7

Анонимен

преди 9 години

Ама много сте ми смешни това русофилите :). Симпатизирате на някаква държава от която нищо хубаво не е излязло, и която е спряла развитието си от 30 години. Цяла източна Европа още се опитва да догони западния свят но благодарение на Русия все още сме много назад както и самите те, ако някой е ходил в Русия ще знае за какво говоря същата *** като при нас е за разлика от западна Германия която е доста напред в всяко едно отношение.

6

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е в така наречения Запад. Той иска да прави, това, което си иска, а другите да слушат. Е, често става. Ще видим.

5

Санкционната оргия

преди 9 години

Санкционната оргия на Брюксел не се основава на факти и доказателства за някаква вина на Русия! Санкционната оргия се диктува от Фашингтон и показва тоталната неспособност на ЕС да играе самостоятелна роля в световната политика.

4

Анонимен

преди 9 години

"Помнете, че ако те станат обект на санкции днес, след това богатите араби и китайци може да се почувстват некомфортно да разчитат на британски феърплей в бъдеще."Прецедентът беше в Кипър. Те не само богатите от Кипър си имат обеца на ухото.

3

въпроси има ли?

преди 9 години

Санкциите срещу Русия нямат смисъл от стопанска гледна точка. Русия разполага с 472 милиарда евро и финансовите пазари на запад не я интересуват. Което означава, че Русия е обявена за неприятел на ЕС и че санкциите на ЕС са първата крачка към горещ конфликт с Русия. Въпросът е, иска ли и България да участва в този конфликт?

2

сомнамбули

преди 9 години

Чиновниците на ЕС, налагащи наказания на Русия, са очевидно сомнамбули и лунатици.

1

Анонимен

преди 9 години

Нещо разумно.