89

Анонимен

преди 9 години

Бареков отряза Герб! Ако и да е американски проект, ще гласувам за него, а червенушките да си избират Стефан Данайлов, писна ми от лоши роли в театъра BG!

88

Митата

преди 9 години

Не знам за ДС, но никой години наред не разрови мафиотското минало на ББ. Досието Буда, обезглавените двама шофьори в Ирак - пренасяли дрога, как стана главен секретар на МВР и още много? Когато един премиер прави изказване "аз съм *** и вие също , затова се разбираме" ,аз се чувствам унизен.Журналистите му ръкопляскат - значи и те са в графата "прости". Българите не са прости, не са научени да бранят правата си. Обидно е ББ прочел две книги от ранната възраст да дава ъкъл на професионалистите

87

Анонимен

преди 9 години

Първанов нарежда на Бриго Аспарухов да намери там някаква работа на това момче ББ. Доган го произвежда в генерал от МАЙОР! Какво е общото помежду им? ДС!!!

86

Анонимен

преди 9 години

ББ доносник на ДС, КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ТИКВИ СКАПАНИ!

85

Бай Иван

преди 9 години

Поне ББ е обучаван за нещо, щом са наливали време и пари в неговото обучение значи човека има някакъв потенциал, ама ти свин**о за нищо не ставаш, не можа да задържиш хората си и една година.

84

Бойко ?

преди 9 години

Вярно ли е за аптеката на ул.Съборна навремето.А вярно ли е.Че той си е тиква то се вижда.Ама немога да разбера тикви ли са тия дето гласуват за него.

83

Анонимен

преди 9 години

Ха ха, я върви да палиш скарата, че изборите наближават, а не те виждам в паламента. Ще лъскаш нара комай!

82

Анонимен

преди 9 години

Добро утро гейберяги! Браво на Бареков, има хляб в този мъжкар, желая му успех!

81

?

преди 9 години

Нa кой му пукa кaкво е кaзaл бюрекa. Той е политически труп, остaнaл без финaнсирaне. Дa си отивa в брюксел дa смърди тaм. Тук вече е никой. Когaто му свърши мaндaтa тaм повече никой нямa дa чуе нищо зa него.Нaли знaете зa кaкво служaт презервaтивите. Зa предпaзвaне, след което отивaт в кофaтa.

80

Свиркайте си

преди 9 години

Абе всичко е вярно , но Боко отдавна е замел следите, сигурно всичко е изгорил и затрил.

79

Анонимен

преди 9 години

Да ти е... и службите като след 30 г подготавка дават такъв кадър....

78

Анонимен

преди 9 години

всички са смешни

77

Анонимен

преди 9 години

Подобно на Цветанов с обоснованото предположение, Борисов е на етепа обосновано съмнение, което изобщо липсва в НК, но нейсе. Очевадно Бойко Методиев Борисов е в истерия от това, което предстои. Той очевидно прави опит да неглижира и обяви всички документи предварително за фалшифицирани, с което на практика обвинява чужди специални служби, че са лъжци и клеветници. А дали документите са реални, Бареков не само не крие, но и сам обяви, че сам ще ги даде на главния прокурор. Няма да ти мине номера с фалшифицирани компромати, Борисов! *** кажи на МОСАД, ЧЕ СА ФАЛШИФИЦИ

76

Анонимен

преди 9 години

Боко и Доганчо си назначиха Делянчо в ДАНС - намекна го дори и Павел от дс ... Боко, Доганчо и Делянчо си назначиха цацата и сарафа, сиреч те маскарят Цветанов . Боко и Делянчо са две страни на една и съща монета, сиреч и двамата са слуги на Доганчо и кукловодите на дс от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов . Боко наливаше пари на Доганчо през 2009 - 2012 г. - това е факт. А уж Доганчо го бил 'поръчал' - голям тетаър от страна на Боко . И как точно Доганчо е бил 'поръчал' Боко, след като лицето от Банкя му наливаше държавни пари в продължение на 3,5 г. ? И как лицето

75

Анонимен

преди 9 години

Хомолуденс свърши парите /знаем защо/ и започна с още по-голяма настървеност и пълна неадекватност,"цитирайки ДС" сипе клевети за Борисов.Пак сигурно и ще възкръсва за пореден път,ама и европарламента няма да може да го скрие от собствените му простотии.Не се чудя на изстъпленията му,защото той просто вече няма друг избор.Грандомания байганьовса в колосални размери.Способен е само на манипулации,но Костинброд няма да се повтори.Низостта му ще бъде наказана със закъснение.Измами куп наивници.Аут.

74

Ей герберите,осъзнай

преди 9 години

Аз се чудя на пишещите тук , нямате ли малко достойнство или чест? Добре гласувате за Тиквата, гласувате ама поне затова си затваряйте устата защото е вярно!Тиквата 100 / 100 е бил агент на ДС и не само, и комунист и член на БКП и т.н.. Според вас как е бил охрана на Първия, е така просто???

73

Анонимен

преди 9 години

Тази история е конкретно доказателство За по- високото качество на кокаина в западните държави - тука ни продават *** : ( ..........

72

Трол

преди 9 години

Кьорфишеци ...Всеки знае,че Буда освен със садене на картофи и дегустация на филии с мас ... е бил и агент на ДС.А какви ги е вършил като генетал и премиер ... само той си знае.Всеки си замита следите.

71

Анонимен

преди 9 години

Толкова е жалък в лъжите,че буди само отвращение.Готвеше се да смени Волен-фикуса,чийто златен пръст ни обрече на безвремие,пълновластие на ДПС и безславни манипулации на БСП,че нещо правят за хората.Злото е сторено.Той е вече в Брюксел с евродепутатска заплата и 5 години живуркане,ако не го низвергнат,заради малоумно поведение.Няма кой вече да гласува за него.Наивните българи,избрали го,си скубят косите и се чудят сами на себе си. Бареков е употребен и е аут,но без Мая и Моника,че те са ДС.:)Прочети още на: dnes.bg/politika/2014/07/27/barekov-obvini-borisov-che-e-svyrzan-s-dyrj

70

Анонимен

преди 9 години

Лъснаха ти куклододите, Бареков. Съвсем ясно стана за всички, чий продукг си. Не говореше нито срещу ДПС, "патриоте", нито срещу " майка си БСП".Само Бойко Борисов ти беше на прицел. Това пък съвсем те издаде. Направи голямата костинбродска манипулация и преврата по ТВ7, но това ще ти остане. На политическите търгаши мястото им е в кошчето за ***, където си сега и ти. Със закъснение, но поне се случи.Наградата от БСП е евродепутатското ти място с голямата заплата. Злото е факг,но поне си аут.