17

До 5

преди 9 години

А ти си истинското лице на българския промит мозък.Срам и позор!Какво толкова? Ако паднеше самолет до *** махала на летището, нищо нямаше да остане от отломките за часове, не за дни.Наредили им, да дадат, каквото са взели и това ли е срам и позор? Може би нямаше да пишеш това с такъв апломб, ако ги бяха оставили кой каквото взел, да си го задържи???А и кой ти гарантира, че цитираното писание не е част от информационната война?Чул не доразбрал и превъзнасяш го тука като света истина!

16

Анонимен

преди 9 години

До СРАМ И ПОЗОР 5 вярвай си

15

Анонимен

преди 9 години

Tova ne biaha li "strashnite" samoleti koito uplashiha amerikanski korab ?

14

АНТИМУТРА

преди 9 години

*** КАК СА ГИ СВАЛИЛИ!!!НАЛИ НЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТИ!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

То тия СУ самолети и с прашка ще ги свалиш, Руска му работа. Пък на коментар 8 - в авганистан и Кувейт защо не свалиха нито един американски самолет, след като там използват руски ПВО ?

12

Анонимен

преди 9 години

Свалени са украинските изтребители, които ескортираха пътническия самолет и го взривиха. Браво на братушките!

11

Монархист

преди 9 години

тия от донецката република ще вземат да сринат цялата украйнска авиация, както са тръгнали през ден-два да свалят по некой военен самолет. б***си майтапа.

10

Бранник

преди 9 години

Нека свалят докато още могат ***, защото Сената на САЩ скоро дава статут на СЪЮЗНИК на Украйна и военните доставки ЗАПОЧВАТ на КОНВЕЙР! Щатско ОРЪЖИЕ срещу руски ***, в ръцете на ***!

9

Анти-U$A

преди 9 години

Време е ЦРУ да свали трети самолет на Малайзийските авиолинии. Това отново ще бъде приписано на опълченците!Само не знам, на малайзийците дали им останах здрави самолети...

8

Анонимен

преди 9 години

Руските ПВО не прощават,и американските самолети ще падат като пилци

7

СРАМ И ПОЗОР

преди 9 години

В заповедта се казва, че ценните предмети (часовници, обици, гривни и др. украшения и изделия от скъпоценни метали) ще постъпят във Фонда за отбрана на ДНР.СВАЛИХА САМОЛЕТА, ИЗГАВРИХА СЕ С ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ И ИМ ОКРАДОХА ВЕЩИТЕ!

6

Анонимен

преди 9 години

Това не са изтребители а щурмови самолети.(Предназначени са не да воюват с други самолети, а да оказват огнева поддръжка на сухопътните сили)Пишете коректно, защоото иначе от писанията на журналистите, информацията се превръща в дезинформация.

5

СРАМ И ПОЗОР

преди 9 години

Съгласно Заповед 432 на командващия Въоръжените сили на ДНР Игор Стрелков, всички части и подразделения на Въоръжените сили на ДНР, както и отделните бойци и командири от ДНР, намирали се в зоната на авиокатастрофата от 18 до 21 юли и разполагащи с вещи, намерени на мястото на катастрофата, се задължават да предадат предадат предметите в щаба на Въоръжените сили на ДНР. ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА РУСКИТЕ ПСИХОПАТИ!

4

Анонимен

преди 9 години

Бандата на Б.ородайС.трелковП.ушилинВ ХАГА за държавен тероризъм!

3

макето

преди 9 години

су 25 е щурмовик знам че жените не са одили в казарма ама все пак питайте некой малце по умен хи хи хи

2

Анонимен

преди 9 години

Nali niamaha buk teia kolhoznici ?

1

Анонимен

преди 9 години

Браво! Вече колко самолета свалихте? Загубих им бройката вече, че и един пътнически, уж случайно свален...