48

Анонимен

преди 9 години

Те са навсякъде. Те управляват света чрез лобитата си.Нашите политици ни продадоха.

47

Анонимен

преди 9 години

Аз пъ искам да чуя кой им ограничава правата и по какъв начин? И изобщо кой го интересува с кого си лягат?

46

Загрижен

преди 9 години

До АнонименСмени дилъра.

45

Анонимен

преди 9 години

Ако възпитаваме така децата след 20 годинив Европа всички ще са чернизащото белите са ХОМО

44

майнатайм

преди 9 години

незачитане на правата на всички останали извън "прайда".какво искат да покажат ?не ни пука че ви дразним.така ни е кеф.

43

Peshonizer

преди 9 години

Едно време воедхте децата си на циркове, да гледат ***, дето рпавят странни неща. Сега просто цирка минава по улицата ;)

42

Ве.Узунов

преди 9 години

Като ида пак в София отново искам да се изходя в киносалона.Пак ще падне голям смях.Жалко ,че испуснах шоуто на парада.

41

Анонимен

преди 9 години

Нали гледат телевизия,четят преди мачовете,никакво разграничаване на полова,етническа,сексуална основа,да възприемам нормално някакви ?а нормалните вече да не са такива?

40

Хетеро

преди 9 години

Искам и аз да се впиша тук в тълпата с мрънкалници, които смятат, че сто гея, излязли на показ им развращават децата, защото освен този парад веднъж в годината, простотия и разрват в България видиш ли няма, но нещо не ми е толкова тесен мирогледа, научете ме как?

39

Анонимен

преди 9 години

Много внимание им обръщате всички, а те точно това търсят. Да се говори за тях, да се заклеймяват, за да могат после да кажат колко са преследвани.

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 45Но не разбирам защо трябва да развращават децата.---------------- А кой развращава децата? Някой кара ли те да ги водиш на гей-парад? Парадите на Волен също развращават децата - дават за пример разведени джуджета, стари ергени и моми, които реално са същите гееве и лесби, но прикрити. Вкл. част от камуфлажа е агресията срещу техните явни братя и сестри.

37

Анонимен

преди 9 години

*ска държава мааму стара.И аз се чудя що не мие комфортно тука.

36

123

преди 9 години

Бъди различен, бъди хетеросексуален!

35

Православен

преди 9 години

Всяка година стотици хиляди лева отиват за охраната на този празник на Сатаната, а някъде умират деца поради недостиг на медицинска апаратура или нещо подобно.

34

Анонимен

преди 9 години

АЗ РАЗБИРАМ И УВАЖАВАМ ТЕЗИ ХОРА!И СЪМ ТОЛЕРАНТЕН КЪМ ВСЕКИ, ПОДКРЕПЯМ ГИ!НО НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА ДА БЪДАТ ВЪЗПИТАВАНИ ТАКА!ТАЗИ ПОКАЗНОСТ НЕ Я ОДОБРЯВАМ!

33

колежката

преди 9 години

Волен винаги се е страхувал от конкуренцията.

32

Относно 43

преди 9 години

Провокаторите, за които пиша, дразнят и провокират участниците в протестите. Опитват се да ги накарат да налетят на бой, та да ги арестуват, затова внимавайте, когато отидете на протест.Разрешението днешният прайд да мине по жълтите павета цели точно това - да накара по-наивните и неосведомените да направят паралел между гейовете и хората, които протестират вече повече от година. Номерът е много мръсен.Внимавайте и не се поддавайте на провокации (не че провокаторите не заслужават тупаник)!

31

Анонимен

преди 9 години

Искат децата да възприемат тези неща за нормални,да сме толартни към всичко и всички..а тези които са нормални вече да не се считат за такива,а да се разграничават от обществото,до там ще се стигне,стъпка по стъпка..

30

Анонимен

преди 9 години

Никой не им нарушил правата на тия извратени. Могат да си го завират където и когато си пожелаят.Но не разбирам защо трябва да развращават децата.Защо всички траем и се правим, че това е нещо напълно нормално.Фандъкова, гъско селска заспала, къде спиш - това не засяга ли софиянци.

29

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера колко сбъркан трябва да си за да се възбуждаш от мъжко космато дупе. Откаченяци.