Вече в света витае един огромен въпрос. И шумът се увеличава и увеличава.КОЛКО самолета трябва да свали Путин, за да бъде спрян РУСКИЯ фашизъм?КОЛКО невинни хора трябва да умрат, за да бъде изтрита от лицето на земята тази

107

,,Путин,тьi глупьiй,

преди 9 години

запомни, они не сдадутся,етот народ нельзя победить''Б.П....Белурусия- поклон....СЛАВА УКРАIНi.

106

Леле че народ

преди 9 години

Свален е в Украинска територия и точка. Киев са виновни при всички положения Дали защото са пуснали самолет над зона с боини деиствия,или пък че не могат да разоражат някакви си "сепаратисти" вината си е 100% тяхна Колкото Бонго-Обонго и ибрикчиите му да се опитват да обвинят Русия ,просто тоя път не стана каквото я мислиха Е ако беше паднал над Руска територия,то тогава е друга работа ,ама сега подобни обвинения са видими с бели конци съшити,ама бели,бели та чак вадят окото

105

Лора

преди 9 години

Международната общност в момента играе ролята на наблюдател, даже ких не се чува за това, което става в Ивицата Газа. Като че ли там умират мухи, а не хора и малки деца. Като че ли светът се управлява от шизофреници!

104

Така

преди 9 години

Днес АВСТРАЛИЯ,КАНАДА,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,а сега и САЩ обвиниха пряко или косвено *** за бандитския акт.Само Ф Кастро го подкрепи.А утре?

103

ФАШИНГТОНСКИ ЛЪЖИ

преди 9 години

край нямат. Ракетата аз пък също така мога да кажа, че съм видял да я изстрелват от КАПИТОЛИЯ. Свидетели няма. Да не би Обамич да е натиснал копчето. ПРАСЕНКО е готов да прати на заколение 300 души само и само да оттърве военно полевия съд за военни престъпления. Като помислиш - той избива собствените си съграждани с касетни бомби и ракети ГРАД с хиляди, та ще се замисли за някакви си 300 души

102

Maртин

преди 9 години

Не знам за мен и дървото, но на теб ти е изгризкала от мозъка или по-точно, това, което е билоостанало от него..

101

,,Белоруски партизан

преди 9 години

,,Путин,тьi глупьiй,запомни,они не сдадутся,етаот народ нельзя победить''.

100

Анон

преди 9 години

Значи, в Източна Украйна/ДНР и ЛНР се водят боеве. В небето летят САМО украински самолети и хвърлят бомби по опълченците/терoристите. Последните се стремят да свалят всеки самолет, летящ над тях, защото то е украински военен самолет и носи смърт. Дори и да се окаже тяхна работа, КОЙ е виновен - не са ли тези, които водят пътнически самолет над зона, в коята се обстрелват самолети?

99

Дени

преди 9 години

В момента се търси повод за война , война която да влязат всички държави и на някой няма да му издържат нервите и ще се поне,а за този самолет е повода.

98

Байпас

преди 9 години

Карайте се ,спорете ,обвинявайте се , много скоро , великата ТУРСКА АРМИЯ ще ви обедини в .... РАЯ .... СЛЕПЦИ !!!!

97

попа

преди 9 години

Жал ми е, че про-руските наведени родоотстъпници пак ще крякат, че лошите американци са свалили малайзийския самолет. Нищо че е паднал над контролирана от Русия територия, нека не се заблуждаваме че ей така до границата на Федерацията никне отделна и различна автономия. То и над Москва да го бяха свалили, пак щяха да обвиняват Обама. Ама е жалко, че си отидоха хорицата. Жалко е, че демокрацията стига някъде до Словения и Унгария и дотам. Поколения трябва да се изтекат докато изчезне феодализма.

96

РОНИ РЕЙГАН

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ЗВЕЗДНИ ВОИНИ = ДЕТЕТО НА РОНИ РЕЙГАН, И ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА НА СССЕРЕ,.. ДА СЕ АКТИВИРА. ИМАМЕ ЛАЗЕР В КОСМОСА....КАКТО И АТОМНИ РАКЕТИ В ОРБИТА!! И ЩЕ ОПЕЧЕМ МОСКВА УТРЕ ИЛИ ВДРУГИДЕН !!

95

Maртин

преди 9 години

Мечка гризли, ще гризне дървото скоро време..

94

Анонимен

преди 9 години

До Анализатор 126Хи-хи! Скоро доларът във всички музеи на света!

93

Анонимен

преди 9 години

До vargАгента-педофил с присъда - я кажи за оставката в Донецк.

92

Maртин

преди 9 години

Ще излязат прави пророците, че този ще е последния президент :) Така ще им го нахака Путин, че ще забравят янките що е да хвърляш камъни по руската мечка.... А колкото до корабите в Черно море, ще бъдат завряни на Плевльо *** в ****.

91

До 100

преди 9 години

100, хубаво е ,че си прочел 97 - това е истината. В навечероието на ПСВ Русия е била 4-та икономика и 1-ва по растеж. За наеселнието - такива са били прогнозите, тогава раждаемостта е била каквато е сега в Ксово - под 7 деца не се броят.

90

Анонимен

преди 9 години

Преди малко два нови видео клипа показват чудовищните действия на режима на Киев. Днес са бомбардирали квартали в Луганск, снаряди са падали навсякъде. Клиповете са ужасни, трупове на цивилни граждани, потънали в езера от кръв.

89

до 135

преди 9 години

Как успяха 150 самолета да преминат,а само три не преминаха за два дни,свалени от руските терористи.Това е пияния въпрос към руснаците.