39

ebb

преди 9 години

До До Анонимен 41точно казано идейните им основания на повечето са да станат майки и бащи на 12 години

38

Анонимен

преди 9 години

Мая Манолова (Галева) е втора братовчедка на Братя Галеви в Кюстендил и участва повечето от фирмите им.За какъв морал може да претендира тази жена?

37

Анонимен

преди 9 години

Знам, че на троловете много им се иска Бойко да е виновен за фалита на КТБ, за фалита на НЕК, за фалита на здравната каса и за всичко, но няма как, защото той е управлявал само 3.5 години от 24, което прави едва 13% от времето. Всички тези фалити имат зародиш мнооого преди Бойко въобще да му дойда на акъла да си направи партия, така че мантрата "А Бойко колко краде" трябва да я забравите, другари и другарки.

36

Бай Иван

преди 9 години

Може да е грозна, но за сметка на това е ***.

35

Анонимен

преди 9 години

Според последното изследване на Червен Колю ГЕРБ не само не изчезва, но и расте. А БСП се срива с пет % за 1 година.Иначе ти си вярвай.

34

до 41

преди 9 години

И това че БСп ще пребъде те радва ???

33

До Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще изчезне от хоризонта точно като НДСВ, защото е лидерска партия с ламтящи за постове хорица. БСП ще пребъде, защото хората, които я подкрепят имат идейни основания.

32

Анонимен

преди 9 години

Сестро Галева, стига плещи простотии, ами кажи къде са "братята ти" !

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--15;Напълно си прав. От 37 до 43 г. Иван БАГРЯНОВ е земеделски министър. Той отпуска 20 год.безлихвенни заеми на земеделците и те се напълват с техника.В моето село имаше 168 сноповързачки и др техника.На машините им казваха БАГРЯНКИ. Комунистите след ДЕВЕТИ го убиха.Какво чакаш от убийци.Синовете им се изучиха и станаха учени престъпници, което е още по страшно.

30

jan

преди 9 години

Някакъв заблуден, който явно никога не е помирисвал жена много си пада по тая фльорца.И все пак да предположим, че е супер красавица, но корумпирана, крадлива и пионка на олигарси. Къде ви отива тогава така наречената "лява" партия бе загубеняци? На *** - окончателно. Изберете я, аз съм с вас.

29

Doctor

преди 9 години

С 3,5 милиарда, мога и пола на всичкото ви ЦК да сменя.

28

Вангелия

преди 9 години

До Анонимен - С Мая БСП ще пребъде! Ама само в Кюстендил!

27

победа наша

преди 9 години

Значи да очакваме пак сикове, висове и мутри по улиците, още "самозапалили се", "самоудавили се", "самозастреляли се". Това е пътят на победата на червената мафия, по-зловеща и от коза ностра. Ал Капоне направо ряпа да яде...

26

Анонимен

преди 9 години

И ко прайм ? Цела година търсим местенце на съсела че освен шеф друго не работи, сега ще търсим работа на мая общата що на околомръсното конкуренцията е голяма?

25

st.anger

преди 9 години

ето такива лелки са проблемът на България. НЯМА здравомислещ българин, които да желае бсп на власт. с други думи: ние все ги бутаме, пък те с една просташка / и вече крайно нагла/ упоритост все искат да се връщат където не им е мястото. бсп/бкп/ е партия с над сто години история, през които е доказала, че не може да свърши нищо кой знае колко полезно за народа, но много я бива в краденето. мястото на тази партия е на бунището на историята.

24

Анонимен

преди 9 години

Продължение за 85% управление на БСП в периода 1990-2014:1. Беше закрита българската армия, съзнателно разпродаваха годни за ползване активи и оставиха хиляди хора на улицата2. Имаше режим на тока в периода 1990-1994, когато поради некъдърността си не знаеха какво да направят3. Оставиха лева да се сгромоляса като парична единица в периода 1990-19964. Ликвидираха селското стопанство (земеделие, растениевъдство, животновъдство)

23

kiro

преди 9 години

HAHAHHAHAH MAIA OBSHTATA PRETSEDATEL :) BSP TOTALNO STE ZAPRILICHA NA EVTIN BARDAK

22

Анонимен

преди 9 години

БСП(к) е партия, която е управлявала над 85% от прехода, къде пряко, къде косвено чрез разни "експерти" като Беров и Орешарски. По време на тези 85% се извършиха най-престъпните деяния:1. Разпродажбата на българската индустрия и предприятия2. Фалшифицирането на външния дълг и фалитите на банките-фантоми, които обраха парите на българина3. Хиперинфлацията, предизвикана от банковата и икономическата криза4. Криминалните групировки, които бяха създадени от партията майкаИ още, и още, и още

21

Анонимен

преди 9 години

Ако тази застане на мястото на Димитър Благоев и на Георги Димитров, партийните членове трябва да си сменят пола

20

Анонимен

преди 9 години

С Мая БСП ще пребъде!