83

до Руските Бай Ганьо

преди 10 години

Ти елементарен ли си??? Курск потъна заради старо съветско торпедо предназначено за утилизация а те са решили да правят учебни стрелби с него от това торпедо изтича водороден перооксид(кислородна вода) само че концентриран теча е от маршовият двигател.... След това се свързва с ръждата от корпуса на торпедото и последва взрив.... Потулиха нещата защото на Курск имаше Ядрено Оръжие!

82

Ботев

преди 10 години

Ужас, ужас.. толкова промити руски мозъци. Откъде се пръкнахте бе? Червената армия ли е онодила майките ви, родоотстъпници?На тоя хал сме точно заради русия - сталин оряза македония, западните покрайнини и северна добруджа от България.

81

Хареса ми коментар87

преди 10 години

"Понеже не могат (сЩА), ползват тактиката на хиените. Да обградят плячката (РФ) отвсякъде."

80

Анонимен

преди 10 години

ко праят там янките.те искат да ги галят ли.само Моника може да го прави това

79

bg

преди 10 години

това само -проба -грешка ,като да потопиш пръст в вряща вода ,за да разбереш дали още пари..

78

Айн цу Цвайн цу Дрън

преди 10 години

ПрЕхванал викаш. Брей...

77

Близо до Америка

преди 10 години

Някой да си спомня преди месец за руския самолет край Ща-ти-те? О как опищяха орталъка. А над Черно море? Всички руски самолети бяха прихващани, от-кол-нявани и съпровождани. Нищо лично, но прихващането не е ПАТЕНТ само на НАТО и сЩА.

76

Топ Ганчо

преди 10 години

Преди да пишете и пускате в нета неграмотни статии се консултирайте с някой вевесар да ви светне как стават тия работи!Това не Ви е холивуд и филма Топ гън!Ако наистина го бяха прихванали нямаше най малкото да остане във въздуха и ако не беше дрон,а пилотирана машина след това нямаше да се прибере по живо по здраво в авиобазата си и да си пие спокойно уискито.Щеше да стои в накоя военна руска тюрьма заключен ,чакайки да споделя данни и информация.

75

Анонимен

преди 10 години

Да не се окажат в Донецк и военни с дръпнати оченца!--------------------Да внимават, да не гласуват на референдума и дръпнати Украинци

74

Анонимен

преди 10 години

Охотско море е до Русия, същото е и с Черно море. Интересно ми е, какво правят там американците?

73

българина

преди 10 години

Според теб след като на Путин не му пука за Украйна и дори за Русия , защо на САЩ и верният им пудел ЕС им пука за някого на този свят ?

72

Анонимен

преди 10 години

Руснаците щели да задумкат хамериканците. И аз мога да задумкам Кубрат Пулев.---------------Явно се мислиш за голям боец, щом ще предизвикваш кобрата

71

Гошо

преди 10 години

Долнопробна американска ***!

70

Анонимен

преди 10 години

и не могат трезво да преценят ситуацията!-------------------ти преценкаа остави на специалистите!!

69

Румбо

преди 10 години

След близо 70 години световно господство е трудно да понесеш факта,че го губиш,бавно,но неизбежно!Не само заради Русия,естествено!Китай,Индия,Бразилия и много други уверено вървят напред,въпреки спънките приложени им от САЩ!Но могат ли тези държави да се чувстват в безопасност,ако я нямаше Русия?Руската ядрена мощ е единственото нещо,което спира(донякъде) Америка да се държи безобразно с всички.Затова да пожелаем успех на Русия в сегашната криза/война!

68

Анонимен

преди 10 години

Русия си играе с огъня като малко дете, явно водкаджиите са в неспиращо алкохолно опиянение и не могат трезво да преценят ситуацията!

67

стоян петров

преди 10 години

Май чавки са ви изпили мозъците! Руснаците щели да задумкат хамериканците. И аз мога да задумкам Кубрат Пулев. Много моля русофилите да слезнете от облаците и стъпите здраво на земята. Откакто се помня руснаците все думкат американците. Ама това се случва само в някои болни мозъчета,

66

Анонимен

преди 10 години

До 72Ало грамотния. Дали случайно ти минава през болния мозък, че ако Русия потъне потъва и останалия свят. И между другото опитай да потопиш тапа дали ще потъне :)

65

Анонимен

преди 10 години

На пияния руснак и Кончита Вурст ще му хареса!

64

Анонимен

преди 10 години

Да мре скапаната Русия - изкуствена държава крепяща се на корупция и заплахи от страна на властта. Много северни провинции отдавна неискат да са в Русия, ама някой чува ли ги?