129

гарга

преди 9 години

който смята че ягуара е бил заплаха нека каже колко човека в България през последните да кажем 10 или 20 години са пострадали от ягуар???От автомобили колко умират всяка божа година знаем, къмто 1000 умрели има. И изядени от кучета има не малко..Но от ягуар... Аз не мисля че ягуара е бил заплаха

128

Федор

преди 9 години

Значи може да убият ягуар, понеже бил заплаха за живота на хората, въпреки че в България досега никой не е бил ухапан от ягуар, а софийските полуподивели бездомни кучета не могат да убият, въпреки че те са ръфали, а и убивали, не веднъж човешки същества.Ето това не го разбирам, господа!Колкото до самото застрелване на ягуара - да не съдим прибързано. Може пък наистина да не е имало друг начин...

127

Анонимен

преди 9 години

Явно кмета е закъсал финансово и не му се дават пари за 5 кг месо на ден...Нали го беше осиновил преди време...Горкото животно,не случи с родители!

126

Тихомир Томов

преди 9 години

Пълни *** . Той имаше пропуск за мача с Берое ! Можеха просто да го упоят . Ловечки *** селяци !

125

Идиоти

преди 9 години

Бог да прости,Животното,защото Господ е и за тях ,не само за човеците и Бог да накаже убиеца и ;компания;,че не намериха цивилизован изход

124

Samo minavam

преди 9 години

Ловеч,комунистическо котило и главанаци.Що застреляхте котето БЕ Гащници.Упоиваща игла и се решава проблема,но освен кухи комунистически кратуни,нищо нямате на раменете си.

123

Анонимен

преди 9 години

161.. ем то много неща са заплаха за невинни граждани... бездомни кучета.. хора освободени от лудници.. неопитни/безотговорни шофьори на пътя.. айде да ги гърмим всичките наред тогава щом така казваш ;) Основен принцип в цивилизования свят е да се направят ВСИЧКИ усилия да се опази живота на едно живо същество (да, дори и животно, представи си...) Пък и то голяма заплаха било животното, на 2 метра от оградата на зоологическата градина ;)

122

Анонимен

преди 9 години

Това не са ловци. Това са най - долнопробни убийци на кротки и красиви животни.На кого вреди една невинна сърна? По чуждите телевизии гледаме как се грижат за болни животни, упойват, транспортират и лекуват слонове. Днешото деяние е наказуемо впечатлява с поразяваща некадърност и злонамереност на изпълнителите.Злодееца Хитлер не е бил ловец и мразел да се убиват животни.

121

Мартин

преди 9 години

Туй Българина голям *** .....що убили ягуара ...а ако беше разкъсал някое дете "що не убихте ягуара" ..........как няма после да го тъпчат тоя народ като телета заблудени ахахаха както каза 156 такива като Тодорчо одят и се хвалят публично че отстреляли къде леопард къде ягуар къде пума :) ама те имат право ...тях карай ся :) за някой хора това е ХОБИ господа телета , а вие пар ревете дето не трябва

120

СПИРО ЯНАКИС

преди 9 години

WWF -- ТОВА СА ХОРАТА. КОТИО СА ЗА ГОРИТЕ И ЖИВОТНИТЕ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА.ОЩЕ УТРЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАЛЯТИ СЪС ИНФО. И ЩЕ ВИ Е..АТ МАМАТА.НЕКА И ''ШАЛОМ'' И ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ СЪЩО ДА СЪДЯТ ВУЛГАРИА ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА.

119

Анонимен

преди 9 години

до 154: абе и на мен ми се струва малко подозрително всичко това, взех да се замислям да не е било всичко изценирано за да застрелят животното накрая за каквито цели са си имали те.. Чак пък толкова некадърна работа вече чак не ми се струва че може да има, даже и в България.

118

ХХХ

преди 9 години

Стига сте ревали бря офци :) заплаха бил убили го ......ревете на такива като Батков дето ходят за хобито да трепят леопарди , гепарди и т.н.

117

гарга

преди 9 години

ако някой не е разбрал, да ви кажа каква е историята. Местни велможи от Ловеч искат да си направят сафари със екзотични трофеи и като за най-лесно набелязват ягуара от местния зоопарк. Нареждат на смачкания си служител-изтривалка да "забрави" вратата на клетката отворена. Ягуарът излиза и задрямва пред клетката. В този момент хайка от "елитни" авджии го търсят 6 часа докато го "намерят" там му виждат сметката. Въпроса е как ли са поделили трофеите, кожа, глава и пр. А да ви е честито!

116

Анонимен

преди 9 години

Гадни некадърни ***!!!!!!!!!!!

115

ужас

преди 9 години

До Анонимен 149от какво страдаш , чедо ???май много не те слуша главата ????май и в казарма не сме ходили ?????ти какво си - мъж , жена или нито мъж - нито жена ???????????

114

77

преди 9 години

Кметът на съд.

113

1

преди 9 години

Ei,vnimavai kakvo govorish za balgarite.Neshtastnik.

112

Таня

преди 9 години

Идиотиииии, нали имахте упойващи вещества, 50 човека не могат да упоят нещастната животинка. Защо затрихте красавеца бе, *** некадърни.....

111

Справедливост!!!

преди 9 години

Надявам се да има някаква организация която да накаже този ловец, управата възложила на ЛОВЦИ да "упоят" ягуара да бъде уволнена и сериозни глоби да бъдат наложени, и работникът оставил вратата отворена също да бъда уволнен по немарливост. Оф ама чакайте малко, ние да не се намираме в Западна Европа където има закони и хората си плащат за *** решения които вземат. Всички ще излязат щастливи от всичко това, ловеца, управата, работника, и ще се съберат довечера да го отпразнуват.Наздраве!

110

Анонимен

преди 9 години

А иначе на масата ви е лесно с кюфтета, ракия и сръбско.