265

Анонимен

преди 10 години

Обаче е стабилен ,слон да му го набие няма да мръдне

264

БКП

преди 10 години

До Анонимен--308;Единствено Русия и Русофилите не признаха СЪЕДИНЕНИЕТО. Непосредствено преди него нашите ГЕРОИ се съветват с АНГЛИЙСКИЯ КОНСУЛ В ПЛОВДИВ ;Ще има ли Англия нещо против ? Той им казва; Предполагам че НЯМА. АНГЛИЯ първа го призна.

263

геникологов

преди 10 години

Откакто ,жена му разбра ,че е обратен всички триполови същества обичат роската и го чакат на чалъм за да им роди дегенератче.

262

Анонимен

преди 10 години

Re:"Хей вижте народа ДНЕС е много "щастлив и свободен" да рови в кофите за боклукМоже би да ровиш в кофите е по добре отколкото да имаш телевизия и интернет и да го гледаш тоя президент.Не дай си боже да го върнат в ефир и оня Бойко леле лее ле "Виж тиквуне какво пишат хората за тебе и шефа ти

261

анастасия

преди 10 години

Не България е изразила своята позиция, той говори само от негово име.

260

55

преди 10 години

До до 311Путя,говори малко на парада ,но предимно глупости...

259

ник

преди 10 години

289 Бънди! Прочетете пак! Казано точно и ясно!

258

дядо

преди 10 години

Обръщам се към Днес бг.Тъй като сте доста посещаван и четен сай направете анкета(знам,че няма да ви разрешат) на тема-Ако спецназ влезе в България,Народа ще се бори против тях,или ще тръгне рамо до рамо с тях срещу продалите ни *** и педроамерикански ***.

257

Анонимен

преди 10 години

Не си губете с тоя , не си струват думите за него. Наздраве. Керванът си върви кучетата си лаят Русия- Европа

256

Анонимен

преди 10 години

Секретарката на Обама не знае ли, че никой не я бръсне за слива?

255

rumen221

преди 10 години

Офшорналиев командва светаПлевнелиев България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна При необходимост ще свикам дори КСНС Стреснат от този заповед:Путин внесе в Съвета на Федерацията искане за изпращане на руски въоръжени сили на територията на Украйна до.. нормализиране на обществено-политическата обстановка в страната, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЯЛ ДА ГО НАШЛЯПКА!!!- ***...!!!.

254

Гочо

преди 10 години

Ко ш кайшза присъединяването на ГДРето към ГФРето?Битте?!...

253

Анонимен

преди 10 години

До БКПНаучи се да пишеш пич, изпуснал си правописа, за това сме на тоя хал. Защото 80% от населението са неграмотни и неуки и лесно манипулируеми като средния Американец и не може сам да си изгради мнение на базата на анализа, а чака койтоти те журналисти да му дадат такова

252

БКП

преди 10 години

До rumen221--300 ;Плевнелиев е единствения държавник който зае правилна позиция спрямо събитията в УКРАЙНА

251

Гочо

преди 10 години

Роската не е моят президент...

250

Анонимен

преди 10 години

Ако тоя ***, го обичат колкото Путин, ще е много щастлив но него го обиича само Бойко

249

Анонимен

преди 10 години

Роска, какво мислиш за съединението на Източна Румелия с Княжество България, което нарушава Берлинския договор? И там ли си против?

248

БКП

преди 10 години

До стоянчо--291;Бяхме скарани само с Русия ,която не призна СЪЕДИНЕНИЕТИ,ДЕТРОНИРА БАТЕНБЕРГ,Искаше да ни сложи за КНЯЗ черкезина МИНГРЕЛИ.Когато Русия ни заплаши с ОКУПАЗИЯ,ЦЯЛА ЕВРОПА БЕШЕ С НАС.Лорд СОЛСБЪРИ произнесе реч пред Английския парламент и заяви; АКО ТРЯБВА АНГЛИЯ ЩЕ ВОДИ ВОЙНА С РУСИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТА на Б--Я. Така беше предотвратена заплахата от РУСКА ОКУПАЦИЯ.Англия беше ПОКРОВИТЕЛКА НА СЪЕДИНЕНИЕТО.ЧЕТИ БЕ ***

247

Анонимен

преди 10 години

До БКПЮридическата и морална основа за освобождението на България и върховенството на принципа на самоопределение. Точно на същата основа имат право и Крим и цяла югоизточна Украйна.Проблемът е че тогава многомилиардните дългове остават за бедната западна част и Киев та банките ще пият чаша студена вода! За това ви манипулират бре балъци!

246

James

преди 10 години

Sajaliavam che glasuvah za VAS !!! Ovca shte mi se izkazva ot imeto na naroda koe e legitimno i koe ne e marshhhhhhhhh !!!