86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Rusia nqma nuzda ot nikoi i ot nisto.Vsichko si ima."Civilizacia niama...

85

Анонимен

преди 9 години

до само за протокола 105Нека си ги държи тези 20% от световните залежи с газ.Ще живеем с другите 80% и новите находища на Шистов газ.

84

dodger

преди 9 години

по тая логика да обвинят и изобретателя на двигателя с вътрешно горене, както и братята Райт за създаването на самолета. Ако не бяха те, нямаше да имаме катастрофата.

83

бре

преди 9 години

За какво са тези разследвания за инцидента със самолета над Украйна,като явно решението за виновника вече е взето !

82

Анонимен

преди 9 години

Живея в Русия, и да ви кажа драги сънародници, че по-лошо от българското племе не съм виждал! Рядко се среща нормален човек. Лъжци, мошенници, греда как да те прекара с 100 рубли и т.н. А за зависита да не говоря, няма граници. Имах един познат, които като някой си купеше нещо по добро и скъпо, целия почервеняваше от яд и вечерта със жена си го кълняха.Това го пиша не случайно. Като чета озлобеният и беден българин, ми става ясно на какво низко интелектуално ниво е у нас. Това е печално!!!

81

Анонимен

преди 9 години

До БранникГлупости без руските доставки от 30 процента Европа ще оцелее, включително България, но пък русия 100% фалира. Тъй че "гнева на путин" ще се обърне на молби към ЕС точно зимата!---------------------napylno sym syglasen, vazen e klienta ne prodavacha ;)

80

Анонимен

преди 9 години

Морзилки -> Go Home !

79

Анонимен

преди 9 години

До Живод на диктаторTAKIVA JAKI GLUPACI KATO TEB NQMA NA KADE ,OTIVAI DA PALASH NA OBAMA 4ERNI KLON .KAKVO VI DADOHA PREZ GODINITE EC I NATO EDIN GOL HU////// VSI4KO KVO E USA I IVEIII E CIRIQ NA ZEMQTA NQ PO NAGLI I DOLNI SASHTESTVA

78

пена

преди 9 години

Плюе запада но пак си пратил и двете дъщерички там. Лицемер!

77

Анонимен

преди 9 години

Rusia nqma nuzda ot nikoi i ot nisto.Vsichko si ima.

76

само за протокола

преди 9 години

Новосъздаденият Евразийски съюз /3 държави засега/ държи 20% от световните залежи на газ.

75

Бранник

преди 9 години

Хайде да жнесеме някакъв ред в писанията, нека руските *** ако обичат да ни кажат как Европа "ще фалира", ако спре да внася русска газ? Това е *** " мислене", руската газ в Европа е малко под 30% от цялата внасяна в Европа! 30% от газта е от русия това и вие го знаете, ЕС не е България, само ние май сме 100% зависими от руски внос на енергоносители, затова трябва да завършим конектора с Гърция, близко и евтино!

74

Анонимен

преди 9 години

До Живод на диктаторИскам да стана зелен ***!Колко е заплащането :На час или на брой простотии?

73

видов ден

преди 9 години

Вижда се, ясно, кои са фашистите...

72

Анонимен

преди 9 години

Много са ми жалки подобни реакции, като тези, които прочетох в статията, разследването едва сега започна, а те вече са осъдили и са изпълнили присъдите на "виновните". Запада години наред се тупаше в гърдите, че при тях всички са невинни до доказване на противното, а сега още преди доказателствата, започнаха да се точат за наказания.

71

Живод на диктатор

преди 9 години

За да докаже джуджето сам на себе си колко е велик избива невъоръжени хора .Мразен от цял свят включително и България(е има едни 2 % ***).Оставен от дъщерите си и разведен с жена му.Че кой ще го търпи освен алчните за кариера и пари.

70

Анонимен

преди 9 години

Ами ще живее където иска, бе! Пълнолетна е! Какво като Путин й е баща?

69

Прозрение

преди 9 години

До Анонимен 67Благодаря за дълбокия анализ, натраво ми се отвориха очите.Руснаците трябва да се поучат от коминтерна и тогавашните управници на България, карайки българите да записват в паспартите си че са македонци и викайки с пълна сила че зад границата ни няма ама няма никъде българи.евала ти!

68

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам да му я върнат със самолет..

67

Бранник

преди 9 години

Глупости без руските доставки от 30 процента Европа ще оцелее, включително България, но пък русия 100% фалира. Тъй че "гнева на путин" ще се обърне на молби към ЕС точно зимата!