81

qwerty11

преди 10 години

ааа сестра Галева не обиждай не така *** како .....

80

Румбо

преди 10 години

Когато избирателите ти са на нивото на кучето на Павлов-стават такива грешки!Затова Бея каза на неговите-няма да пипате дясната страна на бюлетината,аз преценявам кой къде да е!

79

N

преди 10 години

Леле тези *** комунисти са като децата,защото ти беше с номер 18 заради това имаш повече гласове,Боже мили какви хора ни управляват!

78

1

преди 10 години

То вашите избиратели са си природна грешка.

77

Веско

преди 10 години

Изглежда сякаш градушката я е била,горката.

76

Иначе

преди 10 години

ХУБАВА СНИМКА,с КЕФ да я гледаш.Много прилича на пич.Браво на ФОТОГРАФА.

75

Х

преди 10 години

Мая,не се оправдавай,ясно като бял ден,че скрои номер на Станишев.Така може и ти да го заместиш на председателското място.За това се иска наглост а ти я имаш в изобилие.

74

краварят Гого

преди 10 години

И моите подопечни искат за вас да гласуват. Само че не могат да напишат X в толкова малко квадратче. Може ли следващият път да направите бюлетина с парченца трева до партиите? Когото избирам - паса там до него!

73

Анонимен

преди 10 години

"Избирателите ни допуснаха грешка, призна Манолова"Какви избиратели? Та то вие нямате избиратели! Е, добре де, ако броим Асен и челядта му, имате няколко процента, ама на това "избиратели" ли му викате?

72

2013

преди 10 години

Глупост след глупост плямпат тия от ръководството на БСП. Не е техническа грешката, ами толкова им е ясно за какво въобще гласуват. Ама то ако не бяха толкова заблудени, щяха ли въобще да гласуват за БСП?

71

Анонимен

преди 10 години

v klasaciata pri damite 1 miasto za manolova po naglost , pri obratnite stanishev pyrvo miasto po naglost , pri myjete niama , v bsp niama myje

70

4ista4kata

преди 10 години

MAЯ Е СЕЛСКА ТЕТКА-ДОБРЕ ГО НАСАДИ ВОДАЧА СТАНИ6КО-ДА МУ ЧЕСТИТО

69

бсп бивш избирател

преди 10 години

сюрюнтияще ми казва че съм сбъркал

68

Черен Петър

преди 10 години

Първо Избирателния кодекс на Мая Манолова беше сгрешен.В подследствие на самите избори това се доказа и сега Мая обвинява неуките си избиратели.Ами то като ще ги купуваш само с кебапчета и лозунги от крайните квартали и затънтени села няма как да се получи...

67

Време е

преди 10 години

Другаря СС да пътува за Съветския съюз и да пише ,,Ролята на униформата за бойния дух на Червената армия''-част втора.

66

МЕГАГЪЗ

преди 10 години

какви избиратели?ти нямаш избиратели

65

наблюдател

преди 10 години

маьо не обиждай избирателите виновна си ти и твоето високомерие и наглост .ти с твоя закон му го забоде на лакомия за власт станишко.на следващите избори ще си гласувате сами.

64

Анонимен

преди 10 години

Защо я изтипосахте тази, сега пак трябва да ходя на тоалетна.

63

111

преди 10 години

Просто за Герб гласуват грамотни хора, а за вас просто гласуват простите.

62

!@#$%

преди 10 години

Само като направя един кратък анализ на ситуацията и умирам от смях!Този един път да има възможност да стане първи,и сам се прецака.По този повод се сещам за един виц,който искам да споделя с вас:Една жена непрекъснато наричала мъжа си "***".И един път тя му казала;-А бе ти си такъв ***,че ако има световно първенство за мухльовци, ти ще станеш втори!А мъжът учудено я попитал:-Е ако съм такъв ***,защо ще съм втори?!А жена му отговорила:-А ми защото си ***!Та и със Серж така!