156

Анонимен

преди 9 години

Управлението на Путин доказа, че да ръководиш държава с 4-годишни мандатчици не може да доведе до просперитет и дългосрочна визия за бъдещето.

155

ХИТЛЕР

преди 9 години

и той като ХАМЕРИКА си бе въобразил, че станал господар на света, а немците са богоизбрани. НО СТАНА НА ПЕПЕЛ, а ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ бе забодено на РАЙХСТАГА. Германия още е ОКУПИРАНА СТРАНА. - 70 години след края на ХИТЛЕР. ЮДО САКСОНЦИТЕ, дето го насочиха на Изток да нападне РУСИЯ е ВРЕМЕ ДА ПЛАТЯТ

154

KK

преди 9 години

Българи останаха ли в тая държава? Защото аз виждам само мекерета, били те руски или американски.

153

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 178- Прочети коментар 178, както и си намери в нета Военната доктрина на рф, която е нормативен акт, а не журналистически драсканици- там си пише всичко!

152

Анонимен

преди 9 години

179 славянче не разбра ли че всичко с точка ру е партенка , мухоловка за муи като тебе

151

Анонимен

преди 9 години

175 Ти си за освидетелстване Боби , наистина , съжалявам че ти го казвам , но човек за да напише такава щуротия не е с всичкия си.

150

софиянец

преди 9 години

До Боби "...кажи ми за какво РФ да напада България?.."Защото путин води неоимперска политика, изразяваща се във териториална анексия на всички територии, съставляващи територията или ВЛАДЕНИЯТА на имперска русия.Не случайно писах, че руснаците ВИНАГИ са смятали България за "задунайска губерния".Освен това сме външна граница на нато,а в Севастопол-500 км. по права линия- е руският военоморски флот и руските военни бази.НИЩО ДА НЕ ПРАВИМ, СПОРЕД РУСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА, БЪЛГАРИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ТЯХ

149

Анонимен

преди 9 години

До софиянец,за какво й е на Русия да напада България?

148

Анонимен

преди 9 години

"Преди бяхме стратегическо място за атака срещу Босфора. В момента това е толкова неактуално че нямам думи."В монета България е една от най-важните членки на НАТО, особено след като Русия си върна Крим, България е от изключителна важност за алианса - видя след Крим как ни идваха на крака шефовете на НАТО. Само от територията на България може да се нанесе първия масиран ядрен удар върху Москва, без след това от ответния удар да пострада Брюксел, Берлин, Амстердам ...

147

Анонимен

преди 9 години

167 Не бъди така сигурен , България не е Грузия а и няма как да стане защото ще си натресат НАТО върху себе си.Точно това се отчита като грешка защото явно Запада беше позаспал и се ослушваха и за Грузия като член на НАТО а и за Украйна и евроинтеграцията а Путин използваше тази заспалост и се подготвяше досущ като Хитлер , само че Запада се събуди дано навреме за да няма продължения както 1939

146

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 161- Когато пиша, че в БЪЛГАРСКИ сайтове и форуми са спуснати руски платени ***, някои не ми вярват...Както виждате - руската пропаганда в българските сайтове е факт. На всичко отгоре се представят за българи- русофили...Можете да ги разпознаете по доста неща, но най- важното е, че кръвта вода не става:) Напишете нещо срещу путин и рф- и ще скочат като опарени да защитават путин:) Гейове-к'во да ги правиш - мъже , влюбени в лице от същият пол:-)

145

Анонимен

преди 9 години

Очевидно е, че всичката тази истерия около Русия е заради военната и мощ. Опитват се да мобилизират целия свят както през студената война за да съсипят Русия икономически и после да влязат западните компании и с концесии да източват богатствата. Иначе ако можеше НАТО военно да се мери с Русия, отдавна щяха да намерят повод и да влязат в Москва да ги демократизират.

144

ДАВАЙ ПУТИН

преди 9 години

покажи на Майдановците, че слънцето изгрява от ИЗТОК

143

Анонимен

преди 9 години

"ЕДИНСТВЕНИЯТ ГАРАНТ ЗА ТОВА, ЩОТО РФ ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ!"Ако Русия трябва да нападне България, ще я премаже само за броени часове и НАТО нищо не може и няма да направи - видя какво стана в Грузия. Но Русия няма никакви причини да напада България. В момента Русия може да напрви същото и в Украйна, но какво ще ги прави тези 8 милиона руснаци после - те имат очаквания Русия да ги измъкне от мизерията, но това не става така лесно. Русия си взе Крим и повече не и е нужно.

142

БОЖЕ ПАЗИ РУСИЯ

преди 9 години

Само тя е нашата надежда за спасение на БЪЛГАРИЯ от ЮДО САКСОНСКОТО РОБСТВО

141

СНИМКАТА

преди 9 години

показва как КИЕВ усмирява Източна Украйна- с артилерия по жилищните сгради. ТЕНКЮ УСА, ТЕНКЮ ДЕРМОКРАЦИЯ ФАШИСТКА

140

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 154Тук се пише на български език *** мизерен.Сега ще разберете как са се чувствали чеченците когато Вие ги нападнахте.

139

Аз

преди 9 години

Дай Боже Русия да ги прегази!

138

софиянец

преди 9 години

До НАТО НА Х.. Тикво заспала, в момента точно НАТО е ЕДИНСТВЕНИЯТ ГАРАНТ ЗА ТОВА, ЩОТО РФ ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ! Това може ли да го проумее главата ти или казваш- ти си руски ***- изобщо не ти дреме за България- за теб платените коментари с руска пропаганда ти осигуряват хляба на децата ти, защото си неук, мързелив безработен- нямаш професия или занаят, които да ти носят законни и почтени доходи?

137

Анонимен

преди 9 години

155 да само 2-3% , това е територията обхваната от АТО ,а че ще има проблеми , то винаги ги има , малко ли се гърмят и у нас мутрите кажи бе *** Провери си ако искаш точно къде се водят действията, Украйна е най-голямата аевропейска държава 6 пъти по-голама от България а действията са примерно между СОФИЯ И ПЛОВДИВ