64

Анонимен

преди 10 години

71 от 72 сори братле естестено . Че не е за теб , но с това *** тук и с преномерирането срават фаулове

63

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 59Ако Русия спре газта ще закъса икономически. Тогава Европа може да плати малко повече за доставки от другаде, обаче руските мужици ще изпукат от глад. Да не дава Господ такова нещо и без това ги е наказал с Джуджето-диктатор.

62

точен

преди 10 години

Аве Бокича на нас кат ни стегна коланите аз не си спомням да си присъдениявали ни Македонско ни Добруджанско, за какво ни бе наказал тога тоз доктор бре ?

61

Анонимен

преди 10 години

За 71 Бооооопже прибери ди по бързо вересиите

60

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя сайт е пълен с про-руски мекерета дет още не им е увряла главата, че атомните бомби вече не значат сила. Русия е напълно зависима от Европа. 90% от приходите и са от износ към Европа. Кви по-точно санкции ще наложи Русия на Европа бееее??? Умрели са от глад "братушките" и ако Путин остане на власт още малко, съвсем ще се скапят.Колкото и да не ви се иска Русия вече е в историята. Ходеете си живейте там а не ни вмирисвайте с присъствието си страната ни

59

Анонимен

преди 10 години

68 и кое и е могъщото това да свакя граждански самилети ли и това ако не едържавен тероризъм

58

един Българин

преди 10 години

"Новите санкции на ЕС: Русия да се готви за затягане на коланите"Някои от нас българите още помним тези *** Европата как са разделили България на България и Македония с Ньойския "мирен" договор. Навик им е да скарват родни народи. Преди Българския и Македонския, сега Руския и Украйнския.

57

Анонимен

преди 10 години

Русия не я мислете. Още Вазов го е казал - кат Русия няма друга тъй могъща на света. Бил е прав.

56

Анонимен

преди 10 години

кой създаде изкуствена държава ИЗраел? и сега се чудят че има война в продължение на60 години в Близикя изток . Ще има. Защо не си създадат *** в САЩ една държава от половината южни щати - да видим ще се води и война с белите американци или няма да се води.

55

Анонимен

преди 10 години

По кои проекти русия отпуска пари в България за да ги възхваляваме както ЕС Освен че ни дерат в цените с газта нещо положително да има

54

Анонимен

преди 10 години

Ами виетнам? Ами Камобджа? Ами Лаос? нима бяха нужни тези жертви? кой въоръжи Ал Кайда че да се стигна до 11 септември - не бяха ли пак американците, които въоръжаваха ал кайда за да се борят арабиет с руснаците.И какав изменчива политика - въднъж подкрепяха през 1988 Ирак срещу Иран, но през 1989 подкрепиха кувейт срещу Ипак и Садам стана лош? а Преди бе добър?

53

Анонимен

преди 10 години

Башар Асад - светсак власт - америкас напира даго маха. Задава се халифат и нова по-радикалан Алкайда (ИДИЛ)Всичик държави където бе САЩ американицет направиха поразии, стояха известон време и после се изтеглиха а народа остана да тегли тегло.

52

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше Русия през ВСВ, сега Велика Британия и Европа щяха да са нацистка колония, а евреите щяха да са по-ниски от тревата, всичко това с цената на милиони жертви от руския народ. Сега за "благодарност" се конфронтират с тази велика страна и нейния корав народ.

51

Анонимен

преди 10 години

Косово преди Американците - сърби. Косово след американците - ислямисти. Ирак преди американците - сунити, светсак дсържава - ирак след Американците - граждансак война, исмялисти, Либия по времето на кадафи - светсак държава. Слибия след като като американциет остраниха кадафи - граждансак война, ислямизъм. Египет - преди - модерна държава, светсак власт. Египет след Мубарак - - страшен ислямизъм. Най-големият приятел на Америка - ЕРдоган - ислямист (спомнете си тансу чилер)

50

Анонимен

преди 10 години

До 53 втори шанс няма да имате пазете си Сърбия Ама като виждам и тя бяга от вас

49

Анонимен

преди 10 години

През втората световна войнас проблема на Русия беше, че нямаха мъже, които да произвеждат. Сега има технологии, които произвеждат. И тези технологии могат да бъдат управлявани и от жени. В самолетите могат да стоят и жени. Зад пусковите пултове на ракетите могат да стоят жени. А ресури имат за 20 Русии. Щатите започнаха нова студена война с цел да си спасят икономиката. Да говорим за завладяване на ресурси не можем, защото е смешно. САЩ финансираха и Хитлер, не забравяй това.

48

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо жалкоНе забравяй, че Русия щеше да умре през Втора световна война ако САЩ и съюзническите сили не и бяха пратили танкове, самолети и провизии. Русия дължи живота си на Запада. Жалко обаче, че руснаците са прекалено цинични и дори не го признават.По-скоро е обратното. Западът дължи "свободата" си на СССР. Ако не бяха толкова инати руснаците, сега англичаните щяха да говорят немски и да възхваляват Хитлер.

47

Анонимен

преди 10 години

ние се надяваме РУСИЯ да развие България, защото американците я съсипаха.

46

Анонимен

преди 10 години

до 49 Така както обиждате хората отврата от русия е още по голям

45

Анонимен

преди 10 години

Червената аримя е Един Милион, без спецчастите и наемниците и запасняците