158

Анонимен

преди 10 години

Дългосрочен военен конфликт?Тия луди ли са?Военен конфликт между Русия и Украина ще има трайност две седмици и Украина ще бъде Руска!

157

6

преди 10 години

Добра аналогия.И в Украйна,като в Афганистан се бият украинци християни и мюсюлмани/чеченци/,пратени от Путинова Русия.

156

Чист Канадец

преди 10 години

Чакам руските пари,само да не са в рубли защото трябва да са във контейнери и ще се наложи да ги превозват с контейнеровоз от Ротердам.

155

ОПА...

преди 10 години

Опа,,,,я вчера украински пилот си е признал за свалянето на Боинга---има го в немската преса,

154

Анонимен

преди 10 години

На гадните руски окупатори все някой им ср.л в гащите!И тук ще им счупат зъбите, както в Афганистан!

153

Анонимен

преди 10 години

Не, демокрацията няма нищо общо с парите. Това не е оправдание че Русия няма демокрация. Ясно е че нямат нито пари нито демокрация и сигурно за това правиш тази връзка.

152

Анонимен

преди 10 години

Истината а защо не обиколиш и Сен Тропе да ги питаш европейците. Или да пообиколиш по Чукотка за да питаш тамошните руснаци

151

Анонимен

преди 10 години

*** демокрацията няма нищо общо с парите. Разбирам те че не ти е ясно какво означава . Все пак в русия такова животно НЯМА.

150

Истината

преди 10 години

В неделя се върнах от Гърция,беше пълно с руснаци и на никой не му пука за санкции--смеят се и казват,,,,,,Ние можем да живеем всякак,но ще ви видим вас след няколко месеца.....А търговията със изток тепърва ще се развива--А европа със кой ще търгува,след като са васали на САЩ и не си испълняват договорите???? И в крайна сметка са си прави--не съм русофил,но в тази ситуация русите са прави,,,,Лек ден,

149

Анонимен

преди 10 години

Hubavi mesta za jiweene sa Holandia, sewrna belgia, Juzna germania, schweizaria i sewerna Italia.No kanada ne.Nikoi n3 izbira kanada, oswen po prinuda- dobrovolno zatochenie.

148

ф-1

преди 10 години

Алчността и липсата на сиво вещество в кратуните на рашките ще ги унищожат.21 век сме, а не годините след ВСВ, когато гадните руснаци окупираха половин Европа и я заробиха за десетки години.Дядо ми имаше един лаф:"Преди да лапнеш кокала го премери на г.за си" Явно алчният путин нв е чувал тази поговорка и си надцени ***.

147

Анонимен

преди 10 години

До ТИТОglupacite si mislqt 4e Rusiq shte e zle ne palq4ovci to4no sled nqkolkop meseca zimata shte se po4ustva ruskata me4ka .no vednaga rusofili neznam si kakvo .KAKVO VI DA DE EC I AMERIKA ZA POSLEDNITE 25 GODINI KAKVO ????????? PENSIQ OT PO 150 LEVA ZAPLATI OT PO 350 DO 500 LEVA E 4ESTITO NA PE4ELIVSHITE

146

Анонимен

преди 10 години

Това да се слага в едно изречение мизерна държава диктатура като Русия и демокрация като Канада е просто смешно и несъстоятелно. Все едно да сравняваш Москвич и Ролс Ройс

145

До 244

преди 10 години

Знаете ли, разкарайте се от сайтовете такива ***, които само дърдорят глупости. Ти да не си бил в Канада, та си седнал да я коментираш. Нито пък си живял в Русия. По тази логика и аз мога да кажа, че най-голяма демокрация има на луната. Какво пък, правиш каквото си искаш и никой не ти пречи. Какво - демокрация в чист вид. Пу, тъпоумници. Четете глупости по сайтовете и ръсите тъпотии.

144

ТИТО

преди 10 години

Европейците пак ще гризнат американското дърво и ние също.....за разлика от Европа,Русия може да си позволи санкциите .....но Европа ще клекна след два месеца---а *** тук се радват--само че не се сещат че сметката на САЩ ние ще я плащаме и цяла Европа,,,,,,,,,

143

Анонимен

преди 10 години

до 232 Дaл си кaлпaв " пример", щеше дa е aктуaлен AКО:1. СAЩ бехa окупирaли Квебек, зa дa зaщитят aнглоговорящите2. Aко бехa вкaрaли войски- " опълченци" в Кaнaдa, с цел дa отцепят още територии от тaя стрaнaПри товa положение примерa ти щеше дa е достa по- aдеквaтен нa ситуaциятa в Укрaйнa, и всичко товa дa се случеше, сaмо зaщото Кaнaдa ( Укрaйнa) не искa дa игрaе по рускaтa свиркa!!!

142

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 232 Тя Русия наля милиарди по времето на СССР по цял свят и нищо не можа да направи.Само в Куба нали видя Путин опрости 32млрд.$ и кво ..нищо не са напрвили на Щатите.Само за компартията в САЩ от времето на Сталин през Хрушчов и Брежнев та до Горбачов са наляли сигуно няколко десетки милиарда и нищо Компартията при янките не може да изкара и 0,2% на избори.

141

Анонимен

преди 10 години

244, само демокрацията е достатъчна без да слагам нищо друго за да преценя че Русия не струва 5 стотинки.

140

Анонимен

преди 10 години

Вервай си *** червен. Ходи в Канада и виж за какво става дума. Една от най-добрите държави за живеене.

139

раша терораша

преди 10 години

Бушмените тъкмо взеха да стават що годе нормална държава сега пак ще го издухат. Никой не им е виновен , скоро ще им паднат заплатите и ще видят чужбина през крив макарон.