289

до 367

преди 9 години

Пропагандаторе герберски.Разбирам, че си вършиш работата, за която ти плащат, да пробутваш тези глупости за "прекрасния" Боко и неговото "прекрасно" управление.Я сега, като си толкова инфоримран, кажи кой друг премиер успя да похарчи 8 млрд държавен резерв в цялата история на България? Само Боко, никой друг!А кой премиер можа да открадне 1,7 млрд от здравната каса и от пенсионни фондове (тоест, бръкна в джоба на милиони граждани)? Само Боко, никой друг. Ха сега се скрий и повече не лъжи тука

288

владетеля

преди 9 години

МОЖЕ ЛИ КАЖЕ НЯКОИ КОЙ Е БОЙКО БОРИСОВ И КАКЪВ Е .ТОЗИ ГО МЪРЗИ ДА РАБОТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ОГРАБВА ДЪРЖАВАТА.ТОЗИ ВОДИ ПОДРИВНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО.ТОЙ Е ПЪЛЕН *** И Е НЕГРАМОТЕН И ***!!!!!!ДОЛУ ГЕРБ!!!!

287

ДИАГНОЗА

преди 9 години

Това да те изгонят с камъни от властта и пак да искаш да си на власт си е направо ДИАГНОЗА. А народа да гласува за ПАЛАЧА си ГЕРБ, за ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФАКЛИТЕ докарало го до просешка тояга, мизерия и кучешко съществуване, по негово време фалира бизнесът на стотици хора, шестима се самозапалиха, 500 пъти увеличение на цената на лекарствата, 1,7 милиарда източени от Здравната каса" този народ освен да е КРЕТЕНЯСАЛ няма друго разумно обяснение. Западa ни се смее и недоумява как е възможно това. Това може само от изветрели мозъци да бъде сторено.

286

Анонимен

преди 9 години

Не се чудете на неадекватните изявления на агент Буда.Както беше казал по друг повод един негов приятел от БСП:"Тишината в спалнята ражда безумия".

285

10 заповеди на Буда

преди 9 години

Само Буда е Бог твойПази снимката на БойкоНе изговаряй напразно името БорисовоШест дни работи седмия играй мач като БокоАгитирай за ГЕРБ ще живееш дългоНе убивай Постната пица на Дянков сама води до самозапалванеНе прелюбодействай Буда жена няма и не му трябваНе кради Буда само усвоява пари на европейските данъкоплатциНе лъжи Буда само променя мнението си на 24 часаНе пожелавай апартаментите на Цецо-може да ги е завещал на ГЕРБ

284

Анонимен

преди 9 години

Стига бе Бойко изядохте готовите пари по ваше време! Орешарски бил срам ами ти ??? още по-голям се един дол дренки сте! Както бай-*** е казал всички сте маскари!

283

Цъфнал гербер

преди 9 години

Нашият пръв ръководител и вдъхновител-д-ра на всички науки Бойко М.Борисов.Да живей!

282

БУДИТЕЛ-БОРИСЛАВОВА

преди 9 години

ХОРА ...ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.НЕ ДОПУСКАЙТЕ,ТОВА САМОЗАБРАВИЛО СЕ ПОП ФОЛК-МУТРЕНСКО ЖИВОТНО ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ.ЖАЛНА НИ МАЙКА ТОГАВА.ТОЙ Е ПО КОМУНИСТ И ОТ СТАНИШЕВ И ДОГАН.БИЛ ЛИ Е ЧЛЕН НА БКП?БИЛ Е.ХОРА БДЕТЕ!!!

281

Анонимен

преди 9 години

Е то кво излезе? Който иска бекапето - да гласува за герп :))))

280

Анонимен

преди 9 години

Този напълно е изкукуригал.С неговата *** кратуна няма право да говори против Орешарски.Нерде Ямбол,нерде Стсмбул!

279

Анонимен

преди 9 години

Борисов е събрал по-върли активисти, отколкото навремето бяха в ЦК на БКП.

278

доброжелател

преди 9 години

При мутрата пожарникар Боко Тиквата имаще намаление на държавния дълг,достъпни еврофондове и намаляла безработица.При икономиста Ореховски имаме точно обратното.Правете си изводите.

277

Анонимен

преди 9 години

ееее...па ти ги изкарА по-големи комунисти от бсп-то веее. Оно в герп комунис до комуниста. То затова боко си има приказката с меркел, и тя е бивш комсомолски кадър от ГДР-то. Сигур си припомнят младините около лагерния огън и преизпълнените норми, придружени с преходното червено знаме.

276

Анонимен

преди 9 години

Брат, кажи нещо за фодосова - нещо бивша гимнастичка, нещо бивш хомосапиенс....

275

НА БОКО МЕТРЕСАТА

преди 9 години

Цветелина БориславоваБанкер, Българско-американска кредитна банкаБаща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка ѝ, Веселина Карагьозова, е акционер в Кемисол АД, Стара Загора дружество, търгуващо с химически продукти.

274

ГЕРБ=БКП

преди 9 години

Нона КараджоваБивш министър на околната среда и водите, ГЕРБДъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Лиляна ПавловаБивш министър на регионалното развитие и благоустройството, ГЕРБВнучка на партизанина и завеждащ отдел на ЦК на БКП Георги Павлов.

273

ГЕРБ=ДПС

преди 9 години

Цецка ЦачеваБивш председател на НС, ГЕРБПартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Сергей ИгнатовБивш образователен министър, ГЕРБСин на секретаря на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси Симеон Игнатов.Бащата на бившия образователния министър е член на ръководството на Българския антифашистки съюз. Организацията влиза в състава на Коалиция за България заедно с БСП.Той все още е и член на БСП, а преди 12 г. Симеон Игнатов беше сред учредителите на т.нар. генералско движение в БСП.

272

ГЕРБ=ДПС

преди 9 години

Цветан ЦветановБивш шеф на МВР, ГЕРБСин на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Николай МладеновБивш министър на МВнР, ГЕРББаща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие. Според някои медии Николай Младенов участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.

271

Анонимен

преди 9 години

От София до Мароко само Боко!

270

ГЕРБ=БКП

преди 9 години

Бойко БорисовБивш премиер, лидер на ГЕРБЧлен на БКП и син на полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков.Росен ПлевнелиевПрезидентПлатен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел Пропаганда и агитация на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.