73

Анонимен

преди 10 години

Западът се управлява на принципите на един болен психо англичанин, който бил стигнал до извода, че не съществували любовта и човекът не бил социално същество, затова на запад се опитват да налагат егоизма и враждебността, на тях се гради тяхната "цивилизация", а няколко също толкова болни мозъка там, масони, искат да редуцират населението на земята според своите виждания, те са психично болни психопати, които притежават американските компании и правителство, и Англия.

72

Анонимен

преди 10 години

който казва, че не иска да гласува на изборите е национален предател ! Хора събудете се ...гласувайте масово за да разкараме този белокос чичко Сидер углу , станишеф и агента на държавна сигурност Павел-Местан ! Само защото не ходим масово да гласуваме , само за това те управляват ! Защото техните орди ходят под строй и се възползват от това , че нормалния българин не му пука! Трябва да ви запука вече ! 25 години мизерия !! Как може да не ви пука!

71

платен трол

преди 10 години

До забравихте ли 79Другарю, описваш 1996-1997 година, а тогава управлявахте вие. Къса памет или безподобна наглост, кое от двете?

70

Анонимен

преди 10 години

ЮЛИ СМЕ НА МОРЕ, СЕПТЕМВРИ ЩЕ ВИ РЕШАВАМЕ СЪДБАТА! ЦЯЛА ГОДИНА ВИ ЧАКАХМЕ *** ПРОДАЖНИ ДА СЕ МАХНЕТЕ И ДА ИМА ИЗБОРИ И НАЙ-НАКРАЯ РЕШИХТЕ ДА Е ТОГАВА КОГАТО САМО *** ЩЕ ГЛАСУВАТ В ДЪРЖАВАТА. ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СТАНЕ! НА ФИНАЛА СТЕ МОМЧЕТА, ЗАМИНАВАТЕ СИ!

69

САМО ГЕРБ

преди 10 години

Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !

68

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Не бойте се, българи !Русия няма желание и намерение да ви спасява за пореден път. Спасението на давещия се е работа на самия давещ се !След като вие и украинците искате *** съюз - със здраве да си го ползвате !Кончита Вурст ви чака с отворени обятия. :)Ще се строят повече джамии, отколкото църкви.Бежанците ще влизат, когато и откъдето си поискат в България.Да си ром е привилегия.Да си турчин е власт.Да си НЕбългарин е предимство.И всичко това на собствената ви територия !

67

Запасен

преди 10 години

Интересно, колко партии биха преминали прага за влизане в парламента, ако вземат, че спрат държавните им субсидии? Партия, която е силна, не разчита на помощ от държавата - тя се оправя сама. Но като се замисля, има ли някоя от партиите, която да иска това нещо да се случи? Май се сещам само за една... Дали няма да има изненади при предсрочни парламентарни избори?

66

4

преди 10 години

Е, ми това влечуго от кой камък изпълзя...

65

забравихте ли

преди 10 години

Бойко Борисов управлява България през последните 4 години.Бойко Борисов доведе народа на България до просешка тояга. Хората се палеха от отчаяние и безисходица по улиците.Стотици хиляди излязоха навън, защото не можеха да си платят надутите сметки за ток. Надути от монополистите ЕРП, които бяха под закрилата на Боко.Министърът на Бойко Борисов - Симеон Дянков държа пенсиите и заплатите на хората замразени 4 години, при постоянно растящи цени.Забравихте ли всичко това ?

64

Сидерчо путински

преди 10 години

и Сергейчо да не са руска рода,та бързат за нови избори.Ама,някой може и да пита къде са милиардите заеми на другарчетата и за какво са използвани?

63

ХХХ

преди 10 години

Хахахах е*ати простия народ :) Насъскаха народа като глутница улични кучета срещу Атака и бърже забравиха кой аджеба *** мамата на държавата :) Забравиха и костовци и симеончовци и сегашните лакеи :) Истинска златна мина е Бг с народа си (ако може да се нарече така) ...слиза депутата от мерцедеса за 200 бона и ти казва "нямам пари не виждаш ли криза е как да ти дам 100 лв ?" и оня "аа да да вярно щом казваш криза е ще търпим"

62

Анонимен

преди 10 години

Тоз пък червей откъде излезна, че и оставка искал и той....абе нещастен П******* ти повече в политиката няма да влезнеш....намери някоя дупка и се скрий и повече не се показвай никъде !!!

61

платен трол

преди 10 години

До ПешкоСпоред теб, колко от избирателите на тройната коалиция ( БСП+ДПС+Атака ) изобщо са чували за конституция, камо ли да съобразят, че лидерите им плещят глупости и на практика призовават към погазване на върховния закон, на република България?

60

Рали1

преди 10 години

Сидеров,ами за чий го крепи това правителство цяла година като не мисли за народа?Що е това бързане за избори сега и веднага,като искахте да реформирате,да бъдат есента или догодина новите избори?Какво става,кой ви дръпна кончетата,че се разцвърчахте сега,до края на юли избори,ново правителство да прави бюджета,че народа гладувал?Боли ви нещо за тоя народ,че от кога бре?Или спасявате кожичките и се опитвате да се отблъснете от тинята-ами то всички сте в калта.Далаверата ли секна,що ли?

59

Анонимен

преди 10 години

Щом всички са против Орешарски , знайте че този кабинет е на прав път , за това и ще го унищожат

58

Пешко

преди 10 години

"Мандатоносителят" и двете му бастунчета пак йезуитската се опитват да обърнат нещата донякъде в своя полза като абсолютно противоконституционно и разчитайки на плиткия акъл на избирателите си, предлагат избори 45 дни след евентуалната оставка на правителството. Целта на другарите бузлуджанци и техните съветофилски патерици е общественото мнение да си каже точно това, което пише анонимен 52 - че герб и реформаторите ще крепят Орешарски да не падне по-рано от септември. Има конституция, другари

57

Анонимен

преди 10 години

И как така изведнъж поиска предсрочни избори, след като качи това правителство на власт и го поддържаш на власт до ден днешен? Явно каквото кажат Доган и Местан си съгласен.

56

Анонимен

преди 10 години

при задължително гласуване такива като тебе си отиват. Ти и твойте дружки от БКП и ДПС , твойте братя няма да сте в парламента ако има задължително гласуване! Така, че - ДА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ поне един или два пъти да е задължително после да го върнат пак ...но трябва хората да гласуват ако искат промяна! Точно негласуването държи България в мизерия защото дава власт на некадърници като Станишеф, Сидер углу и Мустафа Мемед Али Ибрахим Местан Агент Павел...

55

Писарушките

преди 10 години

на *** са станали рано,пишат ли пишат ,горките,броят на Станишко до последните му ЗАГУБИЛИ избори дните.

54

Под Масата

преди 10 години

Може ли една пица моля???