е са изкопали един метър за доставка на газ от другаде.Писна ми от лафаджии като този.Е, затова винаги ще бъдем така при бивши и настоящи КОМУНИСТИ.

201

Анонимен

преди 9 години

Абе някой знае ли,дали американския долар има златно покритие или е обикновена зелена хартия?

200

Анонимен

преди 9 години

Яценюк, имаш достатъчно основания да затвориш газовия кран още днес. Русия и без друго през последната седмица денонощно обстрелва през границата редица украински селища, така че нападението на руския двуглав вампир над Украйна е безспорен факт. На война е недопустимо да подпомагаш икономиката на агресора дошъл с огън и меч да убива и мародерства в родината ти.

199

Анонимен

преди 9 години

Ей тая Русия им голям трън в очите на хамериканците...но тоя път май усещат ,че губят почва под краката и всячески се опитват да подпалят света,дано Европа се вразуми навреме!

198

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРА--270; Ще пострадаме защото БСП не стри конекторни връзки с Турция .*** нарочно искат да сме зависими от Русия. ***.